Du læser nu
Min sommeruniform i år…

Min sommeruniform i år…

Ja, det er altså ikke hver dag, at jeg får serveret et backdrop i en azurblå farveskala og iøvrigt kan parre den med både brune ben og hvad jeg forventer bliver årets sommeruniform, så jeg undskylder på forhånd, hvis mængden af billeder er lige til den gode side – den dovne feriegurk hér vil ikke bruge alt for meget ferietid foran skærmen på finsortering;)

Lad mig introducere min nye og absolutte yndlingskjole. Halvt skjorte, halvt hvid flæsekjole. You had me at hello. Hvis jeg var en kjole, ville jeg se sådan her ud. Den er – ligesom ca 90% af mine øvrige garderobe for tiden – fra H&M, naturligvis.. I finder den her.

Er man kortere og/eller modigere end mig, kan den snildt bruges uden denimshorts under, men det tør jeg ikke – især ikke, hvis man står på nippet af kysten og i en frisk middelhavbrise. Mine shorts er iøvrigt dem jeg fortalte om forleden dag – fundet i en Target i LA tilbage i 2015. Jeg er på’en, hvis de bliver slidt op en dag, for jeg elsker dem.

Stråtasken har jeg fået i feriegave af min nevø og niece – de købte den i Sydfrankrig for 2 år siden – men den her er nu ikke noget dårligt alternativ. Sandalerne fra Hermès fik jeg i fødselsdagsgave af Skjorten sidste år. Jeg har dog spottet et knaldgodt budget-alternativ, som ikke er landet i butik endnu, så det vender vi lige tilbage til, når de er til få fat i…

Ah ja – og solbrillerne! Dem har jeg fået i Mors Dags-gave (ja, hvad mener I?! Jeg blev også mere end overrasket) af Skjorten og Elise på den her ferie. De er fra Céline. 

 Kommentarer (6)
  • Hold da ferie hvor ser du bare godt ud. Gid jeg så sådan ud, når jeg var på ferie 😀

    • Hvor er du sød! Jeg lover, at mit poolhår er totalt fedtet og at jeg ikke har barberet ben siden vi tog hjemmefra 😉

    • De er købt i Target i sommeren 2015 i LA – så de må aldrig gå i stykker med andre ord. Har desværre ikke haft held til at finde gode alternativer 🙁

    • Jeg har lige set den (altså lige nu) tilbage i str L <3 Hold øje – synes tit tingene pludselig dukker op igen:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top