Du læser nu
“Mom’s night in” – og 2 måneders gratis film & serier til jer..

“Mom’s night in” – og 2 måneders gratis film & serier til jer..

For et par uger siden, da Skjorten var til julefrokost med job, havde jeg en much needed ‘mom’s night in’. Og det er ikke fordi, jeg ikke synes det er hyggeligt, når min mand er hjemme – det er bare fordi, det efterhånden er virkelig sjældent, at jeg er alene hjemme. Og virkelig sjældent, at jeg får lov til – egenrådigt og uden kompromiser – at bestemme over fjernbetjeningen.

[Jeg har fået lov til at dele 2 måneders gratis adgang til C More til jer, der læser med hér – I skal bruge dette link]

Jeg havde derfor det helt store setup igang – popcorn, min yndlingssnolder (jorbærstænger fra Katjes og Dumle) og et glas vino. Og så ellers bare mig, mit eget gode selskab, filmen “The Greatest Showman” og en ny (krimi)serie med Patrick Dempsey (.. I ve’ – McDreamy fra Grey’s Anatomy), der – set i bagklogskabens lys – måske var lige en tand for spændende at se all by myself, men jeg er også lidt tøset med den slags;) Den hedder Harry Quebert-affæren og I kan læse mere om den her.

Derudover et par sager jeg har på min ‘watch-list’ for tiden, og som måske (og forhåbentligt) kan inspirere jer:

  • Little Drummer Girl:… fordi Alexander Skarsgaard… ‘Nuff said 😉
  • Kingsman: The Golden Circle: Jeg elskede 1’eren, så selvfølgelig skal jeg også se denne. Let-fordøjelig actionkomedie med britisk accent. Herligt, herligt.
  • The Mountain Bewtween Us: Kate Winslet og Idris Elba styrter ned med et fly – og overlever.. Idris Elba can do no wrong, i min bog, så den glæder jeg mig til at se.
  • Harry Potter: … Tro det eller ej, men jeg har aldrig hverken set eller læst Harry Potter, og nu må det være på tide. Man kan finde dem alle 8 hos C More fra idag!
  • Bad Moms II: jeg så den i babybio sidste decemnber, med min lillebitte Møffi i skødet og føler mig lidt nostalgisk.. Den er hyggelig og julet og lidt dum. Y’know.
  • Sthlm Rekviem: Svensk krimidrama (og de kan den slags, svenskerne) og et gensyn med min gamle flamme Stockholm.
  • Mordet i Orientekspressen: den har jeg tippet jer om tidligere, men hvis I endnu ikke har set den så gør det. Stjenespækket drama baseret på Agatha Christies bestseller – den er mega god!

Husk at bruge dette link for de 2 måneders gratis C More 😉

.. Og som lille ekstra-note, så er der altså også flere andre hyggelige (og lidt amerikansk-klistrede) julefilm at finde lige nu – selv har jeg lige set ‘12 gifts of Christmas‘..

Derudover har Møffen også et par anbefalinger – hun elsker SYNG! (.. og især al musikken), Zootropolis (den synes jeg ellers er liiige uhyggelig nok til hendes lille hovede), Gurli Gris (.. who doesn’t!?) og Boss Baby.  (de findes alle med både dansk og engelsk tale, bare FYI..)

Jo, det var en masse flimmer-anbefalinger til julehyggen – enten hvis I (ligesom mig) skal nyde en aften som græsenske, eller hvis familien skal hygge sig med lidt juleknas foran skærmen i løbet af juleferien. Herhjemme ser vi altid “Fars Fede Juleferie” d. 24 om morgenen… Så C More, ku’ I ikke lige tage at få den på programmet?! Mange mange tak 😉

Som sagt får I 2 måneders gratis adgang til C More ved at bruge linket her. 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top