Du læser nu
25 gode serier til efteråret – anbefalet af jer..

25 gode serier til efteråret – anbefalet af jer..

Jeg efterspurgte inspiration til lidt serier i sidste uge, og fik simpelthen så mange gode bud. Jeg lovede også at dele de bud jeg fik, så hermed altså dette indlæg.

Der er MANGE og jeg har forsøgt at sortere lidt i dem, så listen ikke bliver for uoverskuelig. Nu hvor jeg er på barsel, har jeg brug for lidt fjollet TV jeg kan se mens jeg ammer og hvor koncentrationen er svingende. Men også gerne noget, som kan binges – for man sidder her jo i nogle timer hver dag:)

Jeg har tilføjet hvis jeg ved, hvilken streaming tjeneste, man kan se den på – altså om det er C-More, HBO, Netflix eller én af de andre:)

Dem jeg selv har set:

Younger: New York, bøger og kærlghed – ligeså letbenet som det lyder.

Working Moms: Sjov og relatable… Og lidt crazy.

The Letdown: Den autralske version af Working Moms (Netflix)

A Handmaid’s Tale: … behøver vist ikke yderligere intro. (HBO)

Modern Family: Virkelig sjov, virkelig letbenet – og rigtigt mange afsnit.

Minkavlerne: En dansk (og ny) herlighed (TV2 Play)

The Crown: Om Dronning Elisabeth – venter i spænding på en ny sæson..

Suits:… Harvey Specter, #nuffsaid.

Solsidan: Svensk og måske et levn fra da jeg boede hinsidan, men jeg synes den er så sjov! (C-More)

♥ Chernobyl: Mega god serie om atom-katastrofen i 1986 (HBO)

♥ Big Little Lies: Reese Witherspoons (don’t be fooled!) drama om livet i Monterey (hér bor mange af de tech-rige fra Silicon Valley og lever det gode liv).

Dem I anbefalede, men som jeg ikke selv har set. Jeg har skrevet et par ord om dem jeg ved noget om (/har hørt noget om), men der er også flere af dem, som jeg slet ikke havde hørt om. I må endelig byde ind i kommentarsporet med en one-liner om handlingen, hvis I sidder og kender dem. Så kan jeg tilføje lidt efter lidt – og så bliver listen måske endnu mere anvendelig (for alle) 🙂

Exit: Ny norsk serie, der har fået en masse omtale (også herhjemme)

Modern Love: På PrimeTV – den er jeg startet på og den er SÅ god. Det er mere en række kortfilm end en decideret serie, men stadig enormt sød og fin. Noget af det bedste jeg har set længe!

Dirty John, Netflix (nogen skrev, at man skulle se dokumentaren før serien)

Mindhunters 

Friends From College

Sex Education, Netflix

The Good Place, Netflix

Unbelievable, Netflix

Interior Design Masters, Netflix (ja, det var en veninde, der sendte det her bud and she knows me well)

♥ Downton Abbey: ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har fået set den her endnu…

♥ Parenthood, Prime TV

The Affair (.. den startede jeg på men gik kold i. Må prøve igen!)

Euphoria (samme – startede på den, men gik kold.. Den var meget mørk)

Jane The Virgin, Netflix (denne har jeg selv været igang med, men bliver lidt træt i ‘sæbeopera’-delene, haha. Den er dog sød og meget letbenet)

Phew, så kom jeg igennem. Som sagt er det ikke en udtømmende liste, men jeg tror jeg fik de fleste gengangere med, og tænker det er bedre med overskuelighed end bare at liste alt. Og så er jeg vist også klar til at få nogle barsels-timer til at gå;)

 Kommentarer (9)
  • Completely unrelated, men det var din kommentar nr 200 hér på domænet. Kæmpe kæmpe kæmpe tak for dig, Sara <3

 • Mindhunter er udmærket, falder lidt i sæson 2, men interessant at følge hele “metode” delen.

  The Good Place er fantastisk! Den er virkelig sjov, og meget hurtigt set. Netflix er desværre utrolig langsomme til at få de nye sæsoner på dansk netflix, så sæson 2 er først lige blevet frigivet (men sæson 3 er ude i US)

 • Mindhunter er aldeles fremragende. Handler om 2 FBI agenters arbejde med at “forske” i seriemordere – som dengang serien finder sted slet ikke var et begreb man havde. Seriens omgangspunkt er interviews med seriemordere og udvikling af teori om, hvad der driver dem. Og så er der life on the side med nogle fine karakterer. Se den!

 • Jeg har lige set Sex Education med min bedre halvdel. Så sød en serie om teenage-liv, forelskelse, forvirring og andre ting, jeg tror de fleste kan relatere til, selvom det er lang tid siden man var teenager. Kæmpe anbefaling herfra.

  • Er helt enig! Jeg faldt også pladask for serien – og ligeledes gjorde alle jeg kender, efter de var blevet introduceret til den. Der skulle forøvrigt komme en sæson 2 i 2020 😀

 • The affair gik jeg også kold i – 2 gange! Men den 3. gang, stoppede jeg ikke før alle afsnit var set👀 Er bare træt af, at den sidste sæson er på HBO og ikke Netflix 😬

 • The Good Place er virkelig god! Den handler om en gruppe mennesker, som dør og kommer i Paradis. Det er en komedie og skabt af den samme, som har lavet Parks and Recreation og Brooklyn 99 – også to rigtig gode serier.

  Hvis man også må komme med anbefalinger her, så vil jeg nævne Succession, som kan ses på HBO. Den har netop afsluttet sin anden sæson og er en af de mest kritikerroste serier lige nu. Den handler om en familie, som ejer et kæmpe mediekonglomerat og hvem der skal arve efter patriarken. Virkelig godt skuespil, spændende corporate lingo og mange sjove replikker.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top