Du læser nu
Min julegave fra Skjorten…

Min julegave fra Skjorten…

Vi har ikke en decideret gavepolitik på Kysten, men typisk giver vi hinanden lidt mindre ting til jul og lidt større ting til fødselsdag. Typisk. Således begavede jeg altså min mand med en ny kæmp Weber-grill, da han fyldte 35 i sommer, hvorimod han til jul indkasserede en 1,5l kobbergryde… Ikke helt sammenligneligt niveau, men heldigvis så er det jo ikke gavens pris, der afgør hvor glad man bliver for den.

Men som så mange mænd, er også min, dårlig til at købe ‘små’ gaver, og i år fik jeg altså det her fine sæt – et sær perleøreringe og en halskæde, begge dele fra ByBiehl.

Et par dage inden, hans pakke blev leveret, modtog jeg selv en pakke fra ByBiehl med en julegave direkte fra dem, og han blev godt nok noget grå i ansigtet, da posten kom og afleverede den. Jeg fattede selvfølgelig ingenting før bagefter;)

Hvad har I mon fået i julegave af jeres mænd?

 Kommentarer (13)
 • Jeg fik også det smukkeste smykkesæt fra Pandora …. En cirkel med glitrende sten 😌
  ( havde også ønsket mig det ) SÅ fint !!

 • Hvor fint et sæt! Jeg fik den smukkeste perlebroderede taske fra Zara og et ophold på Hotel Vejlefjord, lige i øjet altså!

 • Godt Nytår!
  Meget smuk gave, enkel og elegant 🙂
  Jeg mistede min mand for en del år siden, så ….
  Men har en diamantring som minde 🙂
  Aften hilsner herfra 🙂

 • Vi plejer også at give små gaver til jul, men i år blev jeg virkelig forkælet og fik både gavekort til graviditetsmassage OG pusletasken som din bloggerkollega/veninde Christina har designet 😍

 • Min kæreste gav mig et par vandkarafler, et forklæde og ikke mindst 2x Backstreet Boys billetter 😍

 • Jeg fik præcis de øreringe sidste år af min mand! De er så fine altså, og går bare til så meget forskelligt. Var selv temmelig overrasket over hvor godt plet han havde ramt, havde slet ikke prajet i den retning med mine ønsker 😉 I år blev det en Hövding cykelhjelm, praktisk med lige hvad jeg manglede. Får simpelthen ikke brugt min standard hjelm, og ens dødsangst vokser altså bare når man bliver forældre!

 • Ej nogle fine øreringe 🙂 dejlig gave du fik! Jeg fik tre produkter fra REN (hudpleje) som Tilbury, en film jeg ønskede mig samt nogle andre små ting.

 • Fede smykker! Ønsker (næsten) hul i ørerne nu…
  Vi gav hinanden (ikke så romantisk) 17 dage ferie i USA…. med børn. Så vi har fejret plastic-jul under solen denne jul. Klart en af de bedste gaver nogensinde ❤️

 • Wauv, hvor er det fint. De laver smukke ting. Jeg håber ikke det var den samme gave By Biehl så gav dig? 😉
  Jeg fik en Mulberry taske af min mand. Er vildt glad for den <3

 • Jeg fik de fineste chunky hoops fra Jane König og et par nye Arizona Birkenstocks 🙂 Var der nogen der sagde kontrast!? Lidt praktisk og lidt pænt! Lige som det skal være 😀

 • Så fine! Har også en del ByBiel smykker, og de er så fine.
  Jeg fik vandrestøvler af min bedre halvdel 😉 Knap så romantisk, men jeg skal gå hærvejsmarchen til sommer ( 2 gange 45 km), så det er en MEGET god gave i mine øjne 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top