Du læser nu
Weekendshopping à la januar…

Weekendshopping à la januar…

Efter en lille pause har jeg igen fået fyldt lidt på ønskesedlen. Lidt blød strik, lidt jeans, lidt flæseskjole, lidt hårbøjle, lidt skjorte. Meget mig, med andre ord 😉

Jeg tænkte lidt over det, for et par uger siden – det der med, at jeg egentlig synes, at det har været en proces, at finde ‘min stil’ igen post office-job. Jeg tænker, at det måske er noget I andre corporate ladies, der har været på barsel også har oplevet?

Det der med, at man har gået rimelig corporate klædt til daglig, så er gået på barsel og har levet i stretch… Sådan to ekstremer på skalaen. Og så kan det være helt svært at finde den gyldne middelvej efterfølgende. Lande et sted midt imellem corporate og stretch.

Jeg er faldet lidt mindre i stretch-fælden i denne barsel. Barsel har siden midt 2017 været mere normen end det modsatte for mig, så jeg er nok ved at finde en tilbage til en slags ‘new normal’. Men altså. Min garderobe glæder sig nu stadig nogle dage, til at alt ikke behøver at være ammevenligt. Uagtet hvor meget jeg i øvrigt nyder barselslivet;)

  1. Fin flettet hårbøjle
  2. Cashmere/uld cardi med fine knapper
  3. Lyseblå skjortekjole  – måske god til barnedåb?
  4. Oversize hvid skjorte
  5. Pumps i ruskind med fin snude
  6. Jeans og den bedste model jeg har fundet jeg har samme på i grå hér.
  7. En ulden blazer
  8. Pæne lange støvler – perfekte til strikkjoler og en blazer. de her er også go’e og tilbage i lidt flere størrelser.
 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top