Du læser nu
Beauty: nem & klassisk hverdagsmakeup…

Beauty: nem & klassisk hverdagsmakeup…

Mit go-to look, om man vil. Jeg er ikke ekspert, men det er selvfølgelig heller ikke rigtigt præmissen for en blog som min. Og måske mine erfaringer kan inspirere andre derude, der heller ikke har tid til de helt store udskejelser foran spejlet, og som også bare gerne vil have et helt naturligt hverdagslook, der er klassisk og ‘velplejet’… Og som måske skjuler de værste træthedstegn;)

Lige for tiden er det her mine favoritter – der er nogle jeg har brugt i flere år og andre, der er ret nye… Sådan har jeg det iøvrigt gerne med beauty – jeg er ikke nødvendigvis det mest trofaste menneske, og erfaring fra mit tidligere job fortæller mig, at det iøvrigt er meget kendetegnene for kvinder over en bred kam. Vi shopper gerne rundt. Prøver nyt. Skifter præferencer. Lader os inspirere. Og det gælder altså også mig – nogle gange bliver man positivt overrasket og andre gange fælt skuffet;)

Jeg starter med masser af fugt – min hudpleje har vi snakket lidt om ved tidligere lejligheder, og I kan læse lidt mere om mine forårets favoritter i indlægget her, hvis det interesserer, men jeg vil altså ikke gå yderligere i dybden lige i dette indlæg.

1:  Jeg bruger Estée Lauders Double Wear Foundation og synes den er god – farven passer perfekt og den holder godt i løbet af dagen. Den dækker pænt, men ikke mere end at man stadig kan se fregnerne på næsen eller andre af de små skønhedsfejl som nu engang gør mig til mig.

2: Som concealer under øjnene bruger jeg Maybelline’s Instant Anti-Age Eraser og den er knald god! Den lysner godt og skjuler de værste rande ligegyldigt hvor mange gange Elise har skreget mig ind i øret den forgangne nat.

3: For at give kinderne lidt liv og ansigtet lidt dimension, bruger jeg Estée Lauders Bronze Goddess Powder Bronzer (.. sikke et navn) under kindbene og forsigtigt ved hårgrænsen. Jeg har ikke noget nært forhold til netop denne bronzer, men snarere til bronzer generelt. Denne er helt udemærket, holder pænt og nuancen passer min hud godt lige nu, hvor mine kinder har lidt påskeferie-glød.

4: Tilgengæld har jeg et meget varmt forhold til netop det her brynprodukt – jeg fik faktisk ros for mine bryn af Emily og Chris forleden, og tilskriver altså denne lille fætter al æren. Det er MACs Shape & Shade Brow Tint og den er hammer god! Jeg tegner formen op og fylder så de værste huller – resultatet bliver skarpt, men stadig naturligt. Det fungerer rigtigt godt:) Jeg bruger kun den ‘våde’ ende iøvrigt..

5: Vipperne får et buk og et lag med den her mascara fra L’Oréal Paris – den hedder PARADISE Extatic og jeg køber den igen og igen. Jeg har ikke ret lange vipper fra naturens hånd, men den her mascara hjælper mig godt på vej. Jeg har tidligere bakset en del med øjeneksem (typisk i vinterperioderne dog), men lige for tiden er jeg forskånet og nyder, at jeg kan gå med mascara uden at have lyst til at klø mine øjne ud.

6: Jeg vågner gerne med lidt grå og triste læber (#usexet), så de får lidt liv med den her LipGlow fra Dior – den er transparant og giver bare lige læberne lidt farve og fugt. Jeg synes tit jeg ser lidt malet ud, hvis jeg bruger decideret læbestift, men den her sag kan altså noget.

 

Og voila – så er jeg done. Det tager ikke mange sekunder, men får mig til at føle mig frisk og velplejet. Et perfekt hverdagslook i min bog:)

 Kommentarer (6)
 • En dejlig overskuelig liste – jeg er tvillingemor til to piger på knap 7 mdr 🙂 Så her skal det også gå stærkt 😉
  Er det dårligt for huden hvis man har daglig foundation på?
  Kunne du ikke på et tidspunkt tænke dig at lave en video med hvordan du tegner dine bryn 😀

  • Jo det kan du tro – jeg tænker det bliver en story, så hold lige øje på instagram, så gør jeg det næste gang jeg tager makeup på (… har ingen planer om at have det idag, hehe). Og nej – som udgangspunkt ikke. Nogle foundations indeholder endda ‘hudplejende ingredienser’. Du skal bare vælge produkter der er non-comedogene (altså ikke stopper porerne). <3

 • Tak for gode tips 🙂
  Er det de samme produkter du bruger her under graviditet? Jeg synes selv det er en anelse svært at få lagt en pæn makeup, og samtidig tænke på, at det skal være uden for mange mærkelige stoffer. Jeg er desuden også nødt til at bruge en almindelig deodorant for ikke at lugte alt for meget af gnu i graviditeten 🙈

  • Ja, det gør jeg egentligt – men jeg er også en ret afslappet andengangsgravid, der generelt har en meget pragmatisk tilgang til det med ‘farlig kemi’ (jeg hader faktisk lidt den vending, for alt er jo kemi). Jeg forstår og respekterer at andre ikke har det sådan, men jeg tager ikke særlige forholdsregler hvad angår mine plejeprodukter under min graviditet – jeg bruger generelt ikke ret meget parfume (på hverken mig selv, i vasketøjet eller rengøringsmidlerne) og prøver også (altid) at tænke over, hvad jeg udsætter min krop for og hvordan. Altså – der er jo stor forskel på hvor stor eksponering man udsætter sig selv for mellem fx en bodylotion og en mascara. Min bodylotion er en ‘kedelig’ en fra Sanex uden alt for meget, men i valget af mascara vælger jeg den der er bedst 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top