Du læser nu
Adventskalender: en weekendtur for 2 til Antwerpen..

Adventskalender: en weekendtur for 2 til Antwerpen..

Annonce for Visit Flanders

Så blev det låge nr. 3 og ja – I læste rigtigt. I denne låge gemmer dig sig en weekendtur for 2 til Antwerpen.

Sidste efterår var jeg selv på sådan en tur, inviteret af Visit Flanders, og den står i mine minder, som én af de bedste ture jeg har været på. Da jeg kom hjem, skrev jeg følgende: “Det har været en fantastisk tur – én af dem, der har gjort mig lidt rigere. Både på oplevelser, perspektiv og kulturel dannelse – men også på venskaber. ”

Jeg var afsted med bedste Rose og bedste Mille Emilie. Og vi spiste fritter. Og drak øl. Og cyklede. Og oplevede. Og efterfølgende listede jeg de følgende 5 grunde til, at man skal tage på en tur til Antwerpen. De tåler gentagelse, når nu der er to af jer der skal aftsted:)

5 gode grunde til at tage til Antwerpen:

 • Der er mange, gode og billige flyafgange til og fra Bruxelles – måske fordi så mange politikere drøner frem og tilbage i ét væk. Derfra kan man tage toget direkte til Antwerpen – det tager en halv times tid og er meget let.
 • Priserne er ca. 70% af de danske, når det kommer til at ‘leve’ – god mad, gode cocktails, lavere regning.
 • Butikkerne har søndagsåbent – ikke uvæsenligt hvis man er på forlænget weekend og gerne vil shoppe…
 • Byen er stor nok til at have forskellige miljøer og områder at gå på opdagelse i – og lille nok til at man kan overskue den på en weekend. Her er vibes á la Hamborg, Berlin og Paris – i en herlig lille blanding.
 • Her er god shopping, god mad og – især – et stærkt dimamantmiljø, som smitter af i form af virkelig mange fine lokale guldsmede.

Lyder det ikke som nogle meget gode grunde? Er I sultne efter flere tip, så kan jeg i al beskedenhed anbefale min rejseguide – hér er alt fra restauranter til hvilke lokale instagrammere der er et follow værd:)

Og så til konkurrencen – helt konkret er præmien følgende:

 • 2 overnatninger på 4-stjernet Hotel i Antwerpen (det helt konkrete hotel afgøres af hvornår I vil afsted og hvad der er ledigt:)).
 • Flybilletter t/r for 2 pers – et såkaldt “Hi Belgium Pass”, som er en særlig billettype med Brussels Airlines, der også inkluderer unlimited trainrides i hele Belgien og adgang til en lang række museer og attraktioner.

I kan rejse i hele 2020, men billetterne skal bookes inden d. 30/3/2020 🙂

Er det ikke bare en fed præmie? Jeg er selv ret så misundelig 🙂

Konkurrencen foregår på instagram i denne uge, så det er altså dér I skal hoppe over for at deltage  – og I finder mig HER.

 Kommentarer (4)
 • Glædelig 3 Advent

  jeg er vild med din tur, det er lige sådan en jeg går og drømmer om, jeg har aldrig været ude at rejse, så det vil være jordens lækre julegave,

  glædelig jul

 • Glædelig 3.advent til du og dine kære 🙂
  Flotte billeder fra din tur med dine bedster 🙂
  Træbadekaret er super flot.
  Det er godt nok en del år siden jeg var der på ferie.
  Jule nisse hilsner 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top