Du læser nu
Kalder alle skønhedsinteresserede – der er landet en ny beauty-bibel!

Kalder alle skønhedsinteresserede – der er landet en ny beauty-bibel!

Damer der er landet en ny must-have bog til alle os, der interesserer sig for beauty. I særdeleshed for hudpleje. Om hvad der er fakta og hvad der er fup.

De af jer, der læser flittigt med vil vide, at jeg er kæmpe fan af Anette. Jeg synes hun er hamrende dygtig – både til det faglige, men også til at formidle på et måde, så skønhed og ingredienser bliver afmystificerede.

LÆS OGSÅ: 5 HURTIGE TIL SKØNHEDSEKSPERT ANETTE KRISTINE POULSEN FRA EN TRÆT MOR

Jeg har snart sagt tusind gange, at jeg bliver en lille smule træt, hver gang der er nogen, der får “kemi” til at lyde som en fy-ord. “Unødig kemi” er en vending der kan få mig til at rulle med øjnene (og jeg ruller yderst sjældent i øvrigt.. med øjnene, altså.. barnevogn er en anden sag;)). Jeg synes det er så tarveligt og så dumt. At spille på folks ‘frygt’ og på uvidenhed, fremfor at oplyse og give en reel chance for at man kan tage informerede til- og/eller fravalg. Men det var ikke dét det skulle handle om i dag.

I dag skulle det handle om Anettes nye bog, som hun har været så venlig at sende mig et anmelder-eksemplar af. Helt unødigt for jeg havde købt bogen selv, hvis hun havde givet mig chancen. Præcis som jeg har gjort med hendes første bog “Sådan får du superhud”. Den har været min beauty-bibel og et yndet opslagsværk i flere år nu.

Og jeg forudser at den her vil blive mindst ligeså brugt, læst og værdsat.

Den kan forudbestilles (og endda i signeret version) hos Arnold Busck hér. 

 Kommentarer (2)
 • Hej 🙂 jeg bliver nødt til at spørge hvor dine grå-tonede jeans er fra? og din lyserøde keramik-kop? 😀

  Mvh Jennifer

  • Hej Jennifer

   Koppen er fra Stilleben og jeg re lidt i tvivl om hvilke jeans du mon mener?

   klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top