Du læser nu
Februarlisten: 10 ting jeg vil lave i februar..

Februarlisten: 10 ting jeg vil lave i februar..

Føj, hvor er jeg glad for, at januar er et overstået kapitel. Synes den har været ekstra hård i år, det kan jeg godt sige. Men nu vender vi bladet og siger pænt goddag til februar, og hallelulja for det. Februar byder nemlig på en masse godt – nogle af sagerne får I servereret hér:

  1. Jeg er inviteret til gallapremiere på den nye film “Mødregruppen” og har, tilgengæld, inviteret to af damerne fra min egen mødregruppe med. Vi skal ud og spise – og have popcorn. Mom’s night out – og så på en hverdag;)
  2. Jeg skal spise nybagt brød og tandsmør med min mindste ven
  3. Jeg skal på skiferie med en masse favoritter..
  4. … og drikke store mængder varm kakao, apfelschorle og spise kaiserschmarnn…
  5. Jeg skal noget mere i svømmeren..
  6. Jeg skal have bøjle på (indsæt forskrækket emoji) – det er en invisalign og jeg skal nok fortælle mere. Det er primært for “At udbedre trangstillingen ved hjælp af ekspansion (..) og ved at optimere tandbuernes facon.”, som min tandlæge så fint har skrevet. På menneskesprog: jeg har virkelig smalt tandsæt,d et strammer og det kan give mig ballade senere i livet. Så nu skal det ordnes.
  7. Jeg skal have formiddagsvisit af nogle hot mammas og deres unger – hende her, hende her og hende her.
  8. Jeg er inviteret til presseevent på mit gamle arbejde (og har takket pænt ja), og det føles lidt skørt.
  9. Jeg vil være bedre til at lave madplan igen.. Vi kører lidt for meget på dag-til-dag for tiden og det er både dumt og dyrt.
  10. Jeg skal spise fastelavnsboller – ligeså mange jeg har lyst til 😉

Jo, det var listen. Har I mon herligheder at se frem til nu i februar?

Og så også lige et par sager fra sidste års februar:)

Fra februar sidste år, hvor vi…

Lykkeglimt á la skiferie

Og om en ny jeans-garderobe til en ny (mor)krop…

7 Hurtige til Cornichonen…

Om Valentines’ Day og boblende kærlighed…

Og en fræk opskrift på cookies med dulce de lece..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top