Du læser nu
Køkken-talkshow #3: de lækreste hindbærsnegle og en lille linselus…

Køkken-talkshow #3: de lækreste hindbærsnegle og en lille linselus…

Annonce for GRAM

Så blev det tid til at dele det sidste af de 3 små madprogrammer jeg og Annemette lavede sammen med GRAM tilbage i oktober.

Og denne gang altså med guest star Elise, som kom hjem fra vuggestue midt i sneglene og var alt for nysgerrig til ikke at blive inkluderet i bagningen. Hun elsker virkelig at være med i køkkenet og jeg prøver at inddrage hende så godt det går til hverdag.

Og det er altså blevet til en virkelig god lille video af, hvordan man laver wienerbrød – noget som jeg ellers ikke rigtigt har turde give mig i kast med før, fordi puha alt det med de lag og jeg ved ikke hvad. Men Annemette forklarede det super pædagogisk, og som hun meget rigtigt siger, så er det jo bare en virkelig lækker bolledej med masser af smør i, hvis det endelig skulle gå galt, så altså, farligere er det jo heller ikke.

Jeg synes også det er her, at den nye ovn virkeligt shiner – både med de store plader med plads til maaaange snegle, men også fordi jeg aldrig havde turdet bage to store plader sart wienerbrød samtidigt i den gamle ovn.

Nå, men videon får I hér. Jeg synes det er den bedste af dem alle 3. Jeg kan slet ikke lade være med at smile af slutningen. Og opskriften finder I ovre hos Annemette.


 Kommentarer (3)
  • Så fint med dette Gram samarbejde og så sødt af datteren er med 🙂
    I gør det jo bare så godt!
    Glædelig julemåned 🙂

  • Damp ovn er fabulous! Jeg bager dobbelt så meget som før jeg skiftede ovn (Siemens), og det siger ikke så lidt 😉

    Og det ser lækkert ud!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top