Du læser nu
#Lykkeglimt á la juni…

#Lykkeglimt á la juni…

[Selvpluk fra haven]

Puh, den er varm idag, hva’ venner? Ikke at det er brok. Blot en konstatering af, at jeg sveder lidt mere end jeg plejer;)

Derudover må det være på høje tid med en omgang #Lykkeglimt – det føles som om at juni har været smækfyldt af dem, og jeg kan ikke lade være med at sende et skævt smil til tanken om en januar, der på det nærmeste var ved at tage livet af mig. Tænk, at der kan være så stor forskel. Og hvor må man sørge for at gemme sommer-minder som disse et helt særligt sted.

Jo, jeg er vist ramt af sommerkuller. Den svedige overlæbe til trods. Jeg spiser nektariner morgen, middag og aften, lever i lette sommerkjoler og slip-in sandaler, drømmer om en tur i havet, griller (…. alt) og glæder mig til at møde vores lille dreng på den anden side af et par varme måneder. Jeg har en drøm at bulen skal blive så mega solbrændt, at den vil se helt sort ud, når maveskindet kryber sammen igen 😉

[Sommerkjole, sommersandaler og matchende roser på Østerbro]

[Vores lille dreng – jeg begynder virkelig at glæde mig til at møde ham<3]

[Der må lidt vand til i varmen – for både store og små]

[Frokost i en solplet med min bff]

[Lette sommerkjoler og store is – den perfekte sommer-kombination]

[Sommerhår]

[Hendes lille hånd i min]

[Grillsæson er yndlings-sæson!]

[Lille mus i rutschehumør]

[En fin lille ‘bare-fordi’-buket fra én jeg har kær]

[Tænk at der, inden længe, skal ligge et helt ægte lille menneskebarn lige der. I sit lille skysæt.]

[Det smukkeste sommer-bord til damefest hos Sneglen]

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top