Du læser nu
På det seneste… à la julen 2019.

På det seneste… à la julen 2019.

[Min lille loppe og jeg, til julefrokost hos mine forældre 2. juledag]

Hov for den – det var slet ikke meningen, at jeg skulle holde sådan ægte ferie og fri fra domænet hér, men pludselig gik der næsten en uge alligevel. Jeg havde nok været lidt for optimistisk hvad angår muligheden for at kigge ind forbi set i lyset af en spækket social kalender og 2 børn hjemme. Phew. Men jeg har nydt det. Og det håber jeg også I har, julen altså. Jeg er klar over, at julen ikke er lige hyggelig for alle, så jeg håber, at de der synes den er svær, alligevel føler de er kommet igennem uden at være alt for flosset i kanten<3

Og nu orker vi snart heller ikke mere jul, så det her indlæg er altså at betragte som den sidste lille krølle på halen for julen anno 2019 for mit vedkommende. At lukke den pænt bag mig og sige ‘vi ses’ og ‘på gensyn’ til næste år.

Og i løbet af julen i år har jeg altså:

[Pyntet op og pyntet ned igen… Tidligere tiders æstetiske jule-look og ‘årets farvepalette’ er blevet udskiftet til alt der kan få den barnlige glæde til at blomstre… Og alt der ikke kræver for megen forberedelse]

[… Fået et regulært kunstværk af mit barn. Eller. Brugskunst må det være. Hun er et Gudsbenådet kunsttalent tydeligvis]

[.. drukket mange kopper kaffe. Stærk kaffe. Fordi #børnpåjuleferie y’know]

[… Nydt at hænge med min familie. Og nydt at se Elise hygge sig bedst i hele verden med Pix og Nix. De fire unger (Carlsen, Elise, nevø og niece) er de vigtigste for mig]

[.. Haft en god lille hjælper til indpakning af årets gaver.. Vi skulle lige have en snak om det der med, at hun ikke selv måtte pakke alle pakkerne op igen også, men da først den var gået ind, så gik det fint med indpakning.. Sådan da..;)]

[… været til tandlægen. Weird, tænker I måske. Men honestly guys – 20 minutter på langs i goddamn fred og ro. Det var ikke planlagt tilfældigt..]

[… Ligget i bunke i sofaen. Og været den nederste altid. Det er lige dele hyggeligt og stressful – man skal altid liiiiige være på tæerne for at sikre, at Elise ikke får pandet Carlsen én]

[… Fået den smukkeste julebuket af min bedste veninde ‘bare fordi’.. Alle burde have én som hende på sit hold]

[… pølset rundt i stor strik og bar mås.. med en kop i hånden]

[…. Haft en fartbølle på matriklen – Elise fik en cykel af sin lillebror i julegave og hun ELSKER den… Egentlig havde vi købt den til hende i sommer, men den var stadig liiige lidt for stor, så vi gemte den i kælderen og fandt den frem nu til jul. Jeg tænkte, at den måske stadig var for stor, men den passer perfekt. Og det er helt sjovt at have sådan et konkret pejlemærke for meget hun er vokset det sidste halve år]

[… Fået den flotteste julegave af mine to søde børn. Og jeg skulle egentlig slet ikke have noget, hulk snøft vræl]

[… Eksekveret en god juleaften. Måske den bedste juleaften so far.. At mærke Elises lykke har været vidunderligt.. “Jujuuuu” er der blevet sagt en del]

 

 Kommentarer (13)
 • Dejlige billeder og hvor er du smuk på det første billede 🙂
  Der er intet som julen når børnene stråler 🙂
  Jul slut og snart nytårsfest 🙂

 • Du ser simpelthen så smuk og glad ud på det første billede <3 Det vidner vist om en dejlig jul. Rigtig godt nytår til dig og dine 🙂

 • Tak for en hyggelig blog! Er bare så spændt på HVAD der mon var i den fine pose fra dine to små ? 😁
  Bedste nytårshilsner
  Bente

  • Tak for sød besked<3 Den fineste halskæde – må se at få vist den rigtigt frem! Synes bare kortet var så sødt, at de kunne have puttet hvad som helst i den pose.

 • Ser ud til det har været en helt perfekt jul, ned dejlige gaver. Jeg har selv booket tid til en gang japansk lifting den 3. januar, når sønnike er sendt i skole igen. 2 uger alene med en krudt-i-røven-8-årige, kræver 1 times ro og afslapning.
  Som de andre siger, er du så fin i sort, og jeg vil gerne høre hvor kjolen er fra?
  Godt nytår🎆

  • Åh, det lyder dejligt med ro og afslapning – hvad er japans lifting mon? 🙂

   Kjolen er fra H&M, men en gammel sag desværre!

 • Sikke hyggelige glimt – godt I kom helskindet og glade (omend julemøre) gennem det hele. Er helt forelsket i Lillens Minniesko – havde de fandtes i 1995, havde jeg klart haft dem på ønskesedlen.

  • Haha, ja jeg har det på samme måde. Hun er også så tilfreds med dem, at jeg har været nødt til at købe to par. 1 til at have på inde og 1 til at have på ude – der var krise i hendes lille liv inden det faldt på plads.

  • Det var også det første jeg tænkte da jeg gik ind på det her indlæg! Virkelig fin i sort 🙂

  • I er go’e ved mig. Jeg går oftest i sort som ‘evening wear’ og ikke så meget til hverdag i dagtimerne, for jeg synes det lidt hårdt til mine nordiske farver. Men det kunne da være, at jeg skulle prøve lidt mere:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top