Du læser nu
DIY – offshoulder sommerkjole..

DIY – offshoulder sommerkjole..

Aahhh – Puerto Rico er RAR! Jeg har brugt dagene i en hængekøje med Pix&Nix under hver arm. Jeg lever at tacos, avocadoer på størrelse med små meloner og Coronaer, går i seng kl 21 hver aften og spenderer det meste af dagene langs poolen, kun afbrudt af svalende dyp hvor min fremmeste opgave er at holde øje med at Pix ikke går helt i opløsning. Overkommeligt. Jeg må få sendt jer et rigtigt postkort fyldt med en lille caribisk billedstorm!

DIY - offshoulder sommerkjole..

 

Først tænkte jeg dog at dele ferie-kjolen over dem alle. Jeg lever i den. Eneste jeg har haft på so far – udover badetøj altså (badedragten fra Target er i øvrigt et hit!!). I er flere der har spurgt på insta og selvom jeg syede den sidste sommer så har jeg aldrig rigtigt fået delt guiden. Det er ellers let. Et par firkanter og vupti – fin flæsekjole det kan bruges enten off-shoulder eller ‘stropløs’. Kan man sy lige ud, så kan man sy den her kjole.

DIY - offshoulder sommerkjole..

Start med at beslutte hvilket stof der skal bruges – almindeligt bomuldsstof uden stræk er bedst egnet:)
DIY - offshoulder sommerkjole..

Klip stoffet i firkanter som illustreret foroven. Mål på dig selv hvor lang kjolen skal være og klip firkanterne i den størrelse. Sy firkanterne til rør og sy en lille korridor til elastikken i toppe af begge rør.

DIY - offshoulder sommerkjole..

Brug spisepinde til at føre elastikken igennem korridoren. Stram til så stoffet rynker fint, sy elastikken sammen og luk korridoren med et par sting.
DIY - offshoulder sommerkjole..
Slut af med at sy de to rør sammen med nogle sting for og bag, som vist ovenfor. 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top