Du læser nu
Inspiration: Lyt, læs og se à la Marts…

Inspiration: Lyt, læs og se à la Marts…

Jeg ved ikke, hvordan marts er startet i jeres ende, men herfra synes jeg det virker lovende – mest fordi det for første gang i hvad der minder om år, ikke regner i dag. E n d e l i g. Tilgengæld har mit barn (.. det mindste af dem) vist fået sin første tand og dét tager han so far som en ægte mand – helt hysterisk, men andre ord;) Jeg satser på, at det værste snart er ovre, for du godeste en lille drama queen han har været de sidste dage.

Men det var iøvrigt ikke dét det skulle handle om.

Det skulle handle om lidt brain food om man vil. Eller. Tidsfordriv. Eller en kombination. Det afhænger nok af, hvordan man ser på det.

Så hermed altså lidt gode ting at læse, se og høre – jeg har tilladt mig at udvide listen lidt, for jeg synes der var brug for at kunne inkludere andre formater end bare tekst:)

 

Gode ting at læse…

♥ Det her er en interessant tanke, synes jeg – “Vi skal have et retursystem til tøj, ligesom vi har til flasker

♥ Jeg synes det der med skærmpolitik er sygt svært, og indtil videre har vi ikke rigtigt nogen, men tager det meget case-by-case. Den her artikel fik mig til at tænke: “Vi har drevet den digitale udvikling frem i bedste mening. Men det er tid til at stoppe op

♥ Udover at jeg synes overskriften er drøn-irriterende, så synes jeg faktisk der er nogle gode pointer at hente i denne artikel. Det er vildt det der med at have et barn, der er så stort, at man skal til at overveje opdragelse. Gisp. “Børneopdragelse: 7 synder, du aldrig må begå!

♥ Hvordan ser det ud med jer og investeringerne derude? Sidste uge var godt hård ved min portefølje (fordømte Corona-virus), men men det betyder jo ikke noget, når bare man har en lang nok tidshorisont. “Dina investerer sin løn for at kunne gå tidligt på pension: »Alle render rundt og har travlt. Jeg vil have mere tid til mit barn«

 

Gode ting at se….

♥  The Stranger: Jeg bliver sjældent grebet af noget, men synes den her er rigtig god og tilpas spændende uden at blive for uhyggelig, omend jeg har måttet være nødt til at slukke en enkelt gang. Se den på Netflix.

Det første år: Helt klar mest spændende, hvis man har en lille baby, men det har mange af os, der læser med her jo, så af den årsag. “Det første år” er en videnskabelig gennemgang af alt det der sker med vores små det første år. Se den på Netflix.

Miss Americana: Jeg har aldrig været Taylor Swift-fan (too old?!), men efter jeg har set den her synes jeg hun er SÅ sej. #TeamTaylor! Se traileren her. 

Love is blind: Måske det dummeste fjernsyn jeg har set længe, men altså når man ikke har sovet i flere år og iøvrigt har brug for at se noget, der kræver ca 2 hjerneceller, så er det her the way to go..

 

Gode ting at lytte til…

♥ Room20: En mand ligger i koma-lignende tilstand i mere end 15 år uden at nogen ved hvem han er eller hvor han kommer fra. Den her podcast handler om ham og om at finde ud af hvem han er, finde hans familie og om han ‘stadig er derinde’ et sted. Jeg har hørt den på Podimo.

♥ To the Moon, Honey-podcast “Alt du skal vide om barsel og økonomi”: Det er dyrt at få børn – ikke mindst for hende, der tager størstedelen af barslen. Den her podcast er en rigtig god reminder til lige at få styr på barselsøkonomien – og et lidt kærligt skub, for helt ærligt… Det har man jo ikke rigtigt overskud til. Men det skal man. Find den her.

♥ Definitionsmagten: Rikke er sådan en no-bullshit type fra 5800 Newcastle pakket ind i pæn pige og røde negle. Nu er hun flyttet til New York, har fundet sig en ny homie og sammen har de startet podcasten “Definitionsmagten” om ca alt mellem himmel og jord.

 

Det var listen – del endelig, hvis I har noget, jeg omvendt burde læse/lytte/se den anden vej. Rigtig god mandag♥

 Kommentarer (2)
 • God formiddag søde og tak for godt indlæg med god inspiration 🙂
  Har du et bidering at ligge i fryseren og som sønnike kan bide i for at dulme smerterne ved tandudgroning?
  Lige omkring investering, så går det pt dårligt med aktier og obligationer, så vi hælder mere til opsparing hos Santander og i fast ejendom mv.
  Ønsker du og familien en dejlig dag med sol og kun lidt bygetr ( vi er også nærmest druknet her) 🙂

  • Ja det har jeg – den er et stort hit, ved ikke hvad vi skulle gøre uden.

   Og fast ejendom er (med lang nok tidshorisont) også altid en god ide.

   God dag til dig søde Tina <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top