Du læser nu
Om at shoppe dér, hvor de kender dit navn og din kaffeordre..

Om at shoppe dér, hvor de kender dit navn og din kaffeordre..

Indtil mit (tidligere) job flyttede kontor fra Glostrup til Havneholmen, havde jeg kun været på Fisketorvet en håndfuld gange. Og mest for at gå i biografen, to be honest…

Men med ét brugte jeg altså i omegnen af 50timer/uge i nabobygningen, og jeg kan love jer for, at Fisketorvet pludselig blev frekventeret oftere end ofte. Nogle gange flere gange om dagen. I en periode, da jeg var chef for verdens bedste lille dame-team, indførte jeg endda walk&talks til ‘Fiskeren’, fordi en sådan lille udflugt både gav ilt til hjernen og mulighed for god kaffe… Og nogle gange, kan den kombination altså fordre nogle lidt bedre samtaler og mere kreative løsninger på problemstillinger end et mødelokale kan det… Det er ihvertfald min erfaring. Nogle gange, er det godt, at komme ud og få et lille ‘change of scenary’…

Anyways. Det var et sidespor. Tilbage til Fisketorvet og de uendligt mange timer, jeg har brugt hér. Da jeg var gravid og hårdt ramt af kvamle de første måneder, var det også hér jeg søgte tilflugt, hvis jeg havde brug for at komme lidt væk fra min pind. Hér jeg købte de første graviditetstests, hér jeg købte mine jernpiller (og var panisk angst, for at en kollega pludselig skulle stå bag mig i Matas-køen). Og så var det hér jeg trænede og hér jeg købte mine dagligvarer..  Og også hér de kendte min kaffeordre og mit navn, uden jeg behøvede at sige et ord. Og langsomt, men sikkert, begyndte jeg at falde lidt for centret. Begyndte at finde mig hjemme – begyndte at have en helt fast rute for butikker.. Og begyndte at kende alle smutvejene.

Og selvom jeg ikke længere arbejder på Havneholmen, så kommer jeg der altså stadig. Fordi det føles lidt hjemligt. Og fordi her er alle de butikker jeg har brug for – Zara (som jo er pinligt fraværende i alle centrene heroppe nordpå), H&M, Pieces, Tinderbox, Matas, Normal, Søstrene Grene, FlyingTiger, PAW og alle de andre… Og bevares – fordi jeg har fordelskort har jeg 4 timers gratis parkering. Også værd at tage med – og også klart udslagsgivende for at jeg meldte mig ind i Fisketorvets fordelsklub i sin tid, men jeg har efterfølgende erfaret at, man også får en række særlige medlemstilbud.

I starten af november var jeg på Fisketorvet med Pix & Nix. Vi skulle i biffen. Og på vej hjem gik vi igennem madområdet, da Pix meddelte, at han altså var sulten. Nå for den da. Han ville gerne bede om en hotdog, og således fandt jeg mig selv stående i Steff-biksen og bestille to franske uden dressing. At all. En lille kørehotter til hjemturen og ungerne var glade. Selv har jeg altså andre favoritter – LéLé er én af dem, og da jeg forleden skulle forbi centret for at tage billeder til dette indlæg, var jeg heller ikke sen til at køre frokosten ned dér. Haps.

Og på fredag går det altså også løs med de helt store Black Friday-tilbud. Man kan følge med i hvad der kommer til at foregå på linket HER, som bliver aktivt på selve dagen. Selv tænker jeg, at man skal holde særligt øje med gode tilbud fra Elgiganten (en Frk Edith måske? Eller en køkkenmaskine? Eller en espressomaskine?) og så vil jeg også holde lidt øje med Matas – jeg er nemlig på jagt efter en ny foundation og har en særlig i kikkerten. Og så måske BR i håbet om at finde årets julegave til smølfen på bud;)

Fotos: HoneyStudio

 Kommentarer (2)
  • Jeg både bor og arbejder tæt på “Fiskeren”, så jeg frekventerer den også flere gange om ugen. Og især fordi postvæsenet ikke kan finde ud af at levere til pakkebokse, så jeg bliver henvist til afhentning af grej i Føtex 😉 Jeg har heller ikke langt til Fields, men jeg synes det bliver for stort og uoverskueligt, selvom det er rart med en Magasin.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top