Du læser nu
Et par favoritter med plads til bule..

Et par favoritter med plads til bule..

Jeg kommer ikke til at købe specielt meget dedikeret ventetøj og gjorde det egentlig heller ikke sidste gang – hvorfor det jeg nu har fra sidste gang mere eller mindre er slidt op. Især de to par jeans jeg havde, er begge sprækket et højest upassende sted, så de må ryge i en tøjcontainer…

Så nogle jeans, må jeg få købt… Og et par gode sommerkjoler. Og en badedragt, så jeg fortsat kan komme i svømmeren – og iøvrigt bade løs i havet til sommer.

Lige nu er der noget kampagne-værk hos ASOS, og dermed blev jeg altså lokket ind og kigge lidt på deres maternity-udvalg (altså der er kampagne-værk på alle deres sager – ikke kun dem med plads til bule…) – og hvis I er andre, der sidder i samme situation, så har jeg altså sparet jer arbejdet med at kigge samtlige 1100 maternity-styles igennem og valgt et par favoritter hér, som kan bruges til lidt af hvert, både arbejde, fest og hverdag..

 1. Jeg er jo mægtigt glad for broderie-anglaise, og den her sag er ret fin.
 2. En god stretchy nederdel – tænker den her er fin til foråret og de dage, man ikke orker jeans.
 3. En sommerkjole med god plads til bule og fin til en sommer-tan
 4. En basic (.. og måske lidt åndssvag) tee til at tulle rundt i derhjemme om søndagen..
 5. Gode basis-kjoler i en to-pak – perfekt til working ladies.
 6. Den fineste lyseblå kjole
 7. En sort badedragt med blondekant – jeg var rigtigt glad for min Asos-badedragt sidst jeg var pregs og denne har lidt samme snit.
 8. En oversize skjorte-bluse – igen, perfekt til corporate ladies.
 9. Pæne lyse jeans, der ikke er for leggings-agtige – de er fra et mærke jeg ikke kender og har ‘removable’ waist band så de principielt også kan bruges post pregnancy.
 10. Glimmer på! Måske nogen har et sommerbryllup i vente?
 11. Endnu et par pæne jeans i en pæn vask

 

… Og i den præcis modsatte boldgade, spottede jeg lige at også vores venner hos H&M kaster om sig med rabat og giver -20% på alle børne-sager med koden 9199 – meget belejligt, Møffis forårsgarderobe trænger til en opdatering. Hun vokser jo som ukrudt.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top