Du læser nu
Køkkentalkshow #1: Foccacia med rødløg og oliven..

Køkkentalkshow #1: Foccacia med rødløg og oliven..

Annonce – udgivet i samarbejde med GRAM

For et par uger siden vendte jeg retur til arbejdet (omend på deltid) med et brag, efter min barsel – vi har nemlig i laaaang tid haft planlagt en skydning med GRAM, som jeg nu endelig kan vise jer resultatet af hér idag.

Mit samarbejde med GRAM kører nu på 3. år og jeg er virkelig glad og stolt over, at de igen gider lege – og at de gider lave nogle lidt sjovere ting end ‘bare’ 2 blogindlæg og 1 instagram-post, tak.

Idéerne til shootet hér opstod allerede sidste efterår, da vi skulle brainstorme på, hvad vi kunne finde på af sjove ting, og til et møde i marts tog planerne rigtigt form – omend jeg også lige måtte fortælle at jeg altså gik rundt og bryggede på en baby<3


Og som det altid går med sådan nogle produktioner, så blev vores optage-dag skudt og skudt – fra juni, til juli, til august og så til slut til oktober. Det var altså slet ikke meningen, at jeg skulle stå dér med en 6 uger gammel baby og agere TV-kok. Men det gik. Med lidt hjælp fra min mand og stor forståelse fra både seje Annemette og resten af produktionsholdet. Omend jeg svedte ret meget, dagen igennem. Og havde brug for at gå i hi de efterfølgende 4 dage med Carlsen på maven.

Nå, men det lykkedes. Og venner – resultatet er blevet SÅ godt. Virkelig. Jeg håber, at I vil synes det samme. Videoen får I her:

Som I kan se bagte vi foccacia – dem har jeg bagt en del af på det seneste, haha. Det bliver bare virkelig godt i min nye ovn fra GRAM (den I kan se på det øverste billede), der bla har dampfunktion, lynopvarmning og kæmpe ovnrum (hele 77L – det siger nok ikke nogen så meget, men det er MEGET. Til sammenligning havde vores gamle ovn 58L og det normale i dag er mere omkring 65-70L). Så nu er vi altså også klar til at kunne lave julemiddag for hele familien, der i år tæller 12 mand. Phew.

Opskriften på foccaciaen kan I finde ovre hos Annemette – vi kommer til at skiftes lidt til at dele opskrifterne på de ting vi laver i de kommende afsnit af vores lille køkkentalkshow, så det hele ikke ligger dobbelt:)


[Mhmmm – det færdige resultat. Luftigt og lækkert – helt karamelliseret skorpe og fugtig krumme.. SÅ GODT!]


[… Action! Jeg fik lov til at være hende, der klapper når optagelsen går igang. Elskede det! Haha]

[.. Havde det helt ok med at alle resterne blev efterladt hos mig.. Nomme nomme]


[Gad vide, hvad naboerne ikke må have tænkt 😉 ]

 Kommentarer (2)
    • Jeg har en fra Sage, som jeg købte til Black Friday for et par år siden – den er rigtigt god. Jeg synes at KitchenAid er flotte (!), men hørte også, at de nemt hoppede ned fra bordet, hvis man rørte en lidt tung dej og jeg tænkte at jeg netop primært skulle bruge den til brød, så det virkede som et dårligt valg.

      klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top