Du læser nu
Om Jacquemus, sterilisation, plastiksugerør og andre læsværdigheder til din søndags-kaf’..

Om Jacquemus, sterilisation, plastiksugerør og andre læsværdigheder til din søndags-kaf’..

I en tid, hvor det på det nærmeste er blevet hotteste mode at være klimabevidst, kan der være lidt for kort vej mellem gode intentioner og tom snak – så Tag Testen: Kan du indgå en klimaaftale… Med dig selv?

Det er alt for længe siden, at jeg har været ude og spise brunch (.. er det blevet lidt umoderne egentlig?), men Her er de 12 bedste brunchsteder i København 

Det føles som om mit forår er omgivet af lykkelige omstændigheder og veninder med gravide maver og lykken er stor<3 Men er alle egnede som forældre? Det synes Signe ikke – “Jeg har fundet mig uværdig som forælder og er derfor blevet steriliseret

Den bedste madoplevelse jeg havde i 2018 (og jeg havde mange gode!) har netop fået sig en Michelin-stjerne, og det er så fortjent. Ny hemmelig københavner-restaurant: “Idéen er at give folk noget de ikke forventer”

Nu har vi allesammen lige lært at plastiksugerør er forbudte, men Plastic Straws Aren’t the Problem

Hvis man interesserer sig for det med influencers og brancen bag, så vil man også sætte pris på denne podcast, med det ligefremme navn “Influencer“.

Sidste sommer lod vi os drømme væk i smukke billeder af solbrune ben og en KÆMPE stråhat.. Nu er Jaquemus gået i den modsatte grøft og jeg kan ikke lade være med at håbe at galskaben snart må stoppe.

Føler man sig lidt ekstra kulturel i denne weekend, så har denne udstilling på Statens Museum for Kunst netop fået hele 5 stjerner i Politiken og 6 stjerner i Børsen.

5 måder emballagen snyder dig på

Nogen der skal giftes? Så et lille tip om at få fingrene i det seneste nummer af gratis-magasinet “Liebhaverboligen” der har et fint lille bryllupstillæg. I kan smugkigge hér – og se om I kan spotte én I kender;)

Billede herfra

 

 Kommentarer (4)
 • Men Plastic Straws Are also the Problem.
  og noget der er nemt selv at fravælge. Ihvertfald de fleste af dem. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Heldigvis 😊

  • Jeg er egentlig ikke enig – hvis sugerør udgør 0,03% af det plastik der flyder i verdenshavene (og let’s be real, det er jo ikke de danske sugerør – i så fald er det en hel anden snak vi skal have, der mere går noget i retning på, at man er en kæmpe idiot, hvis man går og smider sit plastik i naturen) og fiskenet fra industrifiskeri udgør 46%, så synes jeg egentlig at vi – os der holder til i dette forum – kan gøre en væsentligt større forskel ved at overveje, hvordan vi sætter vores politiske krydser, end ved at takke nej til at sugerøret på barnets æblejuice.

   Det irriterer mig, at klimakampen alt for ofte bliver hængt på sådan nogle populistiske kroge – det kommer til at handle om hvad der er ‘moderne’ fremfor hvad der gør en ægte forskel, og det er imo at gøre klimakampen en kæmpe bjørnetjeneste…

   (når det sagt er jeg helt enig i din betragtning om at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget:))

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top