Du læser nu
Beauty: en lille opdatering af badeværelseshylden…

Beauty: en lille opdatering af badeværelseshylden…

Nogle gange trænger badeværelseshylden og makeup-pungen til lidt fornyelse, og det er gerne her i løbet af foråret, at de de forskellige brands lancerer spændende nyheder. Således har jeg også været til et par forskellige presseevents i løbet af de sidste par dage, og min hjerne er altså helt tunet ind på beauty nørderi.

Derfor denne lille ønskeliste over sager jeg gerne vil prøve og eller favoritter jeg gerne vil gen-købe. Jeg spottede også, at der er -20% på al beauty hos Magasin (kun idag) og -20% på dufte hos Matas, så jeg er altså ikke den eneste, der er ramt af lidt skønhedskuller for tiden;)

 1. Tendertalk Lip Balm fra MAC i farven Pretty Me Up – jeg er mest til naturlige læber og den her sag skulle være noget i retning af ‘your own color, but better’. Helt perfekt.
 2. Maybelline Tattoo Brow – det er som om mine bryn bliver mere og mere fattige med alderen. I need all the help I can get.
 3. BIO:effect EGF serum – den har vi snakket om tidligere og det er en effektiv lille krabat. Skynd jer at nappe den på -20% – den er ikke billig, så der er noget at spare.
 4. Estée Lauder Double Wear foundation – ‘stay in place’-foundation til travle damer der har fart på. Det lyder helt rigtigt og den vil jeg gerne prøve!
 5. Clinique ID Dramatically Different Cartridge Concentrate Fatigue – phew et navn, mon jeg fik det hele med? Denne har jeg netop fået præsenteret i formiddag og glæder mig til at prøve. Det er Cliniques ‘den klassiske gule’ med et ekstra concentrate afhængig af hvad ens hudbekymring er. Hér i forummet tænker jeg, at vi er flest af den orange type der skulle give træt mor hud energi og glød.
 6. Clean Skin – Min signatur-duft på 8. år – den kan ligeså godt købes med -20% jo 😉
 7. Paradise Extatic fra L’Oréal Paris – den bedste mascara jeg er stødt på, til dato.
 8. Bright Idea Illuminating Stick fra NYX – koralfarvet highlighter i en praktisk stick. Den tror jeg er go’!
 9. Mario Badescu Drying Lotion – jeg har hørt meget om denne lille sag, og den skulle være lidt af et vidundermiddel, der kan udtørre selv den værste bums overnight.
 10. Beauté Pacifique A-Vitamin øjencreme – i Super Fruit serien, som jeg ellers bruger, er der ingen øjencreme – den her sag med A-vitamin må være et effektivt våben mod trætte og fine linjer.
 11. Zarko Perfume “Pink Molécule” – hvis nu man skulle have lidt at skifte med 😉
 12. GHD Glide Hot Brush – “perfect for second day hair” skriver de, og det lyder helt rigtigt til mig, der alt for nemt får elastikmærker fra knolden jeg sover med om natten.

Jo, det var listen. Byd endelig ind med erfaringer, hvis I kender nogle af dem jeg er fristet af at klikke hjem 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top