Du læser nu
Inspiration til nytårsoutfittet..

Inspiration til nytårsoutfittet..

Åha, venner – jeg håber, at I har haft en rigtigt dejlig jul, med god mad og godt selskab. På Kysten blev julen skyllet ned med and, flæskesteg, julemedister, bedsteforældre, et tilfælde af mavesyge, gode gaver, mandelgave (jeg vaaandt!), store dele konfekt og vaniliekranse – med andre ord, en helt almindelig jul 😉

Elise fik et monstrum af en elektrisk lille Mercedes, som hun synes er lige dele spændende og farlig – selv indkasserede jeg et nyt sengetæppe, et skoskab, et badeværelsesmøbel (til 1. sal) og et sæt perleøreinge af min mand. Ingen ringe høst, må man sige.

Og nu er vi så småt ved at pakke julen væk igen – tømme træet, fjerne gaverne fra stuen, samle det nye skoskab, ondulere de sidste konfektrester og den slags, der hører mellemdagene til. Nytåret skal vi skåle ind med gode venner oppe nordpå. Perfekt setup med overnatning og en gravid bedste veninde, der har lovet at tage ungerne, hvis de vågner for tidligt (yeees!). Jeg har hørt rygter om at der kommer en kok, og at der er bestilt 144 flasker vin – skål og av.

Tilgengæld har jeg slet ikke fået skænket årets nytårsoutfit den mindste tanke før nu. Og I er også et par stykker, der har spurgt om jeg ikke vil dele lidt nytårsinspo – det kan I tro.. Jeg vakler pt mellem Stine Goya-kjolen og den sorte Blaire-sag (som jeg dog har haft på alle juledagene, sååå).

1 Stine Goya // 2. Pieces // 3. Blaire  // 4. Pieces // 5. ASOS // 6. Munthe  // 8. Munthe // 9. ASOS // 10. ASOS // 11. Mango // 12. Pieces 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top