Du læser nu
Klar, parat, weekend!

Klar, parat, weekend!

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes det her har føltes som verdens længste uge. Suk. Godt det er fredag, godt weekenden venter lige om hjørnet.

Skjorten arbejder meget for tiden. For meget. Det er en periode og en del af pakken. Men som jeg også har snakket om tidligere, så trækker det på hele familien, når den lange har travlt. Vi holder lige hovedet oven vande, men ikke ret meget mere end det. Jeg er sikker på, at I er flere, der nok kan genkende den følelse.

Jeg starter weekenden med besøg af Britt, som er bærevejleder (hedder det vist nok), og jeg glæder mig sådan, til at hun forhåbentligt kan lære mig og Carlsen at komme godt igang med livet i enten bæresele eller vikle. Jeg har ikke haft specielt god succes selv – og det lykkedes aldrig med Elise.

Elise skal på weekend hos sine bedsteforældre på Frederiksberg – det er hun gerne ca. 1 gang om måneden og de hygger sig helt vildt. Prøver alle legepladserne, går i Zoo, går på loppemarked og går til slagteren, som efterhånden kender Elise så godt, at han godt ved at den lille dame sætter pris på en lille smagsprøve.

Så vi andre er altså alene hjemme. Og forældrene har en aftale om en serie, sushi og et glas vin på sofaen. Jeg glæder mig. Det er på sin vis den slags aftaler, der får resten af ugen til at glide, når hverdagen og logistikken bare ruller. “Hvis du er på ham, så er jeg på hende – og så ses vi på fredag”. Agtigt.

Imorgen skal vi til barnedåb og jeg skal være Gudmor. For lille Ingrid. Min Guddatter. Jeg er meget stolt og meget fuld af kærlighed for den lille dame. Hendes forældre er nogle af mine nærmeste, men bor derovre i den del af privatlivet jeg holder offline og i den virkelige verden, så derfor ikke noget jeg snakker så meget om ellers. Men nu er det jo en særlig dag og en særlig anledning<3… Og nu slog det mig, at jeg død og pine, skal huske at få købt et par nye nylonstrømper idag. Hvorfor husker man altid først den slags i sidste øjeblik?

Nå. Det blev en lille fredags-sludder. Må I have den dejligste weekend derude. Jeg lægger noget op imorgen, som jeg har glædet mig MEGET til at vise jer, så kig endelig ind forbi!

 Kommentarer (7)
  • Du må meget gerne fortælle om det der vikle-noget. Ligesom dig kom jeg aldrig igang med at vikle nr. 1, men ligesom hos jer, var hun også meget stor (4900g). Nr. 2 fik jeg aldrig forsøgt med. Men inspireret af dig har jeg nu købt en fastvikle, så jeg har begge muligeder med nyfødte nr. 3, som også er stor, 4200 g. Jeg ved godt, at du ikke er prof vejleder, men det er alligevel rart med nogle erfaringer helt nede på jorden af, hvad der virker og ikke virker for dig…

    • Det skal jeg nok – det er skrevet på listen over indlæg ( jeg arbejder ikke så hurtigt for tiden, når det sagt, fordi #barsel.. Så hav gerne lidt tålmodighed med mig <3 )

  • Rigtig god weekend! Og så kan jeg seriøst anbefale at få abonnement på nyloner og tandbørster. Jeg løber ALTID tør for begge dele, lige når jeg skal noget vigtigt, og så er det super fedt at der bare kommer en sending med jævne mellemrum #protip

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top