Du læser nu
Jeg er fanme træt og en helt almindelig barselsuge i blødt tøj…

Jeg er fanme træt og en helt almindelig barselsuge i blødt tøj…

Ja, undskyld mit franske. Men jeg er godt nok og fanme træt.

Jeg er helt med på, at det er mit lod i livet, som småbørnsmor, men shit mand. Jeg drømmer hede drømme om en uforstyrret nat. Evt i en stor blød hotelseng. Med friskt og lidt stift sengetøj, der dufter af mildt skyllemiddel. Aaaah.

Vi er inde i en søvnperiode, der er helt af helvedes til. Mig og ham den lille. Det bliver sjældent til mere end 45 minutter af gangen om natten og det begynder at kunne mærkes. Jeg har prøvet det før. Jeg ved det er en fase. Og vi skal jo nok overleve. Jeg er bare træt. Jeg tror faktisk, at jeg faldt lidt i søvn, da jeg stod i badet i morges. Bare lige sådan kortvarigt. Kender I det?

Vi har os, af samme årsag, en lidt slap barselsuge. Sådan én der står på mødregruppe-hygge, babysalmesang, barselstræning, 5mdrs-vaccine, masser af kaffe og lydbøger i ørene ude på trilleturene.

Og så har vi os et lillebitte møde på fredag og en skydning i weekenden, som jeg – for så vidt – glæder mig til. Jeg håber bare ikke, at jeg ser alt for træt ud. Der sker en del bag mine små kulisser (… skærm?!) for tiden, og jeg hader de perioder, hvor jeg ikke kan fortælle hvad, hvorfor og hvornår – mest hvis jeg synes, at det stjæler tid og skaber fravær hér. Et par uger endnu, så er vi ude på den anden side<3

Men jeg har altså med vilje ladet være med, at lave for mange sociale planer. Af hensyn til os begge to – ham den lille må jo også være lidt træt i det. Og jeg har erfaret, at vi (i de trætte perioder) fungerer bedst, hvis vi respekterer rutinen. Forsøger at ramme den.

Lige nu hvor Carl er 5mdr, prøver jeg ret meget at læne mig op af den rutine den gode netsundhedsplejerske (lige gyldigt hvad jeg googler, så havner jeg enten hos Helen eller på Hestenettet – der er sådan 50/50) skitserer i det her post.

Og jeg pakker min trætte krop ind i alt der er blødt, meget apropos sidste uges indlæg om min opskrift på at komme blødt (men lidt smart) igennem en barsel. Det er devisen i denne uge. Og på disse billeder.

Rigtig god tirsdag søde damer – tag ekstra tøj på, for det er skisme koldt derude i dag.

Hilsen rullemor

Outfit:

Jakke – Blaire // Leggings – H&M // Cashmere sweater – H&M (udsolgt)// Hårbøjle – Le Mosch // Solbriller – by IC (udsolgt) // Støvler – New Zealand boots (reklame)

 

 

 Kommentarer (3)
  • Årh jeg er også psyko træt for tiden. Vi tæller 11 måneder uden en hel nat søvn. Ofte kun to timer af gangen, har prøvet fire timer én gang 😅 Men ja man overlever det vel.. Er noget spændt på hvordan det bliver, når arbejdet og hverdagen kalder igen om en måneds tid 🙈

  • Selvfølgelig er du træt.
    I har lige haft barnedåb, du får afbrudt søvn nat efter nat mv.
    At have få planer er en god idé og så tag en lur når lillemanden gør det om muligt.
    Ønsker mere energi din vej, du er skøn som du er og tak for det 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top