Du læser nu
Perle-pænt…

Perle-pænt…

Jeg – og ganske mange andre, lader det til – er bidt af en gal perle-dame. Og mens vi sidste vinter gik og proppede simili-besatte plastik-clips i håret, så er det altså perlespænderne, der er sagen i år. Det gør, helt ærligt, ikke mit klassiske hjerte noget, men på den anden side, velkommer jeg enhver let smutvej til en smart frisure, så jeg tager det hele med.

Siden nytår har jeg fået skrabet et par stykker til samlingen – både hér og dér, og jeg tænkte derfor, at jeg kunne dele lidt af mine fund med jer. Der er et par af dem, jeg har købt i en biks på Gl Kongevej (den hedder vist No 105) og har ingen webshop, og er derfor svær at linke til. Bor man på de kanter, kan man imidlertid drøne der forbi og finde sager. Jeg ved også, at IBlameLulu har forskellige perlespænder, men kun i deres fysiske butikker, så altså også en mulighed, hvis man ikke gider vente på posten.

Bor man ikke i hovedstaden, har jeg forsøgt at finde alternativer online:)

1 & 2 Klik-spænde med perler // 3. Stort hårspænde med perler // 4. Krokodillenæb med perler (ikke helt magen til, men bedste bud) // 5. Lille hårspænde med perler

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top