Du læser nu
Læsværdigheder à la September: skal vi holde op med at få børn, for at redde miljøet, jade rollers, GVFB og 27 bøger til læselisten…

Læsværdigheder à la September: skal vi holde op med at få børn, for at redde miljøet, jade rollers, GVFB og 27 bøger til læselisten…

Eller barselskaffen om man vil;) Han ser jo sød ud, sådan som han ligger dér, men han er altså ikke den mest imponerende sove-maskine. Hans søster var god til at tage nogle regelmæssige lure, men ham her sover og vågner som vinden blæser. Nogle gange 3 timer andre gange 3 minutter. Man ved aldrig om man kan nå på toilettet eller ej 😉 Charmen ved spædbørn…

Anyways. Det må være tid til lidt weekend-links, så hermed nogle læsværdigheder jeg er faldet over lately. Af forskellig slags.

♥ Lidt inspiration til efterårets litteraturliste, hvis man ikke har noget imod, at læse på engelsk: “the 27 best fiction books by women this year“.

♥ Efter fødsel, har jeg cravet 3 ting: pasta, popcorn (af den færdigpoppede slags i pose!?) og den her chokoladekage… Nu i weekenden må det være. Must have chokoladekage nu.

♥ Jakob Steen Olesens rammende og humoristiske gennemgang af ugens afsnit af Gift ved første blik. “Prøv lige og hør her, DR: Det kan ikke gå hurtigt nok med at give dampbørnene Michael og Christina deres eget rejseprogram, hvor de tager til eksotiske steder og prøver nye ting: »Det’ braskartofler, skat! Det’ braskartofler, skat!«”. Find den her.

♥ Den her gribende artikel med 11 forskellige måder man kan blive mor (eller far) på. Eller ej. “11 very different stories on having children.. Or not”

Anettes gode tip til tør og træt efterårshud – jeg ved ikke om det er vejrskifte, manglende søvn eller rod i hormonerne hér post partum (… eller all of the above), men min hud gakker helt ud. Jeg er totalt knastør og kløende og har taget de skrappe midler i brug.

♥ Efterår er serie-tid – måske der er lidt inspiration at hente her. “Her er danskernes 20 favorit-serier i 2019

Danicas fine guide til Fanø – jeg har aner på øen og har nu fået helt enormt lyst til at komme afsted. Iført gummistøvler, tyk strik og friske kinder.

♥ Det her smukke hus og en indretnings-device jeg har lært at ræsonnere med: “Som travl familie har vi brug for rolig og enkel indretning

Skal vi holde op med at få børn, for at redde miljøet?

Jeg er endnu ikke kommet med på trenden af gua sha,  jade rollers osv – men måske jeg burde? “We tried jade rollers to see if they’re a total waste of money

♥ Ja, lidt selvpromovering kan det også blive til – for ved I godt, at jeg har et ret omfattende opskrifts-arkiv. Let og overskueligt organiseret lige her? Med alt fra kager til hverdagsretter.

♥ Og i samme åndedrag – lidt hjælp til madplanen og gode opskrifter i ValdemarsRo nye app. Sådan en god ide!

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top