Du læser nu
Outfit: neutrale hverdagsfavoritter…

Outfit: neutrale hverdagsfavoritter…

Den camel-farvede frakke jeg købte tilbage i sensommeren, har været ét af mine bedste køb meget længe. Jeg føler mig altid smart, når jeg har den på. Altid. Og jeg forudser et langt og lykkeligt parløb for os to, mig og camel-frakken. Jeg kan ikke finde præcis den model jeg har, men den her har meget samme vibe og er også vildt flot.

Derudover et par andre gode hverdagsfavoritter, som altså bliver brugt i heftig rotation i disse (kolde) måneder.

Støvlerne er fra &OtherStories og købt for et par år siden – de trænger til lidt kærlighed efterhånden, men det er der jo råd for. De er helt klassiske – flade, i sort ruskind og med spids snude. Enormt anvendelige og meget behagelige. De er som sagt ret gamle efterhånden, så jeg kan desværre ikke linke.

Mine jeans er fra H&M og det nærmeste jeg og min barselskrop er kommet ‘gode jeans’. Både at finde dem, der holder lidt sammen på det hele, men uden at stramme på den træls måde.

Skjorten er og fra H&M og vist nok egentlig en tunika, men altså potAto potatO, lige i dette tilfælde. Den har ballonærmer og et lille ‘skørt’, om man vil. Jeg er blevet virkelig glad for skjorter i den her barsel! I finder den her.

Og strikken er en favorit fra Designer’s Remix  – dejlig tyk og vamset. Og i en uldblanding der gør den dejlig varm. Jeg købte den i sidste sæson, så den er i mellemtiden røget  på udsalg hos Zalando her.

Og sådan ser jeg altså gerne ud, til hverdag. Ude i den store verden. I hvertfald de dage, hvor jeg ikke bare skal trille rundt hjemme i stuen med Carlsen – de dage er det alt for ambitiøst med jeans 😉

Fotos: Ditte Schirmer

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top