Du læser nu
På besøg hos: DIY høje paneler, IKEA-hacks og herskabsstemning på budget…

På besøg hos: DIY høje paneler, IKEA-hacks og herskabsstemning på budget…

For noget tid siden gik det op for mig, at Pernille, som jeg kender gennem REpresented, har mere end almindeligt kreative evner og er en regulær ørn til at indrette med kreative DIY-projekter og IKEA-hacks. Det var en ren tilfældighed – jeg så hende i en artikel hos Boligmagasinet og blev helt overrasket.

Når man kender folk professionelt er det jo ikke altid, at man lige ved, hvordan de har indrettet deres stue. Eller soveværelse. Eller at de elsker at bruge deres weekender på at tage i Bauhaus. Men det gør Pernille altså. Og hendes boligindretning er så inspirerende – derfor tog jeg på besøg for at snakke lidt mere med hende om netop dét.

I kan finde Pernille på instagram hér.

Hej Pernille, tak fordi jeg måtte komme på besøg. Du bor simpelthen så pænt –hvor finder du selv boliginspiration?

“Jeg har tidligere arbejdet som stewardesse, og jeg har derfor boet på rigtigt, rigtigt, rigtigt mange hoteller rundt i verden, og jeg har helt sikkert taget en del inspiration med mig hjem igen, bla. har vores soveværelse lidt hotelstemning over sig, jeg ved ikke om det er sådan jeg føler mig mest tilpas efter mine mange nætter på hoteller, men det er hvertfald et rum som betyder meget for mig, og hvor jeg har nemt ved at slappe af. Derud over er det helt klart instagram og Pinterest, jeg kan få flere timer til at gå med at ligge og kigge på indretning.”

Du er dronningen af DIY-projekter og IKEA-hacks – hvilket projekt er du allermest stolt over?

“He he…. Mange tak! Jamen jeg synes jeg har en del projekter som har været sjove at lave. Alle vores høje paneler og lister i lejligheden er DIY. Jeg har altid drømt om at bo i en rigtig gammel charmerende herskabslejlighed, vores lejlighed har lidt af følelsen, med original stuk og højt til loftet, så derfor gik jeg igang med at tilføje den lidt ekstra, og jeg synes selv at jeg har kunnet skabe lidt af det jeg har drømt om, selvom jeg slet ikke er færdig endnu:) Men udover det må det være min glaslampe eller mit IKEA Lack sofabords hack.”

Hvad er dit allerbedste råd til os, der godt kan synes at DIY er lidt for uoverskueligt?

“Det handler vel om at tro på sine egne evner, oftest er det nemmere end man lige tror så længe man undersøger fremgangsmåden og hvilke materialer man skal bruge.

Jeg laver rigtig mange video guides på min instagram, her viser jeg både hvad man skal bruge og hvordan jeg laver mine forskellige IKEA HAcks og DIY ́s. Jeg oplever rigtig ofte at få søde beskeder og billeder fra dem, som følger mig når de har brugt mine guides og ofte siger de “det var meget nemmere end jeg troede…”

Jeg elsker derudover også processen i at lave det, det er sådan jeg stresser af, jeg hygger mig virkelig med at lave de forskellige projekter. Årsagen til jeg laver mange af mine DIY er simpelthen fordi det oftest er meget billigere, jeg har derved mulighed for at få mange af de ting jeg drømmer om uden at sprænge budgettet.”

Hvis du kun måtte vælge én ting, hvilket møbel er du så allergladest for i dit hjem?

Det er virkelig svært…. Det må være nogle af vores lamper, faktisk dem alle sammen hvis jeg kunne, jeg plejer at sige jeg har en “lampe fetish” mine hjemmelavede glas lamper, vores senge lamper som er blevet fragtet hele vejen fra USA eller lysekronen fra 101cph, det er umuligt for mig at vælge;)

 

Haha, det kender jeg godt! Tak fordi jeg måtte besøge dig – nu skal du bare komme hjem til mig og hjælpe med at få lavet de høje paneler snart;)

Pernilles bedste DIY’s (hvis man spørger mig):

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top