Du læser nu
Jul på Kysten…

Jul på Kysten…

Det er næppe gået nogens næse forbi, at der rigtigt er gang i den her glade lille JuleGurk. Det er som om, at efter vi har fået hus, og efter jeg er blevet mor (omend hun ikke forstår ret møj’ endnu), så er det blevet endnu hyggeligere at holde jul. Endnu hyggeligere at pynte op. Endnu hyggeligere at bage…

Og inden jeg altså for alvor sætter gang i årets julerier, vil jeg tillade mig at gå en tur i arkiverne og dele lidt inspiration fra tidligere år. Det er jo det gode ved julen – den skifter ikke mode helt så hurtigt, som så meget andet. Og igennem årene er der altså både blevet lavet et par adventskranse, dørkranse, juleborde og bagt nogle småkager og luciabrød… Og meget andet<3

Lidt julegodter fra arkiverne:

Jo. Det var lidt inspiration. Det bliver jo til noget, når man sådan har blogget i et helt årti – men jeg glæder mig nu til at dele meget mere i år<3

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top