Du læser nu
[ADVENTSKALENDER] – vind fest og farver til din nytårsfrisure..

[ADVENTSKALENDER] – vind fest og farver til din nytårsfrisure..

Der går gerne et lille sug af hair-envy hver gang Amalie farver lokkerne lyserøde – meeeeen jeg kan ikke helt blive enig med mig selv, om det der med permanent lyserødt hår, egentlig mest er forbeholdt dem der er under 30…

Nu har jeg alle dage også været virkeligt dårlig til at tage ‘permanente’ beslutninger og var således hele 21år før jeg fik taget mig sammen til at få huller i ørerne, for hvad nu hvis, jeg fortrød!? Det er heldigvis ikke sket endnu.. Omend det er et par dage siden, jeg sidst havde øreringe i (.. because #momlife).

Og hvad gør man så, når man ikke kan committe til det lyserøde, men alligevel mærker MyLittlePony-hårdrømmene kradse? Man vælger en farve, der kan vaskes ud. Og holder det gerne til en festlig lejlighed, som fx nytårsaften, der er helt oplagt til den slags hår-eventyr, hvis man spørger mig.

På billederne hér har jeg været i gang med “Style Color”-spray fra KMS i farven ‘vintage blush’. Den er så ny, at den end ikke er lanceret hér i landet endnu – nogle af jer kender måske KMS for deres ikoniske Sea Salt Spray? Produkterne forhandles hos frisører og som nævnt er nyeste skud på stammen altså STYLE COLOR som fås i 9 forskellige nuancer fra januar.

Den er vandfast, men kan vaskes ud med almindelig shampo og jeg havde ikke problemer med at den smittede af på tøjet, omend jeg vil anbefale at man lige lægger et mørkt håndklæde over skuldrene eller bruger en gammel t-shirt mens man klarer selve sprøjteopgaven. Jeg gjorde det indendørs og det var ikke fordi der havnede lyserød hårfarve på hele badeværelset 😉

[Før & efter]

Til stylingen hér har jeg gjort brug af følgende produkter:

  • START: ADDVOLUME Shampoo
  • STYLE: ADDVOLUME Styling Foam (mega god!)
  • FINISH: STYLECOLOR i farven Vintage Blush

Den farve jeg har brugt, har noget perlemor i sig, og det giver et ret fint ‘sølv’-agtigt skær, der dæmper mit hårs gule undertoner og istedet giver den der kølige mørke rosa farve. Det fungerede ret godt!

Jeg har samlet lidt mere pink-spiration her nedenfor – man kan jo fx også vælge bare at give spidserne lidt farve i en pink bayalage… Det har jeg faktisk haft engang før – men det forventer jeg ikke at I kan huske 😉 

Ooog – nu til det sjove. Jeg har fået lov til at udlodde en lille forkælelsespakke med en fuld STYLE EQUATION med PARTY VOLUME til én af jer.

Den indeholder samme sæt som jeg har brugt til at style mit hår på billederne:

  • START: ADDVOLUME Shampoo
  • STYLE: ADDVOLUME Styling Foam
  • FINISH: STYLECOLOR Vintage Blush (lyshåret vinder) ELLER STYLECOLOR Iced Concrete (mørkhåret vinder)

For at deltage skal I hoppe ind på instagram, følge mig og like det her billede.

Rigtig glædelig Lille Juleaften søde damer<3

Obs: Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top