Du læser nu
Vi venter en lille….

Vi venter en lille….

… så må det være på høje tide, at få fortalt hvad det er for en lille reje, der gemmer sig bag bulen. Jeg ville egentlig have gjort det før, men skulle lige have fortalt det ude i den virkelige verden først – og så kom både maveinfluenza og ferie på tværs.

Men men – nu skal det ikke trækkes længere. Elise skal være storesøster til en lillebror. Og it goes without saying, at man som forældre, er glade så snart beskeden om sund og rask står klar, men derfor føles stadig ekstra spændende, at få lov til at opleve én af hver. Men når det er sagt, så havde det da også været dejligt velkendt, at få en lillesøster…. Og dejlig praktisk, med alt det lyserøde tøj jeg har liggende. Doh.

Jeg havde en klar feeling, men det kan man jo altid være klog og sige nu;) Ligesom med Elise, havde vi et pigenavn klar, mens drengenavne har voldt os lidt flere kvaler – hvor vi er landet, vil jeg vente med at fortælle, til han faktisk er her… Tænk nu hvis han kom ud og så var det helt forkert:)

Jo. It’s a boy. Jeg glæder mig helt åndssvagt til at blive drengemor (.. også). <3

 

PS: og noget helt andet – jeg ligger lidt efter i kommentarsporet og håber I vil bære over med mig. Jeg skal nok vende frygtelig tilbage og få svaret på alt, men prioriterer lige, at holde lidt ferie med min familie. Klem

 Kommentarer (18)
 • Wauw, jeg havde slet ikke spottet på billederne fra de seneste uger, at din mave er blevet så stor og fin! Du ser brandgodt ud og tillykke med den kommende dreng 🙂

  • Tak søde du – og jo du kan tro jeg strutter, det er helt vildt her anden gang. Prøver dog at lade være med at stå og gramse på maven på a l l e billeder, men det er svært;)

 • Jeg bliver oprigtigt nysgerrig på dine tanker bag hvilket tøj, du giver jeres kommende søn på. Tænker du meget over farve og motiv? Kunne du finde på at iklæde noget af det lyserøde I allerede har? Hvad med en kjole, hvad med glimmer, hvad med tyl?

  Børn får på et tidspunkt deres egen holdningen, men det første stykke tid er det jo helt op til jer som forældre.
  Personligt ville jeg ønske, at jeg i klimaet og økonomiens navn kunne melde mig på holdet af “tøj er tøj uanset farven og form”. Men det er jeg ikke sikker på. Jeg tror ikke nogen tager skade af at have det ene eller andet på (så længe man er klædt på efter vejret;) ), men jeg tror, jeg ville have svært ved at putte min drenge-baby i en lyserød-glimmer sag. Selvom det (i mine øjne) burde være ligegyldigt. 🙈

  Så ja, nysgerrig på tanker om arve-tøj fra søster til bror, og hvilke overvejelser der kan følge med.
  (Er i øvrigt selv vokset op i arvetøj fra bror og fætre)

  • Hej Mia!

   Du stiller mange spørgsmål, så jeg skal lige prøve at strukturere mit svar – jeg håber det lykkes 😀
   1. Overall tænker jeg ikke vildt meget over, hvad jeg iklæder mine børn. Det skal være praktisk og behageligt – men det meste af Elises tøj er arvet eller købt i H&M, og jeg forestiller mig det samme vil gøre sig gældende for lillebror.

   2. Så længe lillebror ikke selv har en holdning til hvad han har på, så vil jeg klæde ham på som en lille dreng – jeg har sorteret alt Elises aflagte tøj og afleveret det lyserøde til mødrehjælpen. Alt det hvide, grå og neutrale har jeg lagt klar til hans ankomst. Derudover har jeg (so far) suppleret med et par små lyseblå bukser fra Mødrehjælpen og en 4pak grå bodyer jeg fandt på Mallorca… Hvis han en dag, selv kommer og vil have lyserød, glimmer, tyl eller whatever på, så får han tilgengæld lov ligeså tosset han vil. Ligesom Elise også selv får lov til at bestemme hvad hun vil have på:)
   3. Jeg er også selv vokset op med to storebrødre og arvetøj. Og arvelegetøj. Og arvecykler. I supplement til egne ‘pigeting’ (barbiehus, dukkevogn osv). Jeg har ikke taget det mindste skade. Så altså. For mig er det et non-issue, jeg ikke går og bruger mange kræfter på at tænke over:)

   klem

  • Gode svar på nogle måske lidt rodede spørgsmål. Stort hurra for arve-alt-muligt!
   Jeg synes dog stadig det er finurligt hvordan vi som samfund har en præference for at noget er hhv pige- og drenge-tøj/-farve/-legetøj osv. Men bare ungerne er glade, varme og mætte er det jo helt ligegyldigt om det er supermand-t-shirt eller prinsesse-tylskørt, de tumler rundt i 🙂

  • Ja, det har du ret i – men sådan konstruerer vi jo enormt mange sociale normer, der går way past drenge/pigetøj:)

 • Stort tillykke!
  Jeg har også én af hver og de kan ikke undvære hinanden. Hver morgen, når en af dem er vågnet (oftest lillebror), så går han ind og vækker sin storesøster, efterfulgt af kram og kys. Og så kan dagen starte.. Så sødt 😍

 • Stort tillykke med den lille drenge reje 🙂
  Det bliver da utroligt dejligt med en af hver hva!
  Så må I have købt det sødeste sejeste drengetøj og drengeting hjem, spændende.
  Nyd ferien 🙂

 • Man skulle næsten tro at dig og Christina havde koordineret bestillinger hos storken, eller måske har I nærmere bestukket vores langbenede ven? 🙂
  Tillykke!

 • Ihhh en dreng! Jeg venter også en dreng til august. Please lav nogle indlæg med drenge-tøjs/indkøb – synes det er så svært når man ikke kan shoppe tyl og lyserødt 😬

  • Hej Pernille. Jeg venter også en dreng til september. Jeg vil anbefale at købe genbrug! Godt på pengepung og miljø. Genbrugsbutikker, Reshopper app, børneloppen osv. bugner ❤️

 • Åh, kan du ikke skrive nogle af pigenavnene?
  Venter en pige mere om 4 uger og vi er tom for ideer.
  Tillykke med lillebror.

 • Stort tillykke! Her er det også en lille dreng der er på vej (any moment now) og vi har kæmpet lidt med drengenavnene 🙈 Håber virkelig det vi er nået frem til, passer til ham når han er her, ellers har vi problemer, haha

 • Kæmpe stort tillykke med at I venter jer en sund og rask dreng ❤️

  Nu til noget måske lidt mærkeligt: jeg går altid glip af blogindlæg, fordi jeg ikke har en app, der kan samle alle indlæggene og give mig notifikationer, når der er nyt. Så nu spørger jeg: er der sådan en app? Jeg synes virkelig det er ærgerligt at gå glip af indlæg 💩👀

  • Hej Astrid. Kender du Bloglovin’? Det lyder til at det er præcis, det du leder efter 🙂

   klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top