Du læser nu
[ADVENTSKALENDER] – Bliver jeres hår også knastørt om vinteren?

[ADVENTSKALENDER] – Bliver jeres hår også knastørt om vinteren?

Så er det blevet tid til endnu en låge i adventskalenderen – og denne gang med lidt forkælelse til lokkerne. Jeg har fået lov til at udlodde hele 5 sæt af en fuld hårpleje-rutine fra Beology, men det vender vi tilbage til længere nede:)

På trods af min fortid skønhedsbranchen, så ved jeg ikke ret meget om hårpleje. Jeg har altid arbejdet med hud, og aldrig med hår. Og mit vidensniveau er derfor ikke ret meget anderledes end de fleste andres. Jeg ved bare, at mit hår bliver knastørt om vinteren. Og filtrer ekstra meget. Suk.

Jeg prøver ellers at være god ved det. At få klippet spidserne mere end jeg egentlig har lyst til og den slags – og synes også, at det en god hårplejerutine giver ligeså meget mening som en god hudplejerutine.

Derfor glædede jeg mig også ekstra til at få lov til at prøve de nye Beology-produkter fra Schwarzkopf (læs mere om dem her). Der findes 3 forskellige serier, hårserum og en række stylingprodukter (jeg er kæmpe fan af Smoothing Heat Protect Spray’en) og produkterne kan mixes på kryds og tværs alt afhængig af hårtype og behov.

Jeg har, som I kan forstå, testet produkterne til tørt hår og har nu brugt dem i en god måneds tid (hvorfor den opmærksomme læser også vil bemærke, at flaskerne ikke er fulde) og dommen er positiv. Jeg har stylet mit hår mere end jeg plejer den seneste måned – både fordi jeg har haft flere ‘fancy’ ting på programmet, men også fordi jeg, som bekendt, har investeret i en ny styler, som jeg er glad for. Det ville normalt koste på tørhedskontoen for mine lokker, og det der engang var lækkert lyst sommerhår forvandler sig lynhurtigt til en tarvelig tør høstak.

Men mit hår er mærkbart blødere og mere shiny end ellers – en del af æren vil jeg, imidlertid, gerne tilskrive at jeg har været mere flittig med at bruge balsam og hårkur fra Beology-serien end jeg måske har været under min barsel. Produkterne indeholder antioxidanter primært fra alger – og for en hudpleje-nørd som mig, klinger det jo både bekendt og effektivt. Antioxidanter er med til at neutralisere frie radikaler og på den vis modvirke celledød – og det giver mening at proppe den slags i håret (især i den del, der har kontakt med hovedbunden) for at sikre smukke og velplejede lokker.

Men men – det er ikke kun mig, der skal have lov til at prøve den nye Beology-serie. Låge nr 2 i min lille adventskalender er nemlig et fuldt hårplejesæt til hele 5 af jer. For at deltage, skal I skrive en kommentar med hvilken af de 3 serier I tror passer bedst til jeres hår og derfor helst vil modtage. I kan læse om de 3 serier HER.

 Kommentarer (225)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top