Du læser nu
På det seneste…. #5

På det seneste…. #5

[… Nydt en sjov arbejdsdag i Helsingør på Hotel Marienlyst]

Jeg er indædt januar-hader. Jeg synes altid, at januar er klam, grå, mørk og inspirationsforladt. Øv. Men det viser sig, at januar nu alligevel ikke har været ren elendighed. Der har både været solskin, kage og grin. Og nu er vi næsten ved vejs ende og hurra for, at vi overlevede allesammen. Her er lidt af det januar har budt på i min ende – på det seneste har jeg:

[…. holdt barnedåb for Carlsen og haft familiens dåbskjole hængende. Det er min mor der har syet den af Pix&Nix’s mormors brudekjole. Den lille cardigan har ungernes farmor strikket]

[… Nydt at hænge med den her lille reje. Han er så sjov og bliver så stor så hurtigt]

[… været besat af thebirkes. Det var jeg også i de første måneder af min graviditet med Carlsen, så blev lige lidt bekymret et kort øjeblik, ha.]

[… nydt weekendbade uden babyalarm. Seriøst jeg hader det der med, at stå under bruseren og pludselig vågner baby alt for tidligt. Konstant alarmberedskab. Jeg kan huske, da Elise var helt lille. Da jeg stod med shampo i håret kunne jeg pludseligt høre, hvordan det begyndte at hagle voldsomt udenfor. Endte med at stå i bar mås og shampo i håret og vugge barnevognen frem og tilbage i læ under haveskuret. Suk]

[…. pønset på ét og andet]

[… Trisset ture i småregn med podcast i ørene og kaffe i koppen. Det er sådan et genbrugeligt plastik-ét fra Starbucks, som ikke har termo, og det er egentlig lidt irriterende. Mon nogen af jer, har set et fikst termokrus et sted?]

[… lært at strikke. Ish. Med lidt god vilje. Det er so far blevet til en hue til Carlsen, som stadig er alt for stor, fordi jeg regnede med at det ville tage mig ca. et år at gøre den færdig. Nu er jeg hoppet videre til en novice sweater fra Petit Knit, men det er sgu svært]

[… været på tøsetur med de her små blå øjne. Mit livs konfetti. Shit der er fart på hende for tiden<3]

[… sovet i ske med ham hér. Det kan godt være, at jeg ikke sover sammen med hans far om natten, men ham her er et helt ok substitut.]

[… Været inde i byen i tusind forskellige anledninger – det er altid lidt stress det der med baby og autostol, men han er ok ham Carlsen. Ikke verdensmester til det, men ok. Og skælder mig kun ud, når han er træt. Intet kan, imidlertid, få mig til at svede mere, end en tur på motorvejen med en sur Carl i autstolen. Puha]

[… Haft flotte øreringe på på en torsdag. Og mit lille sidekick på armen. Og en bums på hagen. Waddaya gonna do!?]

[… Nydt lidt sjældent januar-lys og dets lange skygger]

[… Talt ned til ferie og shoppet matchende badetøj til store og små. I’m that mom, clearly.]

[… haft en fest med den her lille fartbølle]

[… Delt en fredags-snitte i sofaen under dynen med min store lille pige]

[.. Været på skydning og haft det ok bloggeragtigt. Lol]

[… Fået solen i øjnene og NYDT det. Ahhh..]

 Kommentarer (12)
 • Tip til krus- vacuum mug fra Primus👍Holder på varmen (eller kulden) læææææænge (glemte et krus the i bilen forleden, den var stadig drik-bar dagen efter😆), holder 100% tæt, og kan åbnes/lukkes med een hånd. Praktisk hvis barnevognen helst ikke ska holde stille😁 Fikst vil jeg måske ikke lige kalde det (med mindre man er sådan lidt lystfisker/spejder-type… det slår du mig ikke umiddelbart som🤔) men det virker👍👍
  Tilfældigt link: https://www.outdoorxperten.dk/primus-vacuum-commuter-mug-0-4-l-termokrus-102929.html
  men ka vist fås i mange outdoor-bikse
  Rigtig go ferie når I når dertil👍🌞🍹🍦

  • …. Min storebror gik til spejder – 2 gange. Så blev han syg. Så fik han ikke lov til det mere, og det gjorde hans lillesøster heller ikke. Min mor er ikke sådan en man fucker med, ha. Så tak, for ikke at synes jeg er spejder-agtig<3 Og tak for termokrus-tip!!

 • Eva solos thermokopper er rigtig gode. De holder 100% tæt, og holder kaffen varm længe! Og så er de pæne samtidigt.

  • Hvor er du sød – det synes hendes mor, helt objektivt naturligvis, også at hun er. Hun er ihvertfald fuld af fest og farver… Og temperament, haha 🙂

 • Det ser dejligt ud! Savner helt barsel (dog ikke søvnløse nætter, og ture med det offentlige 😉 )
  Jeg har ikke løsningen til termokrus, men kan sige at Bodum ikke holder 100% tæt. Så hvis du har tendens til at glemme at sætte koppen lige i kopholder/bunden af ladcykel/barnevogn whatever, så er der altså latte over det hele… Jeg har et gammelt no-name krus fra en messe, som er GENIALT både tætness og holde på varmen mæssigt. Det hjælper dig ikke, men det var bare for at sige at prisen ikke altid er en indikator for hvad der virker 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top