.. Og pludselig var han der. - Acie

.. Og pludselig var han der.

I fredags d. 16. august kom den her lille løvemand til verden. Jeg var 38+0 og havde, helt ærligt, ikke forventet at jeg var typen, der kunne finde ud af at gå spontant i fødsel.

En del af mig, havde en klar idé om at han ville komme i midten af august – ene og alene, fordi jeg forventede at blive sat igang, hvis lægerne mente, at han nu var ved at blive en ligeså stor krabat som sin søster.

Men jo nærmere vi kom, jo mindre sandsynligt virkede det.

12% over gennemsnittet, sagde de. Slet ikke alarmerende. Alt der hedder +/- 15% i fht gennemsnittet betragtes som værende helt og aldeles normalt.

Så på et tidspunkt i sidste uge, fik jeg også sagt noget til den lange med, at det var helt underligt. Nu havde jeg gået og mental-forberedt mig på, at han nok ville være stor. Og at jeg skulle sættes igang. Og ekstra scanninger. Og læge-aftaler. Og jeg ved ikke hvad. Og så blev det overhovedet ikke sådan alligevel.

Tilgengæld begyndte jeg at være træt. Meget. Skrev, forhåbningsfuldt til Emily: “Blev du også helt enormt træt i dagene op til fødsel?”…. “Nej, snarere tværtimod”, svarede hun. Nedslående. “…. Forkert svar”, øffede jeg tilbage..

Men jeg begyndte også at gå i hule-mode. Det eneste jeg havde lyst til, var at trisse rundt derhjemme. Trisse rundt og nusse. Langt væk fra verden. Og da jeg skulle til jordemoder sidste torsdag, havde Skjorten taget fri for at tage med. Og vi aftale, at vi ville bruge eftermiddagen på at spise bland-selv slik og se Suits på sofaen, indtil Elise skulle hentes fra vuggestue.

Og ellers var det bare en helt almindelig dag.

Jordemoder-aftalen forløb, som den slags nu forløber. 3700g, sagde den søde jordemoder, der ellers først havde hylet mig ud af den, ved ikke at være m i n jordemoder. Da jeg fødte Elise blev jeg kastet rundt mellem jordemødre den sidste tid og det var træls og gjorde mig utryg, set i lyst af alle snakkene om det store barn, jeg bar rundt på. Ingen følte nok ‘ejerskab’ over mig, til at turde tage nogle beslutninger. Alle så tiden an, sendte mig videre til den næste.

Men hun var sød. Beroligede mig. Og vi tjekkede at næste tid var hos Marie, og at hun bare var på ferie.

Og så kørte vi hjem. Og lå lidt på sofaen. Og fik Elise hentet. Og spist aftensmad og puttet og alt det der, man nu gør, når man har en tumling. Og så gik vi i seng. Jeg havde sovet en lur af dimensioner om eftermiddagen (fordi #træt), og lå derfor og så fjernsyn i soveværelset. “Han, hun og drømmeslottet”. Afsnit efter afsnit. Perfekt barsels-fjernsyn.

Og så slukkede jeg fjernsynet ved midnatstid, og vendte mig om på siden. Og tissede en lille smule i bukserne. Eller?

Nej. Jeg vendte mig rigtig om på siden og bevægelsen fik vandet til at fosse. Shit. Nu? Virkelig?

Men ja. Vandet gik. Og så kom han. 2 uger før termin. Og nu har han snart været her i en uge. Vores lille løvemand.

Og nu er vi ved at lære, at være en familie på 4. Og at være forældre til to under to. At opleve Elise som storesøster har været det vildeste, iøvrigt. Hun er så sød ved ham, aer og nusser. Jeg håber sådan, at det er starten på en ligeså stærk relation, som den jeg selv har til min bror<3

 

17 kommentarer

 • Armen altså, han er jo helt perfekt ❤️

  Stort tillykke med ham, han ser virkelig skøn ud. Og moren ser også top nice og overskudsagtig ud, når man tænker på, at du lige har født ☺️🌷

 • Så meget tillykke! Vi har vist termin på præcis samme tid 🙂 Jeg venter stadig på lillebror og glæder mig så meget til at vi skal møde ham.

 • – For pokker, hvor er det fint! Især med Elise, der aer og har taget så godt imod.. Tillykke til dig og dine… Nu er I jo en firkløver – Den har Skjorten og du lavet flot!

 • Meget stort tillykke med jeres dejlige smukke løvebabyboy 🙂
  Så fine billeder og så dejligt han er her, han må jo have syntes han var stor nok til at komme ud i verden 🙂
  Nyd jeres familie på 4 og hvert sekund:-)

 • Kæmpe stort tillykke! Han er født på verdens bedste dag – nemlig min fødselsdag ☀️😄
  Ønsker jer den bedste start på tilværelsen som en familie på fire.
  PS “Han, hun og drømmeslottet” blev også set i rå mængder i barselsugerne op til jeg fødte. Genialt barsel-tv..!

 • Han ser så smuk, fin og færdig ud – helt marcipanagtig i huden. Stort tillykke med ham og hele familien!

 • I er alle seje! Og kærligheden er heldigvis uendelig. Alt retter sig.! <3
  Stort tilykke!
  Hilsen en anden mor til to under to – på 4. måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top