Du læser nu
Onsdagsønsker på en torsdag – stay warm derude..

Onsdagsønsker på en torsdag – stay warm derude..

Jeg ville så gerne have serie-indlægget ud igår, for nu havde jeg brugt flere dage på at få det skrevet (altså nu lyder det som om det tog tusind år – det var snarere noget med, at jeg hele tiden blev afbrudt af en Carlsen:)), og så måtte onsdags-ønskerne vige og vente til idag. Det betyder jo faktisk ikke og en klap (for andre end mig og mit overblik;)).

Denne uges liste handler om at holde varmen, kan jeg se. Det var ikke et tema jeg arbejdede ud efter, men efterhånden som listen tog form, kan jeg godt se, at det var sådan det endte. Måske fordi det pludselig blev koldt – frosne bilruder om morgenen og små skyer af damp, når man trækker vejret.

 1. Glossier’s nye Future Dew – jeg er stadig ved at krakelere af tørhed og tænk hvis denne kunne camouflere det lidt.
 2. Rigtigt fine ankelstøvler i ruskind – også gode til kontor-folket!
 3. Jeg er blevet lidt varm på camel-farvet og den her oversize sweatshirt ville være rar på rulleturene.
 4. Varm og bamset fra Zara
 5. Jeg er måske ved at blive gammel, men forestiller mig at få ting må være rarere end uldne trusser og varme baller. Jeg har netop lagt en ordre på undertøj til Elise fra Dilling (fordi det kom op på forældremøde i vuggestuen at deres undertøj til børn udmærker sig ved at være to-delt (det vil pædagogerne gerne have), men højtaljet, så de ikke skiller på midten).
 6. Gode sorte jeans med navnet “Regular Stretch Cropped” – det lyder helt rigtigt i mine ører.
 7. Jeg har hørt så meget godt om Miild, men aldrig prøvet det – den her bronzer kunne være fin til trætte vinterkinder.
 8. Jeg havde aldrig troet at det ville ske, men den brændte karry-gule er måske ikke så slem alligevel;) Kjolen her tænker jeg kunne være fin til sorte tætte strømper og en grå strik(cardi).
 9. Ulden skjorte i fin farve – sådan en der kan dresses op eller ned.
 10. Jeg har tydeligvis en thing for lace-up sneakerboots – de her ser dejligt varme og praktiske ud.

… Og nu kan kulden bare komme an 😉

 Kommentarer (4)
 • Jeg er også VILD med den gule kjole! Og strikken -og frakken -og ankelstøvlerne😍
  Jeg tænkte om du har et tip til gode efterårs/vinterstrømpebukser til hverdagsbrug? Jeg havde engang et par, men jeg har ikke haft succes med at finde nogle nye🤔
  Tak for lækker inspiration til garderoben!

  • Jeg kæmper selv lidt med strømpebukser – i en periode (da jeg arbjede) var jeg meget glad for et par fra hhv Wolford og DIM, men de seneste år har jeg primært brugt dem fra H&M. Jeg har lige købt et par i mat 100den som jeg synes virker gode – det er dem jeg har på på billedet her: https://www.instagram.com/p/B4FW_sMD_rQ/ <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top