Du læser nu
Ferieforberedelser…

Ferieforberedelser…

Ferien nærmer sig og jeg er igang med de sidste ferieforberedelser – dagen idag er blevet brugt på indkøb af snacks til både store og små, indkøb af små feriegaver til bagsædet (jeg køber dem i den lokale Røde Kors og har således lidt mindre dårlig samvittighed over ligefrem at give mit barn gaver for, at jeg tager det med på ferie;)) og et smut forbi den lokale skønhedsbiks til en hurtig omgang fiks af bryn og vipper, i erkendelse af, at jeg a l d r i g gider tage make-up på, når jeg holder ferie.

Derudover skal dagen gå med at planlægge lidt herligheder til domænet her – noget om champagne (Valentine’s Day nærmer sig jo!), noget om perler, noget om en familieudflugt og noget om vores nylige mini-makeover af soveværelset… Jo, det er vist det. Jeg holder altid bedst ferie, når jeg ikke samtidig går og har smådårlig samvittighed over at efterlade bloggen hér helt død – det er fjollet, men hvad kan man gøre? 🙂

Billedet er fra igår, da jeg spiste morgenmad (pisket smør med brød og kaf’) med min lille lilla ven, næsten lokkede hende til at købe et par meget flotte (og meget dyre) Jimmy Choo’s og helt igennem lokkede hende til at investere i et par perlespænder og en hårbøjle (trods alt lidt mindre vanvittigt end Choo’s. En helt igennem herlig formiddag i fremragende selskab.

Jakken er fra Monki og I finder den her // Strikken er fra Chiquelle og I finder den her

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top