Du læser nu
Beautyfavoritter á la juli…

Beautyfavoritter á la juli…

Juli er nok den mest makeup-fri måned på hele året – ihvertfald hjemme hos mig. Og mon ikke nogle af jer, oplever det samme? Det er som om dovne ferie-dage ikke rigtigt fordrer makeup. Ligegyldigt om ferien tilbringes i et sommerhus på Enø eller en strand i Sydfrankrig.

Og også som om solkyssede kinder og strandhår fungerer allerbedst au naturel. Så det bærer månedens beuatyfavoritter altså også præg af. Som altid er det en kombination af gamle favoritter jeg har fundet frem igen og nye favoritter, der er flyttet ind. Og som altid er det også en blanding af noget jeg selv har købt, og ting jeg (at some point?) har fået i gave i en goodiebag el.lign..

Darphin Melaperfect: Denne er en ny favorit og den er virkeligt virkeligt god. Den giver en flot jævn hudtone og glød uden at dække for meget. Perfekt til sommermånederne!

Lavinde Øjenmakeup-fjerner: Jeg har, i perioder, store problemer med øjeneksem, der – især – provokeres af øjenmakeup-fjernere. Derfor er jeg liiiidt forsigtig med at prøve nye af slagsen, men denne er god, mild og effektiv. Den kræver ikke for megen gnubben og indeholder et par beroligende sager (Aloe Vera og Vitamin B5).

E-cooking Peel Maske: Det her er faktisk lidt snyd, men jeg har altså købt den og glæder mig sådan til at prøve den, at den måtte med på månedens liste. Jeg venter dog lige til den anden side af sommeren, med at kaste mig ud i den, men har høje forhåbninger. Den skulle være hammer-potent og efterlade huden perfekt peelet på syre-måden.

Australian Bodycare Spot Stick: Jeg har, 7-9-13, været forskånet for graviditetsacne so far, og satser altså heller ikke på, at min hud kan nå at gå amok. Men i ny og næ dukker der en væmmelighed op – en bums, et indgroet hår, et myggestik. Den er ikke noget sofistikeret produkt, men indeholder primært alkohol – men det virker som bekendt også antiseptisk, så altså.. It works. Og den er billig.

Benefit Browvo! Conditioning Primer: Jeg har ikke vildt meget bryn og det bliver ikke bedre af, at det er sommer og de derfor bliver mere eller mindre gennemsigtige. Derfor prøver jeg at huske, at bruge min brynprimer og håber, at den kan give dem lidt ekstra pleje, så de ikke forsvinder helt. Om ikke andet, holder den mine bryn i skak i løbet af dagen;)

GOSH Giant Blush: Der er altså noget lækkert ved en god creme-blush, der lægger sig naturligt og smelter ind i huden. Det gør den her, og farven er genial til lidt sommerglød. Jeg bruger den iøvrigt også gladeligt på læberne, hvis det skal gå lidt tjept.

Darphin Hydraskin Cooling Stick: Jeg kan simpelthen ikke finde den her i en dansk webbiks, men den er ret sjov – perfekt at have med i toilettasken ‘on the go’. Den virker fugtgivende og kølende, og jeg synes især den er skøn, at bruge omkring øjnene, hvor den virker ekstra opfriskende.

Jo. Det var listen. Skønne sager fra min juli <3

 Kommentar (1)
  • Hej. Lige et tip fra en fransklærer: accenten på a’et skal altid vende sådan: à. Det modsatte “á” eksisterer ikke på fransk. Det giver derfor ticks at læse overskriver med á la 😉

    fra retskrivningsordbogen: OPRINDELSE af fransk à la, af præpositionen à ‘efter, på’ og bestemt artikel la, underforstået manière de eller façon de ‘på samme måde som’.

    Tak for gode indlæg.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top