Du læser nu
En lille familieudflugt..

En lille familieudflugt..

Sofakompagniet.dk annonce

De her billeder er tilbage fra november, og jeg havde fuldstændigt glemt, at jeg havde dem liggende indtil jeg tilfældigt faldt over dem i sidste uge, og tænkte, at de næsten fortjente at blive vist frem – og hvad mere passende at snakke om en lille familieudflugt, på sådan en dag, hvor vi – iøvrigt – er på vej på en stor familieudflugt og netop nu har kurs sydover?!

Hvis nu jeg havde været en tjekket blogger, så havde jeg vist dem før jeg fortalte om vores nye stue, og så kunne jeg have været virkelig blogger-agtig og bedt jer gætte hvilken sofa vi så skulle have, og bla bla bla.. Det slipper I for;) Ja, for de er nemlig fra da vi var ude hos Sofakompagniet en lørdag formiddag og beslutte, hvordan stuen skulle opgraderes lidt. Det var også derude vi bestilte Astha i sin tid – det var inden Elises tid. Det er skørt at tænke på. Da vi var der nu, var hun all over, haha.

Vi benyttede iøvrigt udflugten til også lige at køre forbi Wulff & Konstali, for de ligger lige rundt om hjørnet – og således blev lørdagsprojektet altså også lidt mere spiseligt (pun inteded) for Skjorten.

[Ava i hendes originalfarve med ‘velour steel grey’ farveprøve i ryggen, så vi kunne få en idé om, hvordan hun ville tage sig ud]

[Seee! Det er min ‘gamle’ stue der hænger der på væggen – så sjovt at se. Jeg vidste det slet ikke, og opdagede det tilfældigt]

[Den farve vi endte med – velour steel grey. Smuk og praktisk] [Omend der er virkelig mange pæne muligheder]

[Hvor skal du hen Møffi!?] [Pigerne poserer i Nohr – også med den lyse grå stofprøve i ryggen. Han var en vinder!][‘Jeg synes det her bord er pænt, mor og far!’]

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top