Du læser nu
Lørdagsoutfit og pigerne på tur…

Lørdagsoutfit og pigerne på tur…

Elise og jeg har været på pige-tur her til formiddag. Ind til byen og så hjem igen inden klokken middagslur. Ikke svært, når husets næstmindste beboer syntes, at dagen startede lidt over seks.

Det er virkeligt hyggeligt, at Elise efterhånden har en alder, hvor det ikke er det goddamn projekt, sådan at have hende med på tur. Paraplyklapvognen bag i og afsted med os. Nedsmeltningerne om jakke eller ej, tager vi med undervejs. Utroligt hvordan man kan have så mange (stærke) meninger om så mange ting, når man ikke er mere end 2 år. Puha. 😉

Vi parkerede i Magasin. Trillede op og ned af Strøget. Var en tur i Halberstadt og indlevere min julegave til resizing og på Joe & The Juice, fordi den lille dame har en hang til avocadosandwich og ‘Go Away Doc’. Skyllede den tidlige frokost ned en omgang “Baby shark” på telefonen, for den er jeg nemlig ikke særligt træt af (.. løgn).

Osede i parfume-afdelingen og i børneafdelingen i jagten efter UV-badetøj til ungerne, inden vi tager på solferie i starten af februar – men uden held. Det er vist ikke rigtigt sæson, så jeg må lede på nettet istedet.

Imens hyggede drengene derhjemme. Det er rart, at den mindste med sine 5 måneder, er ved at være så stabil, at man med ro i maven kan forlade ham i 3 timer uden at frygte, at man efterlader far med et barn der, død og pine, vil ammes af de bryster der er taget på strøgtur.

Og nu har weekendroen sænket sig over huset. Elise sover middagslur og far er vist faldet i søvn med hende. Carl og jeg chiller på sofaen med et lydspor iform af Benjamin Havs nye album. Slap weekend med andre ord. Vi lader op efter en heftig december. Og til barnedåb i næste weekend.

Rigtig god weekend, damer💝

Outfit:

Støvler – &Other Stories (men gamle) // Jeans – H&M // Skjorte – &Other Stories // Frakke – Blaire // Hårbøjle – Le Mosch

 Kommentarer (8)
  • Hvilken paraplyklapvogn har i? Vi skal på skiferie med toget med en halvandetårig og skal virkelig have skaffet noget køretøj som kan klappes sammen inden 😀 Kh

    • Vi har lige fået en Cybex Eezy S Twist i julegave af mine forældre – den er genial! Den kan klappes så meget sammen, at den kan være i overhead compartments på fly (så også praktisk i et tog, tænker jeg). Og så kører den super godt 🙂

  • Hvor skal I hen på solferie, hvis jeg kan tillade mig at spørge? 🙂
    Leder nemlig lidt efter inspiration til solferie med to små børn (dvs der skal jo gerne være rimelige temperaturer – og måske endda opvarmet pool?) her indenfor de næste par måneder 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top