Du læser nu
Det bedst pyntede Halloween-hus på vejen..

Det bedst pyntede Halloween-hus på vejen..

Er det ikke et sjovt billede? Det af Elise ovenfor, altså. Vi har været igang med at Halloween-preppe og går stærkt efter at blive det bedst pyntede hus på vejen. Det lille skræmte dukkebarn bag den blodige hånd burde jo næsten blive en fast del af udsmykningen, men det får jeg hende nok ikke til 😉

Igen i år har vi koblet vores Philips Hue-system op på Halloween-app’en og det spiller altså. Det kører på alle lamperne i indkørslen, lampen over hoveddøren og så har vi sat en Philips Hue Go i vinduet ved siden af hoveddøren (det er den Elise står og leger med). Den er trådløs og jeg havde egentlig håbet, at den kunne stå i græskarret ude foran, men den er lige akkurat for stor til hullet bag i mit keramik-græskar (fordømt), så hvis ikke jeg når at få fat i et lidt større græskar må det blive sådan her – idéen med græskarret har jeg fået fra hende her (ser det ikke nice ud?). Den er ikke en udendørs-lampe, men under et halvtag i et par timer går det jo nok (.. hvis det ikke regner).

Det hele er koblet sammen med en højtaler (den vandtætte vi har fra vores bryllups-poolparty, så den kan stå udenfor) og sammen er effekten top creepy.

[Jeg havde en lidt ambitiøs plan om at skære en græskar selv, men det må bliver når børnene er større og kan være med – for now fandt jeg mine keramik-græskar frem fra gemmerne istedet;)]

[Var lidt bekymret for om hun ville blive bange for de blodige hænder, for havde sat dem op mens hun var i vuggestue…. Det blev hun clearly ikke:)]

Jeg viser vores setup frem på story, for det er lidt svært at få den fulde effekt på billeder uden lyd – men for en lille forsmag kan I se den her youtube-video, der illustrerer systemet meget godt.

Og så er jeg ellers igang med at hamstre individuelt indpakkede slik-sager til den store slikskål, så er vi er klar til ryk-ind fra kvarterets unger.

Sidste år gik vi i flyverskjul, for vi kæmpede sådan med Elises søvn og putninger, og jeg (.. vi) orkede ikke at hun skulle blive vækket hele aftenen af glade udklædte børn, men i år er hun blevet det større og forstår meget mere af hvad der foregår. Jeg er liiiidt spændt på, om hun bliver for bange for nogle af de store børn, men hvis det er tilfældet, så må vi jo bare slukke og gå i seng.

[Nogen synes, at den der Philips Hue Go er ret sjov, så selvom den er trådløs, måtte jeg sætte den til at lade, så jeg er sikker på, at vi er klar til Halloween!]

Og nu kan Halloween altså bare komme an – vi er klar! Næsten! Bortset fra dét med slikket, men altså det er nok meget godt ikke at have den slags liggende i huset i alt for god tid, sagde hende på barsel.

Er der tradition for at børnene trick&treater i jeres kvarterer og skal I derfor pynte op? Det er der virkelig hér hos os:)

 Kommentarer (5)
  • I vores kvarter kører ungerne “slik eller ballade” for fuld drøn. Aftalen er at hvis man har en græskarlygte med lys i foran huset så må der bankes på og der er som regel et par forældre der går med de mindste unger rundt. SÅ hyggeligt.

  • jeres hus er en klar vinder i vores “hood” – jeg har kun købt nogle græskar og så det er det… er ikke så meget til importerede fester fra Amerika… meeeen skal lave lidt bagværk og prøve at klæde Lucas og tage en tur rundt omkring. Det kan være at vi komme på besøg!

    • Jo – “aftalen” er vist nok, at hvis huset er pyntet, så må børnene ringe på. Og så står der typisk et par fædre ude på vejen og holder øje og går med rundt. Vi var ikke med sidste år, som sagt, men året inden var Elise 3 uger gammel og vi havde måske 100 besøg. Vi var næsten lige flyttet ind og det føltes som en god måde at ‘møde kvarteret’ på.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top