Du læser nu
Weekendshopping: neutrale bolig-favoritter med rabat..

Weekendshopping: neutrale bolig-favoritter med rabat..

Jeg er endnu ikke kommet helt i mål med min makeover af stuen (hvorfor jeg altså også hænger lidt i bremsen med at få delt billeder). Gulvtæppet skal op og bo i soveværelset, lamperne på sidebordene ditto og så mangler jeg også at få fundet de rigtige gardiner, for sidst vi snakkede om det, gjorde I mig så forvirret, at jeg endte med slet ikke at få nogen bestilt.

Eller. Det vil sige. Egentlig gjorde I mig ikke forvirret, men lad mig sige det sådan, at der ikke helt er ægteskabelig enighed om vores valg af gardiner, og meget af dét I sagde, var netop ting jeg selv havde tænkt, men som Skjortefar er ret uenig i. Såååeh. Den er strandet lidt. Men jeg tænker, at det bliver noget med, at jeg ender med at bestille et par, som jeg synes, og så hænger han dem op, fordi han ikke gider diskutere det – married life, ik!? 😉

Og som I ved, er temaet noget med ro og en stram farvepalette. Jeg er klar over, at moden egentlig går mere i den modsatte retning med en væld af pasteller og farveeksplosioner, men hvad kan jeg bruge dét til, når det altså overhovedet ikke er dér, jeg selv er.

Oooog nu spottede jeg lige, at der var -25% hos Ellos i denne weekend, så det var jo oplagt lige at svinge forbi og se, om jeg kunne få sat et par krydser ved stuens mangel-liste. Hér er de sager jeg faldt over/for.

 1. Mørkegrå gardiner (ikke i velour)
 2. En lidt fancy lampe med en lidt fancy lampeskærm 
 3. Lysegråt håndklædesæt i 6 dele (der hedder Elise, så altså…)
 4. Stort (2x3m) lysegråt gulvtæppe i viscose 
 5. Grå siddepuf til spotpris
 6. Lysegrå dug i vasket hør i stort format (der er svært at finde) – 145x300cm
 7. Glasvandmænd i varierende størrelse her, her og her
 8. Smal messinghylde – jeg tænker, at den kunne være virkelig flot på vores badeværelse over toliettet
 9. Lysegrå sengegavl til det rolige soveværelse 
 10. Puf i den smukkeste blå farve 
 11. Glasvase på stativ 
 Kommentarer (4)
  • Den er også fra Ellos – jeg ved ikke hvorfor linket smuttede til netop den 🙂

 • Jeg er også gået i stå mht gardiner – og jeg er endda kun mig selv (og to børn på 2 og 4 – men de har ikke så mange meninger om gardiner…).
  Måske det kunne være smart med sådan en gardinbus og lidt prof vejledning i stedet for mine egne gætterier 😅
  Apropos farver så så jeg et indlæg et sted, hvor de talte om farver for 2019, og der lød det som om, at de mere afdæmpede farver var på vej tilbage. Så måske er du bare first mover 😉
  Eller også skal du bare nyde at være landet i det, der fungerer for dig (ok jer), og som er klassisk og ret tidsløst i stedet for at hoppe med på hver en ny tendens. Tænker det også må være lidt af en befrielse at være noget dertil og give noget ro ☺️ (Jeg forvirrer med jævne mellemrum mig selv på den konto, så jeg er måske lidt misundelig på de der er “landet” 😃)

 • Valg af gardiner er super svært, synes jeg. Vi har fornylig haft en gardin-bus ude. Det kan jeg virkelig anbefale! Vi fik super god vejledning, og endte med at købe noget helt andet end det vi (jeg) havde troet ville passe ind. Gardinerne blev sat op for nogle dage siden, og vi er begge to meget glade for resultatet. Vi havde Garant ude – men der findes sikkert mange forskellige firmaer at vælge imellem.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top