Du læser nu
BOLIG: Nye gardiner (hvad synes I?) og feminine forårsnyheder..

BOLIG: Nye gardiner (hvad synes I?) og feminine forårsnyheder..

Først et lille sneak peek på vores ‘nye’ stue, som jeg skylder nogle flere ord – men jeg vil bare så gerne have den ‘færdig’ før jeg viser den endeligt frem. Et af projekterne herunder, er at få sat gardiner op. I al tiden med de gamle møbler, kæmpede jeg med at finde ud af hvilken farve gardinerne skulle have og jeg kom aldrig i mål. Jeg kunne simpelthen ikke få det til at gå op med farverne.

Med den nye – og mere ens – farvepalette er udfordringen lidt mindre, omend vi stadig ikke er helt enige herhjemme. Der er to muligheder i spil, og dem kan I altså se ovenfor. Jeg har været lidt sjusket med photoshop-arbejdet, men jeg tænker, at billederne nu alligevel illustrerer de to muligheder ganske fint.

Hvad stemmer I for? Grå eller beige?

Gardinerne er iøvrigt fra Jotex, hvor der netop nu er -20% på gardiner, så det er altså derfor jeg tænker, at jeg hellere må se, at få dem bestilt:)

Derudover er der også begyndt, at lande nogle rigtigt fine forårsnyheder hos nogle af mine øvrige bolig-favoritter, og jeg har samlet lidt inspiration her nedenfor. Der er -25% på hele Ellos’ boligsortiment lige nu, så altså gode deals at gøre.

 

1 Rosa sengegavl i velour – så smuk  // 2. Gyldent fad á la ‘bloggerplante’ // 3. (kunstig) koral // 4. Fin grå vase – god til pampas;) // 5. Smukke hørserviettter // 6. Glas-goble // 7. Dekorativt spejlfad // 8. Bordlampe i messing // 9. Timeglas // 10. Sengetæppe i rosa velour – jeg ville aldrig få lov 😉 // 11. Rosa puf // 12. Fint gyldent smykkefad

 Kommentarer (24)
 • Beige eller hvid.
  Hvad kan det være du laver stuen om? Var I ikke liiige flyttet ind, købt sofa med mere?

 • Hverken beige eller grå – synes det bliver for tungt og kompakt sammen med jeres møbler. Jeg ville nok vælge nogle gardiner som mere blender ind med væggen.

 • Synes de beige er lidt off i farven og de grå clasher med sofaen (i hvert fald på det her billede). Jeg synes i stedet du skulle vælge helt lyse cremefarvede gardiner. Det ville give ro og holde rummet lyst. Man kan godt blive lidt træt af tunge mørke gardiner om sommeren – siger jeg som indehaver af mørkegrå velourgardiner og mørkegrå veloursofa, hvor vi overvejer at skifte en eller begge dele. Jeg mener dog sagtens du kan tage dem i velour, hvis de er helt lyse. Eeelsker velour 🙂

 • Ville også vælgeren helt anden farve. Bliver for ensartet, så sofa/tæppe ikke rigtig kommer til sin ret …Hvis I vil beholde tæppet, ville jeg nok tage hvide gardiner og så spiece op med nogle puder med farve. Gardiner er trods alt en lille udskrivning, trods gode rabatter …

 • Jeg stemmer også for et 3. Alternativ, evt nogle hvide måske?
  Synes det ser lidt tungt/gammeldags ud med så meget velour 😊

 • Som et par andre nævner, ville jeg gå efter en tredje løsning. De grå bliver for meget velour og lidt for meget grå i grå, nuancen i de beige ser ikke helt rigtig ud til den grå sofa. Men skal det være en af de to, så klart den beige.

 • Jeg stemmer for beige – syntes den grå bliver, som andre skriver, for meget velour😊 Super lækker stue🤩

 • Hmm, den er svær. Jeg vil sige ingen af dem. Fordi der er for meget gråt og det kommer måske til at virke lidt for dystert. Måske jeg ville gå all in på nogle i rosa/gammelrosa-ish i farven. Hvis du kan lokke skjorten altså 🙂 Jeg kan egentligt godt lide gardin-looket, men jeg tror at grå/beige ville gøre det for tungt. Men det er lidt svært. Beholder I gulvtæppet i gråt også?

 • Jeg stemmer for dem til venstre, for det virker som om de grå er lidt “spraglede” i udtrykket ligesom sofaen og gulvtæppet, så de beige giver i højere grad øjenene et sted at hvile:-)
  Hilsen en der efter ni måneder i samme bolig stadig ikke har fået hængt gardiner op🤷🏼‍♀️

 • Jeg ville vælge de beige. Ellers er det meget gråt-i-gråt og tæt på samme grå tone det hele. Derfor ville jeg personligt nok også skifte tæppet til en anden farve, hvis man ellers kunne bruge det andetsteds i huset? 🙂

 • Jeg ville holde mig fra velour gardiner (det ligner billedet til højre) da jeg tror det ville blive for meget velour i velour 🙂 Så jeg ville gå efter farven til venstre. Men hvad med lyserøde/Acie farvede gardiner? 🙂

  • Jeg stemmer også for acie-farvede gardiner. 😄
   Og ellers tror jeg måske at jeg ville gå efter nogen i en lidt mørkere grå f.eks. for at bryde lidt med det lysegrå-beige. ☺️

 • Er gardinerne også i velour? I så fald ville jeg gå efter en helt 3. løsning, ellers synes jeg at der bliver for meget velour.
  Af de 2 viste muligheder, er jeg nok mest til beige ☺️

 • Meget smukke gardiner.
  Jeg synes brun er bedst, det er mest varmt og står godt til resten af jeres hus.
  Sort bliver meget markant og lidt mørkt.
  Bliver spændende hvad I vælger 🙂
  Hilsner og en smuk kølig dag 🙂

 • Det bliver så fint! (Stuen var nu også fin før, men..)
  Jeg er enig med Charlotte 😊 Men det er måske også lidt fordi, min hjerne ret automatisk tænker “gammeldags bedsteforældre-hjem”, når jeg ser “mønstrede” gardiner… 😐

  • Hov, det må være skærmen – de grå er ikke mønstrede, just to be clear:) Tak for input!

 • Er mest til den grå – synes den bedst rammer tonerne i sofaen, puf, tæppe og vægt
  Den beige bliver lidt for gul i tonen ift tonen i De andre ting. Men begge dele giver meget ro synes jeg.

 • Med fare for at blive upopulær ville jeg vælge noget med lidt mere kulør, så det ikke bliver så fersk det hele. Måske en grøn, rosa eller blå? Men hvor ser den sofa dog dejlig ud!

  • Haha, du bliver ikke upopulær – men det er netop det ferske jeg går efter:)
   (fordi her også leves et liv med masser af multifarvet legetøj og andre herligheder – vi trænger til lidt ro omkring os).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top