Du læser nu
Skal det virkeligt være så ind-viklet?!

Skal det virkeligt være så ind-viklet?!

Ja sorry – jeg kunne ikke lade være;)

Ser I, jeg har nemlig anskaffet mig en vikle. I håbet om, at lillebror er sådan én, der gerne vil den slags. Det var hans søster ikke nemlig, men jeg har hørt fra flere, at det er en kæmpe gave, at kunne bære nr 2, så man fortsat har hænder fri til nr 1.

Erfaringerne jeg gjorde mig med hende, er iøvrigt også dem, der ligger til grund for, at jeg har anskaffet mig netop den her vikle. En fastvikle. Helt forkert, vil nogle nok mene, men ikke destomindre den rådgivning jeg har fået, af folk der har forstand på det.

Jeg havde en strækvikle til Elise, men hun vejede som bekendt mere end fleste nyfødte, og var således allerede for tung til strækviklen, da vi først kom igang. Og da jeg måtte opgive strækviklen turde jeg ikke gå over til en fastvikle – det føles lidt som at forsøge at løbe, før man kan kravle.

Tilgengæld købte vi en bæresele. Og den blev brugt nu og da. Omend aldrig ofte. For Elise var ikke specielt begejstret for den.

Så i denne omgang er jeg blevet rådet til at forsøge med en fastvikle først, selvom det er lidt sværere at binde til man lige får taget på’ed.

Men når det er sagt, så virker det også lidt som om rådgivningen er en ny, afhængigt af hvem man spørger. Og hvor man spørger. Så jeg er ærlig talt lidt forvirret. Men jeg vil det bare meget gerne<3

Og jeg endte, som I kan se, med en vikle fra Artipoppe i 100% bomuld. Jeg havde flere i kikkerten, men det blev denne – der er i delvis bomuld og hør, og virker som et godt match til (varme) mig.

Jeg er medlem af diverse Facebook-grupper og har set ca. en milliard Youtube-videoer, men har ikke rigtigt overskud/lyst til at begive mig ud i deciderede workshops, meetups, festivaller eller andet i den dur (.. lige nu), men hvis nogen tilfældigvis skulle kende en god bog eller andre gode ressourcer om det med at bære, så må I mægtigt gerne dele et link:)

 Kommentarer (7)
  • Jeg brugte også fastvikle fra starten af, jeg forsøgte med en strækvikle, men jeg synes den sad forfærdeligt og det føles bedre at stoffet er fast. Og det var ikke engang fordi min søn på nu 14 uger var specielt stor, jeg synes bare fastvikle sad LANGT bedre og var nemmere at håndtere 😊 herhjemme er vi så glade for vikler og ergobaby bæresele og den frihed de giver at vi faktisk ikke har nogen vogn. Men vi har jo så også kun et barn 😊 Held og lykke med det 😊

  • Jeg var glad for wrappingrachel på youtube, hun har også videoer med nyfødt. Og så husk at det skal øves, så hvis den ikke sidder der første gang er det helt ok. Pøj pøj 🙂

  • Jeg giver gerne et minikursus 🙂 Har også fastvikle (og brugte strækvikle til start) – Vikler til ryg nu når O er blevet 1 år – men har ellers haft ham på maven. Jeg brugte meget youtube (Bær Kærligt og Slyngevejlederen) Knuser C

  • Så fedt med vikle, jeg er kæmpe fan af det herhjemme! Wrap you in love på youtube er så rar at se på. Ikke så meget snak og pladder, bare vikling i godt tempo og med godt overskud. FWCC er den, de fleste starter ud med og er relativt ligetil. Det kan klart anbefales at øve sig med en dukke inden, selvom det føles lidt kunstigt. Men så har man i hvert fald lidt styr på det og kan tage det lidt mere roligt, når man først står der med et ægte levende menneske. God vikling <3

  • Har du overvejet en meitai? Du får alle fordelene ved at bære, og de er meget nemmere at binde 😊 Jeg bar begge mine til de var 3 år, men strækvikle og fastvikle blev jeg aldrig gode venner med.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top