Du læser nu
Fra mig til mig… Hver måned.

Fra mig til mig… Hver måned.

Annonce for Goodiebox

Som led i mit tidligere job modtog jeg en Goodiebox hver måned. Lige fra Goodiebox først så dagens lys. Ikke nogen dårlig perk;)

Og mit tidligere erhverv burde også være en indikation af, at jeg er en lille beautynørd. Efter i mange år at have adskilt blog og beauty-interessen er jeg stadig ved at finde min formidlingsform på lige dét emne. Jeg vil gerne give noget af min fagviden videre – uden iøvrigt at tro, at jeg er nogen slags ekspert.

Anyways – da jeg gik på barsel og efterfølgende sagde op, siger det sig selv, at min Goodiebox-affære ophørte. Efter et par måneder fik jeg da også abstinenser og var ved at abonnere igen, indtil det gik op for mig, at den fragtleverandør Goodiebox bruger altså ikke havde en pakkeshop i min by. Og at jeg derfor ville skulle køre en halv time t/r for at hente min box hver måned. Det virkede fjollet.

Men hurra! Nu er Stationskiosken genåbnet og hér kan jeg altså få min Goodiebox udleveret. Og så måtte relationen altså genoptages. Jeg har efterfølgende (… som i: i denne uge) lært, at man selv kan vælge, hvordan man vil have sin box leveret, fordi én af jer var så sød at skrive det til mig. Så nu føler jeg mig lidt dum, haha 😉

Nu har jeg netop modtaget min første (eller… I ved hvad jeg mener) box og det er en ‘On the go’-box. Ferie-agtigt tema. En lille toilettaske til rejsen med gode rejsestørrelser og ‘all you need’ på sommerferien egentlig. Tandbørste (i rejsehylster), solcreme, shampo, bronzer, makeup-fjerner kabuki børste og blush.

Og sådan er det med Goodiebox – der er et tema hver måned og så får man en box med forskellige skønhedsprodukter, nogen er  full size, nogen er travel size. Og er man skønhedsinteresseret er det en virkelig hyggelig måde, at opdage nye skønhedsprodukter på – selv har jeg fundet flere favoritter på den vis (… mine Wetbrushes fx).

Nogle gange rammer alle produkterne plet og andre gange er det mere hit/miss – det må man tage med. Ligegyldigt hvad, er det en hyggelig lille selvforkælelse hver måned.

Det koster 169kr om måneden og der er ikke nogen binding – man kan signe op her. Jeg har også givet det som en gave til en veninde engang (vi gik sammen et par stykker og gav 1 år). Måske en idé til konfirmanden? Eller studinen? Eller bare hende, der har alt?

 Kommentarer (3)
  • Interessant at høre dine tanker om konceptet. Jeg har helt fra første gang, jeg hørte om goodiebox tænkt, at det var lidt fjollet (og unødvendigt) at få en hel masse produkter, som man ikke ved, om man har brug for og ej heller om man bliver glad for dem.
    Jeg har nok generelt lidt en aversion over for ting, som man dybest set ikke har brug for.. meeen.. nu går det op for mig, at jeg måske bare heller ikke er skønheds-nørdet nok til den type abonnement.
    Super fint og interessant indlæg 🙂

    • Jeg tror helt sikkert, at det kræver en særlig interesse for skønhedsprodukter (nye lanceringer, kategorier, brands og den slags), for ellers kan jeg sagtens følge dig i, at det slet ikke giver mening. Og jeg troede egentligt også at den mest almindelige bruger af Goodiebox var ret ung – simpelthen fordi de fleste vokser fra interessen (.. bortset lige fra special cases, som mig, der ligefrem vælger branchen som erhverv), så jeg blev helt overrasket over at høre, at den gennemsnitlige bruger af Goodiebox er 25+ – ellers havde jeg ikke gidet skrive om det (i erkendelse af, at blot fordi noget interesserer mig, så er det ikke ensbetydende med, at det også interesserer jer). 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top