Du læser nu
Marts-listen: en skiferie à la 1989, stenbidderrogn og ballerina-drømme..

Marts-listen: en skiferie à la 1989, stenbidderrogn og ballerina-drømme..

Velkommen marts – årets første forårsmåned og – forhåbentligt – et forsigtigt varsel om at vejret snart vender, selvom det kan være lidt svært at forestille sig, når temperaturerne ligger og putter et sted nede omkring 5 grader og vinden føles som is, som er tilfældet i dag.

Og jeg har det egentlig helt glimrende med at vinke farvel til februar – udover en alletiders ferie, synes jeg godt nok at februar har været en kamp opad bakke, så jeg trænger til at vende et blad og lukke måneden bag mig. Videre, tak. Og med de ord – hermed lidt af dét jeg planlægger for februar:

… På skiferie! Og iøvrigt forklaringen på billed-valget til dette indlæg. Ser I, da jeg var en lille pige på 2 år, var jeg i Grindelwald i Schweiz og det er altså hér billederne er fra. Nu har jeg selv en lille pige på 2 år og skæbnen vil, at der sidder nogle rare mennekser i Grindelwald Turistråd, der har inviteret mig og min lille familie på besøg (så “inviteret, reklame og pressetur”). Det er et helt skørt sammentræf. Og vi glæder os. Elise skal have ski på for første gang, vi skal køre i bjerg-tog (Elise går i spagat), spise god mad og hygge os i bjergene.

… Få lidt styr på haven. Vi har noget krat-værk som skal fjernes og så skal terrasserne have lidt kærlighed. Marts er en rigtig havemåned!

Spise damebrunch! Til mit babyshower fik jeg en brunch af to af mine veninder og vi har endelig fået planlagt hvornår jeg skal indløse min gave. Helt uden børn. Aaah.

… Lancere mit nye site! Yes manner! Ses grimme banner-reklamer og goddaw til nem navigation og et pænt digitalt univers. Vidunderligt.

… Få sorteret ungernes tøj og solgt ud. Er seriøst ved at drukne – synes de vokser som ukrudt begge to. Elise har ihvertfald lige taget sig et ordenligt ryk.

… Bage de her cookies til min søde mødregruppe…

… Forsøge at huske sommertid. Det er d. 29!

… Spise pizzaer fra nyåbnede Forty Pizza i Hellerup

… Få fundet ballerinaerne frem. Håber jeg ihvertfald. Marts plejer at være måneden, hvor vejret tillader det, men nu må vi se. Apropos sidste års marts-liste.

… Trille ture med barnevognen. Eller rettere, klapgvognen. Carlsen er langsomt men sikkert ved at vokse ud af liftkassen. Og mens de seneste måneders regn har minimeret mine gåture til ture rundt op og ned af nabovejene, så man hurtigt kunne komme hjem i tørvejr, så snart lillechefen sov så glæder jeg mig til igen, at komme ud og rulle i naturen omkring os på nogle lidt længere ture.

… Unde mig selv en tur til negledame og få ordnet fødder. Velvære level 1000 og meget apropos det der med egenomsorg, vi snakkede om forleden.


Månedens cravings:

Stenbidderrogn, popcorn, solskin, nattesøvn, alpeluft, venindetid og forårsvejr.


Månedens outfit:

Hvis alt går vel, så ballerinaer og blazere! Tilsat jeans og strik. En god kombination. Og så naturligvis krydret med lidt skitøj, når vi er på tur.

 

 Kommentarer (7)
    • … Det gør hun også selv, haha. “Mig!”, sagde hun insisterende da jeg viste hende billedet. “Mig!” og “Deas!” (Deas er min storebrors dreng, som også ligner min storebror enormt meget). Mormor kunne hun godt kende (hun holder sig også så godt;)).

  • Ej, hvor vildt – troede det var et billede af Elise du havde lagt et `gammelt` filter på ! 🤣 God tur !

    • Ja, det er så sjovt. Omend 80er-outfittet også er lidt afslørende (håber jeg, hahaha). God dag til dig, søde Lykke <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top