#Onsdagsønskelisten à la capsule wardrobe.. - Acie

#Onsdagsønskelisten à la capsule wardrobe..

Jeg ved ikke om det er en modreaktion til alle flæsekjolerne, jeg gerne omgiver mig med i sommermånederne, men hver efterår får jeg sådan lyst til at gå i den helt modsatte grøft. Til et klassisk efterår. Til den der capsule wardrobe, der ville gøre livet så meget nemmere.

I år står efteråret ovenikøbet på barsel, og jeg er klar over, at det vil kræve lidt ekstra indsats ikke at havne i leggings og blød strik, men altså.. Here’s to hoping.

Og nu har jeg da gjort lidt forarbejde. Gjort mig lidt tanker. Den her collage er et lille moodboard over sager, jeg tænker ville være helt passende til kombinationen ‘klassisk efterår’ og ‘barsel’. De af jer, der ikke lige har en forestående barsel på programmet, må lige sortere leggings og sneakers fra 😉

 1. Gode jeans med pænt fit og pæn vask. Efter jeg var gravid med Elise har jeg ikke haft held til at finde jeans, der passer specielt godt til min nye mor-form, men jeg håber, at kan lykkes med lidt ekstra indsats. Tidligere var jeg glad for modellen ‘Ami’ fra Weekday. Disse er fra H&M.
 2. Blød strik i god kvalitet – denne sag er i cashmere og højt på ønskelisten.
 3. Slip-in flats der forhåbentligt kan bruges langt ind i efteråret, selvom de er åbne bag til. Det er nemlig så praktisk, når man skal hente og aflevere i institution 😉 Find dem her.
 4. Lyseblå skjorte med feminine detaljer – jeg forestiller mig, at skjorter bliver min redning dette efterår.
 5. Cross-over skjorte igen i amningens tegn
 6. Leggings… Well.. Altså.
 7. Oversize blazer i grå til spotpris
 8. Seje sneakers til rulleturene
 9. Oversize skjorte fra Munthe – jeg købte modellen i både lyseblå og hvid sidste efterår og jeg elsker den.
 10. Klassisk sort biker – min er efterhånden 5 år gammel og fra Mango, men stadig én af mine garderobefavoritter.
 11. Blød, varm jakke til dage med rusk i træerne. Jeg købte denne sidste år og den er et hit (og nu på -50%).
 12. Støvler med hverdagsvenlig hæl – hvis barselsmor skulle driste sig ud af barselsboblen og forsøge sig med en tur ud i den virkelige verden.

6 kommentarer

 • Mor-formen giver mange udfordringer. H&M har lavet en ny model som hedder “Embrace”. De er virkelig gode! Højtaljede med smalle ben, og gemme de uheldige buler på ganske pæn facon. Jeg har dem i blå, sort og grå, og de er pæne nok til kontorbrug. Og til 349 kr så er det hvertfald et forsøg værd 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top