Du læser nu
Glædelig ‘Mors Dag’….

Glædelig ‘Mors Dag’….

… til alle mødre derude – hvadend man har én, savner én, er én, prøver at blive én, snart skal være én eller iøvirgt holder af én, der ikke nødvendigvis er ens egen. 

Jeg kunne skrive mange klichéer om, hvad det har betydet for mig, at blive mor – jeg har dage, hvor jeg føler, at moderskabet er min primære raison d’etre, og andre dage, hvor jeg har lyst til at løbe skrigende væk og iøvrigt føler mig som en fiasko af kaliber.

Det er svært at skrive i generelle termer om moderskabet på en måde, der ikke kan virke ekskluderende på de, der ‘ikke er en del af klubben’ (for whatever reasons). Især på en dag, som idag. Og det vil jeg ret gerne undgå – dét med at være ekskluderende. For om noget, ligger dét (i mine øjne) moderskabet fjernt. Istedet vil jeg lade det være ved ordene foroven. En hyldest til alle slags mødre.

Og også en hyldest til mostre, fastre og tanter derude – for har moderskabet lært mig bare ét, så er det at kærligheden til en nevø og/eller niece, kan være præcis så stærk som kærligheden til ens eget barn.. Den vished vil jeg gerne give videre, hvis jeg kan<3

 Kommentarer (3)
  • Hej,

    Måske jeg kommer til at spørge om noget, jeg kunne finde andet steds på sitet men jeg er endnu ny på din blog: jeans! Du ser skarp ud i jeans. Har du nogle anbefalinger af mærker? Jeg er så træt af, at jeg konstant render ind i mærker, som får “knæ og røv” efter 10 minutters brug.

    Den lyserød frakke ser ret forårslækker ud. Kan jeg finde mere info om den?

    Så lover jeg at læse op på bloggen og ikke stille flere spørgsmål (lige nu).

    De bedste hilsner

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top