Du læser nu
#Lykkeglimt á la November..

#Lykkeglimt á la November..

[Den smukkeste adventskrans ventede pludselig en dag på vores trappe… Den er fra de søde piger hos A Table Story, og den kan bestilles indtil d. 25/11 her. Jeg tænker, at den kommer til at være bestemmende for mit farvetema denne jul]

Det er på høje tid med en gang #lykkeglimt hér på domænet og jeg har været diverse SD-kort og kameraruller igennem for at finde små herlige glimt af hverdagslykke.

Det har været svært at vælge, for jeg synes det hele er godt – jeg føler virkelig, at jeg er landet et godt sted arbejdsmæssigt og den luft det har givet at Elise er i vuggestue et par timer hver dag, har rykket uendelig meget på min overskuds-konto. Jeg knus-elsker det arbejdsliv jeg har skabt og det familieliv vi, Skjorten og jeg, har skabt. Jeg er SÅ glad, venner <3

[En lille lørdagstriller med holdet – det bedste jeg ved. Især når solen skinner!]

[Bløde frakker og ditto strik – jeg lever ret meget i den her cremefarvede sag fra Ganni for tiden]

[En fredagscroissant på det lille kontor. Skjorten arbejder rigtigt meget hjemme og ligeså hyggeligt det har været, mens jeg har haft barsel, ligeså hyggeligt er det nu, hvor vi kan sidde og klampe i takt på tastaturet. Bedste office buddy!]

[Hun er liiiidt mor-syg for tiden, så jeg skal helst ikke være mere end et par meter væk – hverken hvis jeg skal tisse, eller tage billeder til en opgave.. men så er det jo godt, at hun er sådan en sød lille foto-prop]

[Den bedste lille kontorplads på det bedste job i verden]

[Min lille flæsemås<3][Min julegave fra Skjorten (sidste år fik jeg en snowglobe, så altså…) – hårdt tiltrængte nye morhjul]

[Lavthængende sol og blomster i min vindueskarm…] [Den sødeste lille shopper… Jeg elsker hende så det halve kunne være nok] [Løvfald og de fineste farver.. Og leggings.. Fordi..][Fredagsbrille og en lyserød væg – jakken fra Monki er ivørigt en ægte favorit] [LilleMille og ListeAgurk på tur i Antwerpen.. Det var den hyggeligste tur – ikke mindst takket være LilleMille og Langben. Kender I dét, når der bare er nogen mennesker man klikker med med det samme? Sådan er det med de to] [Det er ikke hver dag, at man kan slippe afsted med at spise fritter og drikke øl til frokost. Så jeg nød det. Meget.] [Fra starten af måneden, da vejret endnu var lidt mere taknemmeligt. Og jeg nød de sidste dage som fuldtidsmor. Det har været det bedste. Men også det hårdeste. Og jeg er så klar til en tid med en ny slags hverdag]

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top