Du læser nu
#Lykkeglimt á la januar..

#Lykkeglimt á la januar..

[Fra den hyggeligste lyserøde morgenmad, da Elle inviterede til nytårskur hos MyPoké, der nu serverer morgenmad – og en quite delicious én af slagsen, might I add.. Mhmm…]

Min mandag startede rigtigt mandags-agtigt, så der må lidt lykke på banen, for at opveje. I ved – sådan en morgen, hvor barnet vågner lidt for tidligt og er lidt for surt. Og hvor teknikken driller. Og køleskabet er tomt. Og puha, nej da. Det må vi gøre noget ved. Det hjælper allerede lidt, som jeg skriver disse ord. Og posten har også lige været forbi og aflevere en pakke jeg har bestilt – med blandt andet det her fastelavns-kostume til Elise. Kan ikke finde ud af med mig selv, om det er for billigt sluppet?

[Lille sovemus og 1-0 til mor vs vanter]

[Avocadomad med emmenthaler og et spejlæg på toppen – i helt glimrende selskab.. Og så med en varm kakao ved siden a’;)]

[Sol over byen og masser af blomster – hvis man gør sig meget umage, kan det godt lugte lidt af forår] [Byens bedste morgenmad findes på Sokken]

[Lille vinterhus]

[En lille kørecroissant fra Torvehallerne og min blødeste strikkjole][Det er ikke sket ret mange gange det her – men i weekenden trængte jeg til at blive varmet igennem.. Og lade januar slippe sit hårde tag i mine frosne, trætte knogler]

[Lille snemus – helt klar til skiferie][I svømmeren – det er det bedste. Jeg skal afsted igen imorgen<3] [En sjælden vinter-sol-selfie må der til][GRØD<3 Jeg havde aldrig troet at jeg skulle blive forfalden til den slags, men mhhmmmmmm]

 Kommentarer (6)
  • Det er overhovedet ikke letkøbt (altså på den dårlige måde) med det kostume der. Hold kæft de er søde! Nu ville jeg bare ønske, at jeg selv havde børn, så jeg havde en undskyldning for at købe en af hver. 😍🦄

  • Hvor har du købt de fine vanter fra Petite Cherie og hvilken str? Jeg kan ikke finde dem nogen steder, og vi har også en daglig kamp herhjemme 🙄🙈

    • Jeg har bare købt dem hos Jollyroom – det er nok 1 måneds tid siden 🙂

  • Gør det nemt med fastelavn, ingen grund til andet:) – så længe det er rart for dem at have på, så de rent faktisk gider det.

  • Åh synes det er smart med sådan et kostume – tigeren er nu også ret fin. Jeg har købt et brugt jordbærkostume til min datter, der er ca. samme alder, men om hun gider have det på er jeg lidt i tvivl om…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top