Du læser nu
Heldagsregn, hjemmedisko og om at gøre hverdagen til en fest…

Heldagsregn, hjemmedisko og om at gøre hverdagen til en fest…

Annonce for Philips Hue

Jeg har, med forældreskabet, lært at heldagsregn i weekenden er en helt særlig slags forbandelse. Mens det i gamle dage var en kærkommen undskyldning for at putte under dynen en hel søndag med rigelige mængder kaffe og Netflix, så er historien en anden, når man har en lille loppe.

En lille loppe, der ikke kan komme ud og lege en hel søndag, men som istedet skal aktiveres indendørs. Vi løser det oftest ved at tage på udflugt, men der er altså også dage, hvor vi gerne bare vil være hjemme. Sådan en søndag var i søndags. Efter ikke at have været hjemme i 3 weekender pga sommerhus og rejse, så trængte vi til bare at blive hjemme på Kysten. Og lade vaskemaskinen køre. Og ordne lidt praktiske ting. Og med stemme-projekt og en aftale med en der skulle hente noget, jeg har solgt på ReShopper, lå det ej heller lige for, at finde på noget.

[Kæmpe fascination af blinkende farve-lys og meget happy mor]

Og så måtte vi jo finde på noget fis at lave derhjemme istedet. Da vi var på ferie, havde Elise sin første diskoteks-oplevelse. Piratdisko. Og hun var så glad og dansede, så det halve kunne være nok. Selv når de andre børn sad stille på deres stole. Jeg lagde en story op af det, og jeg tror aldrig jeg før har fået så meget respons – den der lille dansenumse fik jer virkelig til tasterne<3

Så Skjorten fik den glimrende idé, at vi lavede hjemmedisko i stuen, når nu det var sådan et regnvejr. Satte høj musik på og fik alle vores Philips Hue-pærer til at spille i takt med musikken og i et væld af farver. Vi har Hue i alle vores lamper – en blanding af E14 (der belejligt nok er kerteformede og dermed passer perfekt i lysekronen) og E27, der har ‘almindelig’ form. 

Opdatering 29/05: Jeg skulle selvfølgelig have skrevet (godt I er kvikke i kommentarsporet!), at det er app’en Hue Sync man bruger til at synkronisere sit lys til musik (film etc etc) – den kan man læse mere om her.

Og som I kan se, var det altså en fest. For både store og små.

Og nu er det ikke fordi jeg vil opfordre til, at man går ud og skifter alle husets pærer til Philips Hue, så man kan lave hjemmedisko i stuen når det regner om søndagen (det er der i forvejen mange andre meget bedre grunde til at gøre – nogle af dem skrev jeg om her;)), men når nu man har dem, er det en sjov og festlig gimmick, der nok ville komme mere til sin ret til festligheder af lidt større format. Måske nogen har en konfirmation eller et bryllup forude? Eller en rund fødselsdag?

Jeg drømmer til stadighed om den housewarming vi aldrig har fået holdt. Om at hyre en bartender og en DJ. Om at rydde stuerne og om barfodede dansende venner og mærkelige pletter på mine ubehandlede trægulve til følge;) Og til at gi’ los på den måde man gjorde i starten af 20erne. Hjemmefest til den lyse morgen.

Meeeen – det bliver nok ikke lige foreløbig. Børne-situationen taget i betratning. Måske til Skjortens 40års fødselsdag? Indtil da må jeg nok nøjes med mit hjemmedisko til hverdagene og børnefødselsdagene. Og måske i lidt dæmpet format til tjekket loungemusik, når vi inviterer venner til drinks på terrassen, nu vi også har fået Hue i haven (se hvor pænt det er blevet her). Det sker jo trods alt – og heldigvis for dét da 🙂

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top