[ADVENTSKALENDER] - Bliver jeres hår også knastørt om vinteren? - Acie

[ADVENTSKALENDER] – Bliver jeres hår også knastørt om vinteren?

Så er det blevet tid til endnu en låge i adventskalenderen – og denne gang med lidt forkælelse til lokkerne. Jeg har fået lov til at udlodde hele 5 sæt af en fuld hårpleje-rutine fra Beology, men det vender vi tilbage til længere nede:)

På trods af min fortid skønhedsbranchen, så ved jeg ikke ret meget om hårpleje. Jeg har altid arbejdet med hud, og aldrig med hår. Og mit vidensniveau er derfor ikke ret meget anderledes end de fleste andres. Jeg ved bare, at mit hår bliver knastørt om vinteren. Og filtrer ekstra meget. Suk.

Jeg prøver ellers at være god ved det. At få klippet spidserne mere end jeg egentlig har lyst til og den slags – og synes også, at det en god hårplejerutine giver ligeså meget mening som en god hudplejerutine.

Derfor glædede jeg mig også ekstra til at få lov til at prøve de nye Beology-produkter fra Schwarzkopf (læs mere om dem her). Der findes 3 forskellige serier, hårserum og en række stylingprodukter (jeg er kæmpe fan af Smoothing Heat Protect Spray’en) og produkterne kan mixes på kryds og tværs alt afhængig af hårtype og behov.

Jeg har, som I kan forstå, testet produkterne til tørt hår og har nu brugt dem i en god måneds tid (hvorfor den opmærksomme læser også vil bemærke, at flaskerne ikke er fulde) og dommen er positiv. Jeg har stylet mit hår mere end jeg plejer den seneste måned – både fordi jeg har haft flere ‘fancy’ ting på programmet, men også fordi jeg, som bekendt, har investeret i en ny styler, som jeg er glad for. Det ville normalt koste på tørhedskontoen for mine lokker, og det der engang var lækkert lyst sommerhår forvandler sig lynhurtigt til en tarvelig tør høstak.

Men mit hår er mærkbart blødere og mere shiny end ellers – en del af æren vil jeg, imidlertid, gerne tilskrive at jeg har været mere flittig med at bruge balsam og hårkur fra Beology-serien end jeg måske har været under min barsel. Produkterne indeholder antioxidanter primært fra alger – og for en hudpleje-nørd som mig, klinger det jo både bekendt og effektivt. Antioxidanter er med til at neutralisere frie radikaler og på den vis modvirke celledød – og det giver mening at proppe den slags i håret (især i den del, der har kontakt med hovedbunden) for at sikre smukke og velplejede lokker.

Men men – det er ikke kun mig, der skal have lov til at prøve den nye Beology-serie. Låge nr 2 i min lille adventskalender er nemlig et fuldt hårplejesæt til hele 5 af jer. For at deltage, skal I skrive en kommentar med hvilken af de 3 serier I tror passer bedst til jeres hår og derfor helst vil modtage. I kan læse om de 3 serier HER.

225 kommentarer

 • Fååååck hvor vil jeg gerne være en af de heldige 😍 der er ingen tvivl, efter jeg har læst beskrivelsen af de 3 serier, kan jeg hele tiden høre mit hår synge “eeeeeenjoy” 😳😂😂🦌☃️🎅🏼🕯

 • Smoothing til mit krøllede hår, så trænger ekstra til fugt og pleje i vinter månederne 🙂

 • Mit filtrede garn ligger helt sikkert i kategorien tørt/fint, så jeg hepper/krydser/håber på at kunne prøve Moisture produkterne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Åh hvor vil jeg gerne vinde den her! Virkelig lækker præmie! Mit hår (og jeg) drømmer om moisture-serien 🧖‍♀️🤞😍

 • SMOOTHING er helt sikkert den der passer bedst mit halv-krøllede/krusede hår ☺️👌🤞🎄

 • Mit hår kunne i den grad også trænge til en ordentlig tur. Og skulle jeg blive den heldige vinder, så kunne jeg godt tænke mig at prøve repair-serien! ☺️

 • Jeg kunne helt sikkert godt bruge serien til fint og tørt hår 💆🏼‍♀️🤞🏻🤩

 • Det skulle helt sikkert være smoothing flertrinsserien, somtæmmer kruset hår 😊. Glædelig jul 🎄✨

 • Helt sikkert ‘Fint og tørt hår moisture’ til mig, hvis jeg skulle være heldig 😍👍🎄🎅

 • Smooting tænker jeg vil matche mit hår bedst! Det har det med at ligne Cruella de Vil efter en hård dag 😅😂😬

 • Til mit tørre og medtagede vinterhår ville Repair-serien gøre uvurdelige underværker! 😍🤞🏼

 • Mine lokker ville uden tvivl blive lykkelige med serien til fint og tørt hår 😀<3

 • Mine lokker ville uden tvivl blive lykkelige med serien til fint og tørt hår 😀 😀

 • Uden tvivl den til tørt hår. Puha hvor det står ud til alle sider lige nu, og så ugler det som bar’ fanden 😅

 • Jeg tror smoothing vil være bedst til mit hår. Jeg har en smule fald, der kan blive meget bedre og mere krølle-agtigt med ordentlig pleje, men jeg har ikke kunnet finde noget længe… 🤞

 • Anti-frizz smoothing serien ville være en dejlig forkælelse til min ustyrlige mor manke ❤️

 • Moisture så klart, til mit tynde, fine skandinaviske hår. Det bliver så tørt om efteråret og vinteren, min hovedbund ligeså – så tørt, at jeg altid begynder at fælde helt vildt! kæmpe øv. Har stadig ikke fundet hårprodukter, der kan hjælpe på det 🙂

 • Moisture 🙌🏻🙌🏻🙌🏻Det ville mit hår elske er jeg sikker på ❤️🙏🏻

 • Mit hår kunne godt godt bruge noget godt pleje til beskadiget og farvet hår. Der er Repair serien helt sikkert noget, jeg ville elsker at vinde 😍✨🎄

 • Jeg tror Smoothing-serien vil passe perfekt til mit vinterhår 😊🙌🏼🤞🏼❤️

 • Smoothing serien ville passe perfekt til mit krøllede og her om vinteren ret så kruset hår!!

 • Jeg har selv et stort krøllet tykt og uregerligt grn så jeg tænker smootjing eller moisture ❤️

 • Jeg er sikker på, at mit hår vil elsker Moisture 😊🤞🏼🎄🎅🏼

 • Sikke en lækker konkurrence 😍🙌🏻 Tænker Repair til mir slidte ammehår 🤱🏻😅

 • Moisture ville passe perfekt til mit fine skandinaviske hår – det trænger til lidt ekstra fugt og pleje her i kulden 😊

 • Jeg og mit hår ville elske at vinde Enjoy serien! 😍 Mit hår er afbleget og jeg er generelt hård ved det, så det ville være lækkert at kunne forkæle det med sådan en lækker serie 😍🤞🏼🍀🎄

 • Moisture lyder helt ideelt til mit fine, skandinaviske hår, som bliver helt tørt og øv at se på om vinteren.

 • Smoothing vil gøre underværker for mit hår, er jeg sikker på. Og så gør det ikke spor at indpakningen er ret pæn👌🏼

 • Når nu man er den heldige vinder af at have tyndt fint krøllet hår – må LINGER være et hit!

 • Jeg tror moisture-serien ville være bedst til mit hår. Det er virkelig blevet tørt her i vintertiden 😅

 • Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve REPAIR serien, hvis jeg bliver en af de heldige 🙂

 • De lyder alle tre gode, og man kan jo mix’n’match, lader det til 🙂 Men jeg tror mit farvede hår vil være rigtig glad for Repair-serien!

 • Jeg har ikke så meget forstand på hår, men jeg tror Moisture serien ville passe bedst til mit 🙂

 • Smoothing-serien kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve. Havde meget fint hår, indtil jeg trådte ind i mine 20’ere, hvor mit hår gik i gang med den helt store omgang krus.

 • Moisture serien ville passe bedst til mit hår, da det bliver super tørt i vinteren. Har aldrig fundet noget der kunne hjælpe, så det her kunne være en løsning.

 • Efter års afblegning, som jeg “endelig” har opgivet, og derfor for tiden er farvet min egen mørket hårfarve, indtil udgroninger ikke længere er et problem, så passer deres Repair serie helt sikkert bedst til mit stakkels hår. 😉

 • Moisture ville passe bedst til mit typisk skandinaviske, fine hår – som har tendens til at blive tørt om vinteren 🙂

 • Jeg tror smoothing ville kunne gøre underværker for mine krusede fimrehår, som altid har sit eget liv…

 • Jeg tror, Moisture ville være perfekt forkælelse til “amme håret” 😍💆🏼‍♀️

 • Smoothing må være den jeg skal have fat på. Jeg har 1000 små fimre hår der stikker op, det ville være rart med det mere kontrolleret hår 😬🤣

 • Smoothing-serien helt klart. Jeg er nemlig udstyret med et “fantastisk” hår, der hverken krøller eller er glat, men derimod har tendens til at kruse helt ustyrligt. Det er ikke herrefedt, når man helst bare vil have, at ens hår er glat og medgørligt 😀

 • Med hår der er “grove” og kruset tror jeg repair-serien kan give mig den fugt, som mit hår har behov for -særligt her under vinteren 😀

 • Jeg har måske været lidt slemt til at spare på klipningen.. og mit hår har alle dage været tyndt og fint, så en tur med moisture serien vil gøre underværker! 🙂

 • Sådan som jeg behandler mit hår må det blive Repair-serien ❤️👏🏻🙏🏻😉

 • Jeg ville blive så vældig juleglad over at få tilsendt den lovende serie ‘Moisture’ til tørt og fint hår, da det netop beskriver mit hårs “tilstand” meget godt 🙂

 • Jeg tror mit afblegede hår med slidte spidser ville blive glad for den lækre “repair” serie! Glædelig 2.søndag i advent.

 • Jeg har så fint og tyndt hår, at jeg stadig engang imellem bruger børneelastikker til at sætte mit hår. -_- Så moisture-serien indtil julemanden giver mig stor og krøllet hår.

 • Uhhh Jeg er nok mest på repair, egen fordi jeg har sådan et langt hår, og at jeg for cirka et år siden, begyndt at tabe mit hår, så mit hår er gået fra tykt til sådan lidt slasket, så det ville virke gøre godt. Liv, 17 år.

 • Er jeg den eneste der alle 3 gange tænkte “dét er mig den der” 😏🙈
  Men tænker REPAIR må være det rigtige sted at starte 🤞🏻🤩

 • Jeg tror at “Smoothing”-serien vil gøre mit krøllede hår godt her i den tørre vintersæson 🙂

 • Uhhh de lyder alle 3 super gode men til mit hår tror jeg “Repair”-serien vil være mest optimal,da jeg har farvet og meget tykt, groft hår som virkelig også er tørt og gerne skal have noget lækkert plejende hvis det bare skal virke nogenlunde blødt. Vil super gerne prøve denne lækre hårpleje serie, så krydser fingre 😀

 • Uhhh jeg tror Smoothing ville falde i god jord (eller hovedbund) hos mit hår! Krydser fingrer

 • Jeg tror Smoothing serien ville passe bedst til mit hår, da det har det med at være kruset 🙂

 • Smoothing-serien vil passe lige til mit vinterramte hår – jeg krydser fingre for lidt ekstra hårpleje.

 • Moisture lyder til at kunne gøre underværker på mit trætte og tørre skandinaviske hår 🙌

 • Smoothing serien ville passe mega godt til mit hår 🤗 Glædelig 2. advent 🎅🏻🎄

 • MOISTURE da mit hår passer rigtig godt på beskrivelsen. Det får desværre tit lov til at sidde i en knold, da det ligner en halmballe her om vinteren

 • Jeg tror mit hår er lidt slidt og kruset 😉 Så til kruset hår – SMOOTHING 🙂

  Krydser!

 • Smoothing tror jeg ville passe til mit vintertørre krus. Glædelig 2. advent 🎄🎅🏻

 • Serien Moisture tror jeg ville passe godt til mit hår her i vinterperioden. Mit hår bliver altid så tørt når temperaturerne falder..

 • Jeg tror SMOOTHING serien ville være helt perfekt til mit hår. Jeg har nemlig vildt kruset hår, så det ville være skønt med noget der modvirker dette 🙂

 • Uh, moisture serien vil være perfekt til mit fine og tørre hår. Jeg krydser fingre🤞

 • Glædelig 9.december og 2.advent til du og familien:-)
  Indulge vil passe bedst til mit hår på alle mulige måder:-)
  Jeg prøver ellers også at passe godt på mit hår især om vinteren hvor det også bliver helt elektrisk.
  En dejlig søndag til alle derude i vort julede land:-)

 • Mit hår trænger gevaldigt til en god omgang Repair – og så ville den pink farve i serien passe godt ind i mit badeværelse 🙂

 • Moisture serien ville være så fint til mit hår. Det får så meget olie det kan trække men alligevel ser stadig det stadigt tørt og trist ud🤦🏽‍♀️

 • Med min lange, tykke hestemanke, så er jeg helt sikker på at repair-serien ville være absolut guf og forkælelse der virkelig ville gøre en mærkbar forskel. 🤞🎄😍

 • Jeg vil gerne prøve smoothing serien, den tror jeg vil gøre noget godt for mit hår 🤞🏼😍

 • Oh det lyder bare så lækkert – mit knastørre hår ønsker virkelig at vinde Moisture-serien 🤞

 • Både min datter og jeg har tørt og fint hår, der altid filtrer, så det ville være super hvis vi kunne dele sådan et lækkert sæt fra Moisture serien 😍

 • SMOOTHING tror jeg ville passe godt til mit hår. Det er tykt, med tendens til krøl, hvilket betyder at det her om vinteren er de tørreste, fesne og mest krusede bølger, jeg har i håret. Og at der går 5 minutter med blødt og glat hår, til alt håret ligger sig som en kruset krans omkring mit hovede… Og altså ikke sådan en flot glorie agtig en, mest bare en stor rød “har du aldrig redt dit hår”-krans.

 • Av, det kunne være lækkert med lidt hårforkælelse oven på et lidt stramt behandlingsforløb, som i den grad har tæret på hud og hår…. Tror, at Moisture-serien ville ramme lige i skabet hos mig 😀

 • Moisture serien lyder som om den passer til mit hår. Jeg får ofte klippet 10-15 cm af mit hår ved frisøren, men det vokser som ukrudt og med to små børn, ville det være rart med noget hårshampoo / balsam der bare virker!

 • Mit hår bliver også knastørt her til vinter, imens den mindste smule regn/sne/fugt giver mig en smuk krans af krusede fehår 😄 derfor tror jeg også at soothing serien ville passe perfekt til mig, hvis jeg skulle være den heldige ❤️👏

 • Jeg vil mene, at Moisture serien er lige noget for mit hår i kulden lige nu 😀 så den vil jeg meget gerne have et lod i puljen om 😉
  Produkterne lyder enormt lækre 😍
  Glædelig 2.søndag i advent til jer på Kysten

 • Jeg tror også moisture serien ville være det rette valg til mit tørre vintertrætte hår!

 • Jeg har masser af krøller, som har tendens til at kruse, så det må helt sikkert være smoothing!

 • Mit hår er virkelig blevet tørt og kedeligt denne vinter, så jeg tror at moisture-serien vil gøre underværker 🙂

 • Jeg har ekstremt tyk og kruset hår, nærmest en lys afro, så Smooth – serien må være noget for mig.

 • Sikke en skøn konkurrence! Mit hår har i høj grad brug for fugt, så derfor vil MOISTURE nok være helt optimal 🙂 krydser fingre!

 • Helt klart moisture-serien til når jeg lige om lidt har født og starter amning, hvilket jeg forestiller mig gør mit hår endnu mere træt at se på end graviditeten har fået det til. 😏

 • Jeg har hår så tykt og tørt som en hests, og derfor ville Moisture-serien være perfekt til mit tørre vinterhår.

 • Mit hår trænger i den grad til fugt, så moisture serien vil være tiltrængt og værdsat!

 • Alle tre ville nok være en gave til mit hår. Men repair måske i særdeleshed. Jeg krydser fingre ⭐️

 • Smoothing ville være et vidunder til mit lange, tykke og kruset hår – vinter og uldtørklæder gør ikke meget godt for det😅

 • Jeg krydser fingre for moisture, da mit hår også bliver lidt tørt om vinteren 🙂 🤞🏼

 • Linger ville passe perfekt til mit hår, som næsten altid kruser, så jeg krydser fingre

 • Smoothing serien ville passe perfekt til mit hår som helt sikkert har tendens til at kruse!😉🌲⛄

 • Moisture serien vil passe perfekt til mit hår og lidt selvforkælelse vil være fantastisk!

 • Mit hår ville elske at blive plejet med MOISTURE serien, da det er tørt og fint! 🙂

 • Har typisk skandinavisk fint (og tørt) hår, som helt sikkert ville have godt af en omgang MOISTURE 💆🏼‍♀️

 • Mit hår skriger efter fugt – derfor vil MOISTURE være genial til at afhjælpe dette problem. Krydser fingre.

  God jul til dig og din familie 🙂

 • Det må være moisture da mit hår virkelig har brug for noget ekstra fugt i disse måneder 🙂

 • Kunne der virkelig være en serie, der kan redde mit hår ? Trist og kedeligt efter forkert frisør beslutning… øv øv – Så ja tak, meget gerne serien til fint/tørt hår ! 🤶🏻 💇🏽‍♀️❤️

 • Ej, jeg kom i går i tanke om, at jeg da havde glemt at skrive en lækker shampoo/balsam på ønskelisten. Perfekt timing 😉 jeg ønsker mig hermed Moisture til mine lokker, der allerede er blevet vinterkedelige.

 • Det må være moisture – mit hår kunne minde om noget der ligner hø, så fugt ville gøre det godt 🙂

 • Jeg har nærmest en løvemanke, så jeg krydser fingre for “smoothing” serien. 🎄 😊

 • Jeg vil vælge serien med Moisture, mit hår er knastørt. Helt sikkert produkter jeg må prøve. God 2. søndag i advent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top