Du læser nu
Julehygge, ekstra jule-giveaway og lys i mørket..

Julehygge, ekstra jule-giveaway og lys i mørket..

Philips Hue Annonce

Phew venner – hvordan blev det allerede til midten af December? Eller.. Ikke rigtigt, men somehow føles det lidt som om December kun er 24 dage lang og der er altså utroligt meget man lige skal nå på de 24 dage.

Hygge, ikke mindst. Og i rigelige mængder.

Selvom jeg nærmest gik igang i midten af november, så føler jeg mig nu alligevel lidt snigløbet af julen. Slam og pludselig var den her. Og så står man der med alle sine forventninger og klar, parat, HYG på kommando tak. Så skørt og fjollet.

Jaja. Lidt er det nu blevet til det. Både med min lille familie, men også med dem vi nu iøvrigt har kær.

Og december kan jo noget. Når mørket lukker sig omkring os, og vi svarer igen med at tænde lys. I alskens varianter.

Og det skal det så også handle om idag. Jeg har nemlig fået lov til at slå en lille punktum for mit Philips Hue-ambassadørskab med en ekstra lille giveaway for jer. Og det jo iøvrigt en glimrende julegave-idé. Jeg har selv givet Philips Hue til min storebror – og det kan jeg godt skrive her, for han har allerede fået det på forskud. De har bygget nyt hus og er derfor flyttet tilbage i sommer. Og i November opstod behovet altså for ekstra lys. Så det fik han – og var meget glad.

I kan vinde dette startkit fra Philips Hue, så én af jer kan kan lægge Hue under træet i år – enten til jer selv eller til én I har kær.

Kittet har en værdi af 1099kr og for at deltage skal I smide en kommentar med hvem I vil give sættet til (og det er ogs’ ok at skrive sig selv;)) i kommtarsporet. Jeg trækker en vinder på torsdag d. 12 kl 12 (cutoff) og giver direkte besked i kommentarsporet hér samt på mail (så tjek lige at adressen er rigtig). Såfremt I vinder, skal I være cool med, at jeg sender jeres navn og adresse-oplysninger til Signify, så de kan sende jer præmien (men det bliver ikke brugt til andet og slettet efterfølgende. Det er bare svært at sende en pakke uden en adresse;)). 

Jeg håber, at det i løbet af det sidste år er lykkedes med at vise i hvilke situationer vi bruger Hue herhjemme og givet jer en mulighed for at vurdere om det også kunne være smart hjemme hos jer.

Vi har både snakket om det der med, at det er sindssygt godt til forebyggelse af indbrud (og ét af de vigtigste råd fra Kriminalpræventive Råd) med både inde- og udebelysning, når man er bortrejst. Og jeg fortalte om dengang vi havde ubudne gæster på Kysten.

Vi har også snakket lidt om det der med at lys er oplagt til at skabe stemninger – både indendørs, men i særdeleshed også udendørs. Og jeg viste vores havebelysnings-løsning frem, som jeg selv er ret tilfreds med. Ikke mindst nu i de mørke måneder, hvor det virkelig kommer til sin ret.

Og åh – kan I huske de lyse sommeraftner, loungemusik og bobler i haven? Dengang maven var rund og Carlsen endnu ikke var. Og vores festlige Halloween? Og om altid at være en arm i underskud, når man er mor, og derfor få lidt hjælp af automatik og censorer? Og da vi holdt hjemmedisko og lysfest i stuen for den lille? Og ikke mindst snakken om hvordan vi får hjælp af lys (.. og mørke) til at få det bedste ud af vores sparsomme forældre-søvn (og et par billeder fra dengang jeg var 1.trimestertræt og v i r k e l i g havde brug for al den søvn jeg kunne få.. Puh, jeg var skidt)?

Vi har været vidt omkring og tak fordi I har hængt med. Philips Hue har vi haft siden vi flyttede ind og altså helt og aldeles uafhængigt af mit ambassadørskab. Og jeg synes det er smart. Og gør vores hverdag nemmere. Ligesom flere af de andre ‘smart home’-ting vi omgiver os med. Men sådan må man jo vurdere med sig selv, om man kan se idéen. Herhjemme kunne vi ikke undvære det<3

 

 Kommentarer (303)
 • Jeg ville give det til min kæreste, der brændende ønsker sig Philips Hue til hans teknik-nørdede fingerkriblen. Vi giver hinanden små gaver i år, så det ville være en kæmpe gave at kunne se ham pakke startsættet ud 🎄

 • Jeg ville helt sikkert forære min lillesøster det. Det er hendes eneste juleønske i år, så hun ville blive så glad ☺️

 • Jeg ville forære den til min mand. Det ville være perfekt at få op til juledagene, hvor vi ikke er hjemme. Og ved han ville elske det❤️🍀😊

 • Ville give det til min kæreste i julegave. Vi har aftalt ikke at give hinanden gaver i år pga. London tur i januar. Men det kunne være fedt at have noget st give ham alligevel 😊

 • Vil give den til min kæreste, som har den mørkeste stuelejlighed, der virkelig godt kunne bruge noget hygge 🙂

 • Jeg ville forære startlisten til min kære mand.

  Tak for en herlig blog og insta. Uperfekt og perfekt på den dejlige måde

 • Til min nye lejlighed, hvor der ikke er lyddæmpere, så ville være så smart med HUE i lamperne 🙂 Så krydser fingre for mig selv, når nu HUE står øverst på ønskelisten!

 • På trods af at jeg har mega held i kærlighed og derfor aldrig vinder konkurrencer, må jeg nok hellere smide et lod i puljen, så jeg måske kan få lov til at glæde min dejlige mand 🙏🏻

 • Min søde mand (og jeg) ville blive så glade for de flotte lys. Vi er lige flyttet i hus og har ikke fået ordentligt lys op endnu (andet end julelys🎄) 😄

 • Mig selv, men et spædbarn kunne det være lækkert at kunne tænde/slukke eller bare dæmpe lyset uden at vække en sovende baby❤️

 • Den ville jeg så gerne overraske min mand med🎅🏼🤞🏻 Der er stadig tusmørke i vores hus, selvom vi har boet her i et halvt år.

 • Min kæreste ævler ikke om andet. Vi renovere og han har vist mig både inde og ude belysningen og de muligheder der er. Så det ville være den oplagte gave til ham ❤️ 🎅🤞🌲

 • Det skal min elskede moster-dreng ha’. Det står allerede på ønskelisten. Og han skal snart på efterskole og det ville være så cool at ha’ med. HÅBER!!

 • Ej det gad jeg virkelig godt vinde. Min mand bliver 30 år på torsdag og har ønsket sig Philips Hue. Det kunne være for fedt lige at kunne give ham det i fødselsdagsgave. Krydser fingre 🤞🏻

 • Den skal min mand have. Vi giver ikke hinanden julegaver i år pga. huskøb, så det kunne være dejligt at overraske ham 🙂

 • Det vil jeg give til min mand, så han kan udbygge vores phillipshue samling, som er ved at være pænt stor:)
  Og hvor er det dejligt at følge dig og ønsker dig en skøn december.

 • Den skal min mand have! Jeg ville elske at kunne give ham det sæt i julegave. Han kan næsten ikke klare tanken om at vores hus skal være alene juleaften og der ville Philips Hue være en fantastisk hjælp🤞🏻💡💡

 • Den skal ligge under træet til min kæreste og bruges i det hus han lige har bygget til os.. vi blev forældre samme tid som jer🤞🏼

 • Det vil være en julegave til mig og min mand <3 vi har snakket om det LÆNGE, men nu må det altså snart være!

 • Min dejlige mand har gået og øffet om det start-kit i lang tid.. Så jeg vil helt sikkert forære ham det i julegave 🎁🎄❤️☺️

 • Jeg ville uden tvivl give det til min søde mand…ja, altså dermed jo selvfølgelig også mig selv. Men det føles på en måde lidt pænere at ville give det til min mand 😜

 • Det skulle være en julegave til mig selv og min kæreste. Vi har enormt behov for noget andet lys i vores hjem efter vores lille dreng kom til verden og vi har erfaret hvor upraktisk al vores belysning er 😂

 • Det vil jeg gerne vinde til min mand, som nærmest er paranoide, når der snakkes om indbrud🙈🤣

 • Det vil være en bonusjulegave til min mand – og lidt til min datter, som elsker at man kan lege med lyset ☺️

 • Philips Hue har stået på min ønskeliste de sidste to år, så jeg ville give det til mig selv som en julegave under træet 😄🎄🤩

 • Jeg ville give det til min kæreste, der ønsker sig Philips Hue i hele hytten, men som ikke ved hvor han skal starte

 • Mærkelig nok, ville jeg give det til min datter på knap 2.5 år. Jeg ville elske at hun kunne lege med lyset på hendes værelser, og vi sammen kunne dæmpe det når vi læser bøger, skrue op når der danses eller sågar skifte farve når der er børnefest… Hun er en lille ‘smart-nørd’ allerede, så det ville være en genial gave 🤞🏼☺️

 • Min mand. Fordi han faktisk har en masse hue på ønskelisten, efter han købte en google home assistent, så nu drømmer han om at kunne sige “sluk lyset google” 🙂 og det kræver jo nye pærer i hele hytten

 • Med ny lejlighed og post-børne-life ville jeg give det til min kæreste. Han kan intet med vores 5-måneder gamle datter på armen (🙄), men måske han så kan finde ud af at slukke lyset efter sig? 🤷🏽‍♀️😉

 • Min lillebror, som jagter sit første ejer-hjem. Han nørder det meste, og hjælper altid den lidt hysse storesøster, så det fortjener han ❣️

 • Jeg ville give det til min kæreste 🙂 vi skal heldigvis snart flytte sammen, og så ville jeg også selv kunne få glæde af det… YES!

 • Til min gadget-glade kæreste 🤓 vi er lige flyttet og mangler virkelig lys i lejligheden, det ville være så fedt at vinde!

 • Det ville være den vildeste gave til min mand. Vi har ellers aftalt ikke at give julegaver, men han elsker den slags:)

 • Til min seje kæreste, der har sparet op til et hus i mange, mange år, og som endelig har fundet HUSET ☺️ Han er glad for teknik og smarte løsninger, så det her må bestemt være til ham 😉

 • Den skal min mand og vores to drenge vinde. Vil være prikken over i’et efter 3 år med renovering, som endelig er ved vejs ende…

 • Fantastisk gaveidé! Jeg ville elske at lægge den under træet til min mand, er sikker på den ville give det smukkeste lys til vores nyerhvervede murermestervilla 🤩✨🏡 Så er der også lidt fede gadgets i det nye hus, som falder i mandens smag , win-win 😉👌🏻

 • Jeg er kæmpe gadgetfan og har ikke intelligent lys i hjemmet (endnu). Så jeg ønsker startkittet til mig selv😂🙏🏻

 • Jeg ville helt klart give sættet til min kæreste. Det står øverst på hans juleønskeseddel i forvejen, da vi har købt en ny lejlighed, som vi overtager til februar – årets kedeligste måned! Der vil sættet kunne lysne godt op og hygge 🎄❄️

 • Jeg ønsker mig det til mig selv (og min mand og datter), da vi meget snart skal flytte i nyt hus 😍🤞🏼🙌🏼

 • Jeg vil skrive min kærestes navn på Julegaven. Han fortjener lidt ekstra, bare fordi han er ham ❤️

 • Det skal William da have i julegave… så moren (læs: mig) kan slukke lyset i annekset, når teenageren mener han havde for travlt til at nå at slukke på kontakten, inden han stak afsted og moren nok engang må traske ud i regn og storm for at slukke..!!! 😄

 • Jeg ville give det til os selv, da vi rigtig meget ønsker os at få tage hul på at få installeret Phillips Hue i hele hytten 😍

 • Det vil være den perfekte gave til min mand. Vi har aftalt at give hinanden fodlister til vores nye hus, men Philips Hue vil bestemt være en opgradering 🤩

 • Min elektriker kærester snakker om ikke andet. Ville ønske at kunne give ham det under juletræet til vores nye lejlighed 😍🎄🤞🏼

 • Jeg ønsker mig det til min bedre halvdel, som har talt om det længe. For er år siden købte vi hus, og jeg vil tro at det nu er et af hans største julegaveønsker.

 • Er lige flyttet i hus og fået baby nr to, så selvom vi herhjemme har snakket om Hue mange have er vi ikke kommet i gang, så jeg ville give det til os selv og se det som en anledning til at få skiftet det hele til Hue:)

 • Vi har selv Philips hue og er helt vildt glade for det! Jeg ville nok give kittet til min lillebror, som har fødselsdag i julen.

 • Godt nok er jeg også indehaver af en gadget mand, men jeg saaaaavner lys her i vintermørket – så jeg tænker det ville være en gave der ville glæde os begge 😍

 • Den ville jeg give til mig selv, da jeg nok har størst IoT interesse i husstanden. Vi skal igang med endnu mere renovering af hus i 2020 og det ville være god timing for siden at kunne fylde mere på efter hånden som vi bliver færdige 🙂

 • Jeg vil give det til min kæreste, som ææææællllsker elektronik og gadgets (jep, han er ligesom alle de andre, haha)

 • Åh, hvor ville jeg gerne vinde sådan er startkit! Jeg har længe gået og drømt om det, og så tænker jeg også at det falder i god jord hos min bedre halvdel 👌🏼🤩✨🤞🏼🎄☃️

 • Min bedre halvdel ville elske det 😍😍😍 Selvom jeg frygter hvad det kan medføre haha. Ej jeg synes det er super flot og ikke mindst fantastisk praktisk og smart !

 • Jeg vil dele med min lille familie på 5, så vi endelig kan få lidt ordentlig belysning i vores nybyggede stue 🤩

 • Jeg kendte ikke til det før jeg læste om det her hos dig.Og jeg ønsker mig det helt vildt til min mand og til vores nye gamle hus❤️

 • Jeg ville give det til mine forældre, så det forhåbentlig kan hjælpe til at skræmme de trælse indbrudstyve væk 🙏🏻❤️

 • Jeg vil dele det med min søster, som har det fineste hus, hvor sådan et System også vil gøre virkelig god nytte.

 • Hvis jeg vinder, vil jeg give det til min fantastiske kæreste og nybagte baby-daddy ♥️ Han har lagt øre og skulder til MANGE tudeture de sidste to måneder, så han fortjener en ekstra god julegave 🤞

 • Jeg ville give det til min kæreste, som meget ønsker sig sådan et system 🙏 Ville elske at overraske.ham 🌲🎁

 • Ville forkæle min bedre halvdel. Vi mangler hue i de sidste rum i vores nybyggede hus, så kittet vil fuldende vores hue-hus 😀🤞🏻🎄🎅🏻🎁

 • Det sæt skal min far have – han snakker ikke om andet end hvor smart det er, efter at have set en reklame for det 🎄🎁

 • Jeg vil give det til min kæreste der har snakket om Philips hue især til at sætte belysningen i soveværelset lige siden han fandt ud af at vi skal være forældre til januar

 • Det skal min mand have, han snakker virkelig ikke om andet 😅 Så med sådan et ville jeg vinde årets-kone pris i hans øjne er jeg sikker på 🤞🏻

 • Jeg ville vinde den hjem til os selv! Har termin i februar, og Ville elske at kunne indstille lyset om natten 😍

 • Jeg vil give det til mig selv, fordi jeg efter 15 år nu pludselig skal flytte alene og i den grad godt kunne bruge noget lys 🙌🏻

 • Det skulle være en dele-gave til min mand og mig. Vi vil gerne bruge din ide og bruge det i soveværelset, så nattetjans med baby kan ordnes uden at vække hinanden, og læsning/og hviskende snik snak inden sengetid kan klares uden at vække baby.

 • Jeg ville give det til min mand (også lidt mig selv) for når vi får taget vores 1. Sal i brug, så vil det jo være fantastisk at kunne tænde lyset med Philips hue.

 • Uuuh – den vil jeg virkelig gerne vinde til mig (ikke særlig handy) husbond 🙈🤩 Så kan det være, at vi bliver skubbet pænt igang med at få skiftet det hele ud 🤞🏻🎄

 • Det vil jeg give til min kære mand, som på ugentlig basis kommer med hints til hvorfor vi ikke kan leve uden 😅 han ville blive SÅ glad og jeg ville blive wifey of the year 💁‍♀️

 • Jeg har længe overvejet at prøve Hue, så det ville være så fedt med en startpakke under træet til mig selv 🙂

 • Jeg ville give det til min kæreste. Vi skal flytte i nyt hus til februar, og har allerede tænkt på hue. Det ville være genialt at kunne prøve det af inden vi investerer i det helt store 🙂

 • Jeg vil gerne give det til mig selv og min lille familie, til når vi i April flytter i nyt hus og skal have lavet smart-lys-hjem 🙂

 • Jeg ville give det til min kæreste (så kommer det jo nok også mig selv lidt til gode 😉), han er vild med alt sådan noget smart tech/gadget noget. 🤶🏻

 • Jeg ville give det til min hårdtarbejdende kæreste, som har drømt om sådan et startkit i over 2 år nu 🤞🏼

 • Jeg ville give det til min kæreste! ❤️
  På SU har jeg ikke mulighed for at give ham så meget, så det ville være dejligt at kunne give ham dette! ❤️

 • Jeg vil forkæle mig selv med det. 😍👌🏻 Har savnet hue-systemet lige siden min ekskæreste fik dét med sig i bodelingen af vores hjem. 😅🙈

 • Jeg vil give det til min bedre halvdel. Han er træt af det hårde lys vi vågner op til, så det her sæt vil give så meget glæde (og husfred 😉)

 • Jeg vil give min mor sættet, hun er flyttet i nyt hus og jeg tror det vil den perfekte jule/indflytter gave til hende😂🎄

 • Jeg vil mucho gerne vinde det til min kæreste. Det står på hans ønskeseddel i år og da vi flytter i hus i det nye år, ville det også passe perfekt med noget lækker belysning!

 • Jeg vil give det til min far. Han ønsker sig aldrig noget, så har altid mega svært ved at finde på gaver til ham. Han elsker teknik og gadgets og tror han vil bliver rigtig glad for sådan et sæt 🤞

 • Det ville virkelig forsøde den kommende barsel (skal føde igen om et par uger) med timevis af amning i lejligheden i den mørke tid😘

 • Jeg vil glæde min tyveriforskrækkede mand ❤️😍 Tænker at det vil gøre ham langt mere tryg i vores nye hus.

 • Vil super gerne overraske min søde kæreste, som længe har tigget om Hue. Pengene har bare ikke været der endnu 😊

 • Til min søster og hendes mand – de er håbløse med teknik, og jeg tænker de lige så godt kan komme igang nu!😂😍🎄

 • Min søster og jeg vil give det til vores storebror, der har en søn på 4 måneder, og som klager over for skarpt lys, når de står op om natten

 • Jeg mindes at huske, at du også har hue i din sengelampe for at give et svagt og behageligt lys til nattetjanserne med baby. Det vil jeg gerne kopiere, når jeg i februar har termin med vores tredje (😅) barn – og fordi jeg allerede nu ved, at vi ryger på flasken, så bliver det en kombineret gave til min mand og jeg. Fordelene må jo høste 😂🍼

 • Uha, det vil jeg gerne give både til min kæreste og jeg. Det her mangler vi til vores stue, især i denne tid hvor alle rum er lidt ekstra mørke. Men vi har hellere aldrig fået hyret en elektriker til at sætte lys op, så dette må være den perfekte løsning, nu når det skal være 🙂

 • Jeg har været inde og kigge på det mange mange gange, når du har vist det frem henover året. Jeg ville elske at kunne lægge det under træet til min mand.

 • Vil give det til mig selv 🍀😊 når man flytter i hus tæt på skov, men kommer fra byen, finder man virkelig ud af at lyset ikke er det samme 😂

 • Jeg vil meget gerne vinde kittet til mig selv (og min familie)!
  Vi overtager vores nye hus d. 10/1, så det vil være helt perfekt 🤞🏼

 • Jeg ville give det til min søde kæreste! Han er nemlig fan af Phillips Hue og jeg ved at han ville blive så glad!

 • Vil forære det til min mand i julegave. Han er vild med Philips Hue og har ønsket sig noget der kan supplere det vi i forvejen har.

 • Jeg ville forære det til min kæreste, han har haft det starter kit på sin ønskeseddel de sidste 2 år og det står der endnu 🙈 Han elsker alt lir og efter jeg har læst med her på siden, kan jeg virkelig forstå nytten af det!

 • Jeg vil give det til min kæreste (og dermed også lidt til mig selv, hvis vi nu skal være ærlige…), fordi han LÆNGE har talt om netop sådan et sæt til vores store lampe over spisebordet, som giver aaalt for meget lys – vi lever med pærer, der er delvist skruet ud, fordi vores gamle lejlighed med gamle installationer ikke sådan er ligetil at få fikset lysdæmper i uden af flå tapet af de fleste vægge. Det ville blive årets gave til min kæreste, faktisk!

 • Jeg vil forkæle mig selv ☺️ Og det kommer helt sikker på min ønskeliste til februar. Det virker simpelthen så genialt 🙌🏼

 • Vil vinde til mig selv 🎅🏼 Har kigget på det de sidste måneder, og tænker at jeg skal have investeret i det.

 • Til min storebror, som netop har købt sin første pære og nu kun ønsker sig udstyr til resten af sit hus i julegave 😂⛄🤶🏼🎅🏼

 • Jeg ville give det til min kære mand 🙂 Vi er flyttet i nyt hus her til efteråret, og han er allerede godt i gang med Hue – men vi mangler stadig en del, så det står faktisk på ønskesedlen. Så det er jo helt oplagt 🙂

 • Ville give det til min kæreste. Han er vild med gadgets og er sikker på dette ville være et hit hos ham 😀

 • Jeg vil forære sættet til min søde mand der lige har været ved at installere alarmer i vores nye hus og som ville elske ekstra sikkerhed😂❤️

 • Wauw en fed præmie! Vi er i gang med projekt nyt hus og har længe snakket om at købe produkter fra Philips Hue ift. forebyggelse af indbrud. Derfor vil jeg forære præmien som en overraskelse til min søde kæreste 🙂 Glædelig jul!

 • Glædelig 10.december Christine her på din altid gode blog 🙂
  Sikke en skøn gave, den ønske jeg mig så højt!
  Vi blev desværre udsat for indbrud, hærværk og vold den 27.nov.
  To mand vi aldrig før har set trængte sig ind.
  Udover et ødelagt hjem så fik vi slag og mærker.
  Men det værste er at de vred min datters arm meget hårdt om, så at hendes albueled er i stykker.
  Der kører nu forsikringssag, politisag mv.
  Et Smart Home, mere lys, mere alarm, mere overvågning det er på vores ønskeliste i år!
  En god julemåned ønskes du og familien herfra 🙂

  • Hej Tina. Av for en grim oplevelse – jeg håber I er sådan nogenlunde ok, hvis man da kan være det. Lidt held har du, for du er vinderen og selvom det er tilfældigt, så synes jeg nu nærmest heller ikke det kunne være anderledes. Jeg sender dig en mail. Klem

  • God aften Christine,
   jeg takker mange gange 🙂 det betyder meget for os og startkittet er første skridt på vejen til at sikre os mod flere ubudne gæster.
   Jeg ved I selv har haft ubudne gæster og det i sig selv er en slem oplevelse.
   Men at det ligefrem medfører vold og så på min datter, det har været helt ubeskriveligt og fuldstændigt utilgiveligt.
   Tak for din søde, varme omsorg i sms 🙂

 • Sikke en lækker præmie! Ville give den til min kæreste, så ville den også “blive i familien” 🤗 🤞🏻🎄

 • Min bror ønsker sig netop startpakken. Desværre er prisen over mit budget, men det kunne da være fedt at overraske ham med sådan en gave alligevel!

 • Det er jo så sindsygt smart det system. VI er flyttet i nyt hus i sommer, og ville elske at give min mand dette start-sæt, da vi længe har snakket om at vi skulle købe det (der er jo så meget at bruge penge på med et byggeprojekt). Jeg krydser fingrer! 🙂 Glædelig jul og tak for en god blog.

 • Jeg vil virkelig gerne give det til min kæreste – vi er lige flyttet i hus, og det vil være den perfekte julegave 🙂

 • Jeg vil sååå gerne have det selv, men kan også pakke det ind til min mand, så han kan sætte det op. Vi er lige flyttet i nyt hus, så det passer perfekt 👍🏼😊🤞🏼🎄

 • Vil give det til min far som en ekstra julegave <3 Han synes, at det er meget sjovt at prøve nye gadgets, og så kan min mor jo også få glæde af det dejlige lys, som det giver. Jeg kan huske da min far havde skaffet en pære, der havde 3 forskellige lysstyrker, så skulle ALLE der kom på besøg da lige se, hvor smart det var. Så tror at dette kunne blive det nye samtaleemne 😉

 • Jeg ville forære min mand kittet i julegave. Han er total hypet omkring denne type gadgets, og jeg må indrømme, at jeg selv også synes det er super smart. 🙌🏻😄 Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg kan forkæle ham lidt ekstra til jul med denne gave. ❤️

 • Ville give det til mig selv i julegave. Vi er lige flyttet fra lejlighed på Østerbro til hus. Har prøvet at forklare min kæreste om Philips Hue, men han kan ikke helt se fidusen. Han er ikke helt klar til “smart home” 🙂
  Ville elske ikke at komme hjem til et mørkt hus og have. Ønsker virkelig de udendørsspot, som I har. De er fine!

 • Jeg tror simpelthen jeg vil give det til mig selv, hvis jeg vinder 🙂 Jeg bor i lejlighed, og kunne godt bruge at styre lyset når jeg ikke er hjemme. Har hørt meget godt om Phillips Hue!

 • Jeg ville give den til min dejlige veninde, som bliver mor for første gang til januar. Jeg er sikker på, hun vil få glæde af den, når hun skal amme om natten.

 • Jeg ville 100% give det til mig selv! 😁 af en eller anden grund er det mig, og ikke min ellers tech-glade mand, der har kastet sin kærlighed på konceptet, og startkittet står ligefrem allerede på min ønskeliste i år!

 • Jeg ville give sættet til min lillebror der netop står og skal flytte i sin allerførste lejlighed til januar 🙂 Og da jeg selv er kæmpe Philips Hue fan ville jeg virkelig elske at kunne give ham startskuddet til det i hans nye lejlighed 🙂

 • Jeg ville forære det til mig selv – har set hvor lækkert og smart det kan gøres hos venner, så nu er jeg blevet inspireret til selv at anskaffe mig det 🙂

 • Jeg vil give det til min kæreste som er pjattet med alt lys OG ting der kan styres fra telefonen ! Det er jo perfekt ! Glædelig jul ⛄️☃️

 • Jeg ville dele med min mand – vi taler tit om, hvorvidt det mon ikke ville være den rette løsning til vores kombinerede stue/spisestue/soveværelse på blot 20 kvadratmeter og med 3 lamper, der skal dække alle behov.

 • Jeg ville gerne vinde kittet til mig selv, jeg har set at man kan bruge hue til at vågne op med behagelig beslutning – det lyder så smart til de her mørke morgener 🙂

 • Krydser fingre — hvis jeg vinder skal min kæreste have den. Vi flyttter sammen om en uge, og det eneste belysning vi kan blive enige om er Philips Hue 😅

 • Det kan måske lyde lidt skørt (?), men jeg vil forære det til min 15-årige søn. Han, storesøster og jeg skal flytte for os selv til februar, da deres far og jeg skal skilles (ja, tak for dén – og glædelig jul!). Og ét af min søns største ønsker er simpelthen Philips Hue til værelset (og på sigt måske også i stue og køkken, ku` jeg ønske mig..). Så de geniale pærer i alle lamper, og så ønsker han sig sådan nogle “strips” (?), som så skal lyse i en million farver.
  Midt i sådan nogle flytte-forberedelser må man bare (desværre) prioritere.. for jeg skal nærmest købe nyt af alt, da alle vores nuværende møbler er for store til vores kommende lejlighed. Så Philips Hue til sønnen er altså nødt til at være sparet væk – med mindre jeg skulle være så svineheldig at vinde her 😊
  Rigtig meget held og lykke til alle – og glædelig jul, for pokker!

 • Først og fremmest kæmpe kudos for dit ambassadørskab, du har virkelig formået at gøre det interessant og relevant.
  Skulle jeg være så heldig, så tænker jeg min mand skal forkæles.
  Rigtig glædelig jul til dig og dine.
  ♥️

 • Jeg ville give det til min søde kæreste – og dermed også ret meget til mig selv 😉 Efter dine mange inspirerende indlæg om Philips Hue er jeg helt solgt, og kan virkelig se hvor praktisk det vil være i vores nye, gamle hus. Det kan jo alt! Så fingers crossed 🙂

 • Vi ligger i slutforhandlinger om et hus – og vi har allerede talt om hue-løsninger. Min mand skal klart have præmien, så han kan blive mere overbevist!

 • Jeg vil give det til min mand, selv om vi egentlig har aftalt at springe gaverne over denne jul, da vi har brugt alle pengene på at færdiggøre renovering af vores hus. Men Hue-sættet vil komme til sin ret (og MIN store glæde 😉 ) på vores spisebordslamper, der er lige lidt for skarpe.

 • Jeg ville give den i julegave til min svoger. Som ikke har ønsket sig noget endnu. Men Philips hue starterkit kan man ikke gå galt i byen med. 😀

 • Vil lægge den under træet fra mig til mig, da det lille hjem godt kunne trænge til en update på belysningsfronten😉🤞🎄

 • Jeg er også blevet ret lun på Philips Hue – Jeg ville elske at glæde min mand med et fedt startkit. Fingers crossed. Glædelig december til alle.

 • Min søde kæreste, og far til min dejligste baby skal have den. I år har vi sparet julegaver væk pga SU budget, og ville elske at overraske og forkæle ham med denne.

 • Jeg ville forære gaven til min søde mand, måske som en lille bryllupsdagsgave d. 12.12… Så kan han altid finde vej i mørket, når han skal ud med skraldet

 • Jeg ville give den til mine forældre.

  De har åbnet deres hus for mig og min mand og vores børn, efter vi flyttede fra den ene ende af landet til den anden. Og nu kan vi virkelig se, hvor meget nisserne har brug for mere lys på bondegården 😁

 • Det vil være en skøn gave her i familie (undskyld hvis denne kommentar kommer dobbelt, men synes ikke den sendte:))

 • Så absolut til mig selv! Jeg insisterer på stadig at bruge glødepærer og har fået installeret lysdæmpere på alle kontakter, men jeg ved godt, at det ikke kan blive ved. Phillips Hue ser ud til at være en endnu bedre løsning. 🙌🏻

 • Uh, sikke en fantastisk præmie 🎅🏻🎁 Jeg har længe gerne ville investere i et starterkit, så jeg ville forære det til mig selv 🎄🤞🏻

 • Det vil jeg give til min mand. Han elsker praktiske, nørdede ting som gør livet nemmere. Derfor har vi også intelligente termostater herhjemme 👍

 • Jeg ville forære det til min mand i julegave, jeg ved, at han ville elske at anvende det i vores nye hus 🤞🎄

 • Hvor ser der hyggeligt og rart ud hjemme hos jer <3 Skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg give sættet til min dejlige mand.

 • Uh, det vil jeg gerne vinde🤞🏻Vi har boet i hus i knap 6 år, og har haft indbrudsforsøg 5 (FEM!) gange i denne periode… Vi har alarm, men synes stadig, at det kunne være vildt smart at styre lyset (uden det hele er tændt døgnet rundt) – især i julen! Derudover virker Hue også som hyggelig belysning til dagligt brug☺️

 • Den præmie havde jeg faktisk lidt håbet på ville komme på et tidspunkt 😄 Jeg ville forære kittet til min mand, for vi skal være forældre til februar, og jeg kunne godt unde ham, at jeg kunne stå op med den lille i dæmpet belysning, så han ikke skal vækkes af vores (lige nu) meget lidt justerbare belysning 😄

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top