Du læser nu
Skal du giftes? Kom med til bryllups-event med Elle, Magasin… og mig. Bla.

Skal du giftes? Kom med til bryllups-event med Elle, Magasin… og mig. Bla.

D’damer wedding-season er over os – snart ihvertfald! Og mon ikke I sidder et par stykker derude og har travlt med de sidste forberedelser til livets helt store fest? Åh, hvor gad jeg godt gøre det igen! Måske til kobberbryllup?

Har I ikke allerede fået fingrene i verdens bedste bryllupsbog (.. host host), så skynd jer at klikke den hjem nu! Den er, i al beksedenhed, både smuk, inspirerende og informativ – og alt du behøver til at planlægge det helt perfekte bryllup, ligegyldigt hvad ‘perfekt’ betyder i din bog.  I “Bryllup – something old, something new, something…” er der alt fra checklister til praktisk info om prøvelsesattester til inspirerende billeder fra vores egne bryllupper – kort sagt, guiden vi selv synes manglede, da vi stod i planlægningen. I finder den her. 

Og derudover lidt øvrig bryllupsinspiration, jeg er faldet over lately:

… I samarbejde med Elle og Magasin, inviterer jeg og de øvrige koner til bryllupsevent d. 30 april. I kan læse meget mere om eventet og tilmelde jer hér. 

… Den svenske couture-designer Ida Lanto har leveret en kollektion med de smukkeste bryllups-worthy kjoler til Nelly. Den lander d. 29 april og I kan smugkigge på sagerne hér.

… Hørte I da Christina og jeg var i Radio Nova’s “Aftenklubben” og snakke om bryllupsplanlægning? Hvis ikke, så kan I altså finde afsnittet hér. 

… Har man læst ‘Bryllup’, så ved man, at det smukke lingeri hører bryllupsnatten (.. og ikke dagen) til – men har I set, at H&M har lanceret en fin lille kollektion af brudelingeri? Find den her.

… Da vi skulle giftes var jeg selv igang med diverse skilte (find en guide hér), men honestly gad jeg godt have vidst, at jeg kunne få dem ret meget flottere lige her. Barskiltet! Og de rustikke vejviser-skilte! Og og og… Suk.

… Og speaking of, så kan I altså se mere til vores eget bryllup lige her del I, del II, del III og del IV – jeg ved I er et par nye der er kommet til siden da så den korte version går på “vielse i Kastelskirken i det helt store skrud, reception på Langelinie Pavillonen, overnatning på D’Angleterre og så direkte til Toscana med vores 40 nærmeste til 3 dages fest under solen – poolparties, pizzaparty, bryllupsmiddag al fresco under stjerner og fest til den lyse morgen i slottets gamle vinkælder”.. Ok magisk, hvis jeg selv skal sige det;)

 

.. Oooog – hold lige øje ovre på instagram de næste par dage. Jeg sætter nemlig et par signerede eksemplarer af “Bryllup” på højkant til 3 heldige.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top